ashkan_mmb
Member
سلام . من کارم رو با تری دی مکس حدود 5 ماه پیش با ساختن یک مدل نصفه آئودی که هیچ وقت کامل نشد شروع کردم و حدود 5-6 تا کار نصفه و نیمه ساختم . اون موقع با موتور های رندر هیچ آشنایی نداشتم برای همین حدود 20 روز پیش اولین کار ساختمانی خودم رو ساختم که از روی یک نقاشی الهام گرفته شده بود و وقتی که از صحنه نصفه کاره رندر گرفتم و به دوستم که این کارست دادم بهم کلی خندید و گفت خیلی کارم افتضاحه منم اونجا شکست خیلی بزرگی خوردم چون حدود 7-8 ساعت روی رندرش وقت گزاشتم (با اسکن لاین) . دو سه روز بعدش با همون دوستم صحبت میکردم بهم گفت که از موتور وی ری استفاده کن . منم ازش لینک دانلودشو گرفتم و نصب کردم و وقتی که همون صحنه رو باهاش رندر کردم خیلی برام عجیب بود چون توی حدود 30 ثانیه همون صحنه ای که براش 7-8 ساعت وقت گزاشتم رو بهم تحویل داد . منم یکم با تنظیمات وی ری ور رفتم و توی همون 2-3 روز سعی کردم برای هر قسمت از تنظیماتش یه توجیهی داشته باشم و همین 3 روز پیش بود که یه طرح تمرینی ساختم که چون از طرح اولیش خوشم اومد سعی کردم کم کم کاملش کنم و توی این 3 روز به این ترتیبی که عکسا رو میزارم این کار رو پیشرفت دادم البته رندر های بیشتری بوده که سیوشون نکردم ولی همین ها کافیه فکر کنم (در ضمن اگه بیشتر دقت کنید توی عکس آخر یه کتاب روی زمین و یه تخت هم میتونید پیدا کنید) 

لازم به ذکره که برای جالب تر شدن مدل ماه رو داخل اتاق گزاشتم

لازم به ذکره که برای جالب تر شدن مدل ماه رو داخل اتاق گزاشتم
پیوست ها
آخرین ویرایش: