اولین کار من با 3dmax

boysilent

New Member
سلام دوستان عزیز من امروز صبح تونستم برنامه رو نصب کنم و بعد 3 ساعت تونستم این میز رو طراحی کنم برای اولین بار بود با 3دی کار میکردم فقط یه چند تا فایل اموزشی دیده بودم
دوستان نظر بدین و اگه میشه یه فایل اموزشی خارجی اگه باشه لینک بدید که یه انیمیشن کوتاه رو اموزش بده ممنون

پیوست ها

• 1st.jpg
    1st.jpg
    37.7 کیلوبایت · بازدیدها: 89
سلام....خب کار ساده ایه و واسه کار اول خوبه اما خیلی جا واسه پیشرفت داری و برای پیشرفت توی مکس هم فقط دیدن اموزش تصویری نمیتونه کافی باشه کار و تمرین زیاد باید در کنارش باشه...

mak3798

Member
سلام
به عنوان اولین کارت خوبه در حالی که میگی فقط بعد از سه ساعت که با مکس آشنا شدی این کار رو کردی
فقط به قول دوستمون جا واسه پیشرفت زیاده
البته من خودم هم حرفه ای نیستم ولی این نصیحت رو از من بشنو:
منم روزای اول که با مکس شروع به کار کردم به همه دوستام گفتم که حتما تا دو سه ماه دیگه یه انیمیشن می سازم و خلاصه هزار تا برنامه داشتم
بعد از یه مدت دیدم اوووووه این دنیایی که من واردش شدم خیلی بزرگه و به این راحتی نیست که یه انیمیشن بسازی
الان 9 ماه میشه که فقط مدلینگ کار می کنم و از تکسچر و بقیه کارا هم خیلی سر در نمیارم از روزی که فهمیدم این دنیای سه بعدی چقدر بزرگه تصمیم گرفتم تا وقتی مدلینگ رو تموم نکردم و توی اون حرفی واسه زدن نداشته باشم سراغ بقیه قضایا نرم
تمام این حرفا رو زدم به خاطر این در خواستت <<اگه میشه یه فایل اموزشی خارجی اگه باشه لینک بدید که یه انیمیشن کوتاه رو اموزش بده>>
گفتم شاید شما هم مثل اون اوایل من باشی به نظر من شما هم سعی کن یه بخش رو انتخاب کن و توی اون قوی شو و بعد برو سراغ بخش بعد
شرمنده اگه زیادی حرف زدم
از بزرگان انجمن هم بابت این جسارت عذر می خوام:rose:
ان شا الله موفق بشی

HITMAN 47

Member
کار خوبیه البته با این نظر که شما 3 ساعت کار کردی
همینجوری که دوستان گفتن جا برای پیشرفت زیاد داری
اما از من میشنوی یه کلاس خوب برو. فقط سعی کن که به این اکتفا نکنی و دنبال مراحل بالا تر باشی.
کارایی که میکنی هم با خود سیستم عکس نگیر و رندر بگیر
برای رندر گرفتن از بخش Rendering و قسمت render setup استفاده کن.

pendesign

Member
کار خوبیه. پیشنهاد میکنم که برای شروع Poly Modeling رو یاد بگیری. مثلا برای میز یه جعبه بیشتر کافی نیست. جعبه رو به مدل Poly تبدیل میکنی و ازونجا به بعد با Extrude - Inset - Bevel جزئیات میز رو در میاری.

جدیدترین ارسال ها

بالا