بی بی کد اولین کار داخلی من

Bullet

Member
سلام . خوفین ؟ :green:

اولین کار داخل خونه ی منه .
از یه آموزش ساختم .
پرده رو حال نداشتم با reactor بسازم با spline ساختم .
همه رو خودم مدل کردم ولی فقط مبل و تابلو و پرده و اون گلدونه پشت که یادم رفته متریال بدم بهش با ایده ی خودم مدل کردم . بقیه رو از روی آموزش .

به dynamic memory limit
2 گیگ رم دادم ولی بازم یه 6 7 دقیقه روی unloading geometry گیر کرد . نظری کمکی چیزی ؟ :green::rose:
همه رو قبل رندر تبدیل به مش کردم . نباید می کردم ؟؟
برای متریال مبل یه bump دادم و اندازش رو کوچیک کردم.
به تخت هم یه displace map یه مپ speckle دادم.
به خاطر ایناس؟
شایدم به خاطر فرشه ؟

اون جسم پشمی قرمز هم که کنار تخته مثلا از این مینی فرش هاس .

نظر بدید . کمک کنید رندر های بهتر بگیرم .
نقاط ضعف و قوت رو هم بگید ممنون میشم .
رندر های بعدی اون مینی فرش و گلدونه رو درست میکنم.

attachment.php

پیوست ها

• 1.jpg
    1.jpg
    181.5 کیلوبایت · بازدیدها: 115

arbab_arch

Member
سلام نسبت به این که کار اولت هست خوبه.اما میتونه بهتر هم بشه.

مدل سازی:
تکیه گاه مبل شکستگی داره به نظر من باید نرم تر باشه یا شاید هم در اصل همین جوریه؟؟؟
دسته مبل هم زیادی شارپه لبه ها.
گلذونت چیزی داخلش نیست؟
پرده خوب شده البته تو این ویو.
تابلو هم که خوبه.
فرش اصلا خوب نیست (ببخشصریح میگم) مثل یه کوه پنپه شده.
تکسچر و متریال:
کف زیادی رفلکت داره.
دسته مبل هم تنظیم نیست
....
رندر:
colormaping رو بزار رو exponential و
dark:1.8
bright: 2
این جوری دیگه کارت زرد نمی کنه و نمی سوزه.

نویز کارت هم خیلی زیاده .
همین
ببخشید زایاد ایراد گرفتم هدفم فقط بهتر شدن کار شما دوست عزیز بود.:rose:
به امید دیدن کارهای بهترو عالی تر ازشما .

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.محمد تمام نکات رو گفت.
یه چیزی بگم.
ببین برای پیشرفت کردن اگه بخوای هی مدل سازی کنی و ضعیف از آب دربیاد مثل من میشی و درجا میزنی
اگه کار بازاری هست به نظرم استفاده از مدل آماده هیچ ایرادی نداره
حتی اگه آدم کار برای خودش هم میزنه میتونه از مدل آماده استفاده کنه.چیزی که باعث قوام یه کار میشه طراحی و استراکچر اون هست
ببین باید برای هر کار یه تفکر داشته باشی.علت اینکه معماری داخلی امروزه ما به گند کشیده شده همینه.
بخدا تو شهر ما طرف کاغذدیواری کاره...روی مغازش نوشته دفتر دکوراسیون داخلی.بعد یه کار آماده اورموشن رو میگرن به جای کار طراحی میندازن به طرف آخرش اجرا هم مثل اون نمیشه و یه چیز بد نما تحویل کار فرما میشه

حاشیه نریم.اگه میخوای تو بازار کار کنی لزومی نداره حتما مدل ساز باشی.بالاخره بزرگ ترین شرکت های سه بعدی مثل اورموشن 3ddd و ... الکی ساخته نشده و برای من و شما ساخته شده.
اگه پروژه خاصی هست که نیاز به مدل سازی داره خوب اون بحثش جداست.
الان به نظرم اگه میخوای مدل سازیت رو تقویت کنی یه آبجکت آماده بزار جلوت سعی کن عینش رو بسازی
اگه میخوای رندر داخلیت خوب بشه یه کار معماری داخلی بزار سعی کن عیینا کپی بزنی...
و تا میتونی کارهای خوب ببین.سایت اورموشن خیلی مفید هست
evermotino.org
به قول خانم مریم نادمی باید جسارت داشت دل رو به دریا زد و شجاعت داشت تا به پدیده در جا زدن دچار نشیم.

سلام خسته نباشین بچه ها
دقیقا حرف عارف کامل و درست و بی نقص بود
باید کار داخلی اندازه دقیق داشته باشه بعد باید چند تا کار قابل اجرا و مدرن رو بینی با همون اندازه ها عینا مدل سازی کنی و رندر بگیری واسه نور پردازی سبک کاری آرک مدل رو دنبال کن
در ضمن واسه کار اولت حرف نداره
موفق باشی

saeedmagic

Member
سلام
منم با عارف جان موافقم
من خودم فیلم ها و کتاب های آموزشی رو 2بار می بینم و می خونم بار اول حالت قصه وار و بار دوم نت برداری می کنم شاید یه فیلم آموزشی 4 ساعته بار اول 4 ساعت طول بکشه ولی بار دوم 2 روز طول می کشه و بار دوم بعد از نت برداری تازه می ره تو مخم اون حرفی ام که عارف زده رو 100 درصد قبولش دارم کارهای حرفه ای ببین و ریز شو تو کار ببین چی کار کرده که کارش خفن شده خدا پدر این خارجیا بیامرزه نصف بیشتر کارهای خفن دنیا making of داره که به راحتی می تونی از اونا کمک بگیری و حرف زیبای خانم نادمی که عارف تو پستش نوشته واقعا اندازه یه دنیا می ارزه و معلومه که این حرف حاصل یه عمر تجربست.
خیلی ممنون از عارف جان به نکته خیلی خوبی اشاره کرده و من همیشه از راهنمائی هاش استفاده کردم:rose:
|درباره اون مشکلتم چون از دیسپلسمنت استفاده می کنی unload طول می کشه البته باید طبیعی طول بکشه که برای شما غیر طبیعیه روی صفحه راست کلیک کن و vray sence convertor رو انتخاب کن بعدش رندر بگیر ببین تغییر کردش لطفا نتیجه رو به ما هم بگو مرسی.

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا