اولین کار حرفه ای و جدی من (خواهشا نظر بدید)

MOSTAFA-M

Member
سلام
خسته نباشید:rose:
بعد 3 ماه بی فتوشاپی بالا خره در روز 7/7/1387 سیدی فتوشاپم رو از دوستم گرفتم :D
همون روز یه طرح برای صفحه اصلی سایت زدم میدونم اندازش تو صفحه جا نمیشه آخه در اندازه 1024*768 زدم.:lol: <مسخره میکنی هان؟>
میخواستم از اساتید یه نظر بگیرم ببینم باید چیکارش کنم بهتر بشه چون دیگه مغزم کار نمیکنه .:shock:
این طرح اولین کار مثلا حرفه ای من هست (یعنی کار با فتوشاپو تازه شروع کردم) قبلا فقط آموزش میخوندم :paint:
میدونم سلیقه ام هم کم است ولی شما به با سلیقه گیتون ببخشید.:-?
تازه صفحه رو هم html کردم ولی یادم رفت jpeg سیو کنم ببخشید. یه وقت منو نزنین هاااا ! :snap:
برا همینم تو پارسا اسپیس آپلود کردم امیدوارم مدیران نبندند. :mad::spam:
اینم از آدرس صفحه: mirvakili.ir

MEGA WAVE

Active Member
آفرین خوب شده <
فقط یه پیشنهاد دارم اونم اینه که ساختار دوتا عکس رو یکجور بزار یعنی همونطوری که بالای عکس وبلاگ رسمی رو منحنی کردی بالای عکس ورود به سایت هم منحنی کن یا دوتاش ساده ( البته همونجوری که خودت گفتی سلیقه ای هست و این فقط یه نظره ) <<

nima_dsnr

کاربر VIP
هردوتاش قشنگه...
یعنی به دل من که به مشکل پسندی معروفم نشست !
اینی که مگاویو هم گفت بد نگفت...
ولی همینجوریش هم قشنگه، خوب صفحه ورود ساده باشه بهتره...
داخلیا رو زلم زیمبو کن.

Erfan

Active Member
کار قشنگی شده .... بیشتر تلاش کنی قشنگتر هم میشه !

موفق باشید.
عرفان

MOSTAFA-M

Member
بروز شد این اولین کار ما

آفرین خوب شده <
فقط یه پیشنهاد دارم اونم اینه که ساختار دوتا عکس رو یکجور بزار یعنی همونطوری که بالای عکس وبلاگ رسمی رو منحنی کردی بالای عکس ورود به سایت هم منحنی کن یا دوتاش ساده ( البته همونجوری که خودت گفتی سلیقه ای هست و این فقط یه نظره ) <<

ممنون که نظر دادین چشم این کارو هم انجام دادم و تو لینک آخ پست میتونید ببینیدش:rose:

هردوتاش قشنگه...
یعنی به دل من که به مشکل پسندی معروفم نشست !
اینی که مگاویو هم گفت بد نگفت...
ولی همینجوریش هم قشنگه، خوب صفحه ورود ساده باشه بهتره...
داخلیا رو زلم زیمبو کن.

خیلی ممنون حرفتون متین ولی نمیدونم این کار چرا به دلم نمیشینه میخوام بهتر بشه نظر دیگه ای ندارین؟ نظر کلی:D

خوبه
موفق باشید

ممنون شما هم موفق باشید تو همه زمینه ها:rose:

بارکلا خوب شده بارکلا
موفق باشی

خجالتم ندید ترو خدا:)

[Erfan];722088 گفت:
کار قشنگی شده .... بیشتر تلاش کنی قشنگتر هم میشه !

موفق باشید.
عرفان

ایول آقا عرفان ممنون از اینکه جواب دادید منم همینو یگم اگه بیشتر تلاش کنم بهتر میشه ولی نمیدونم چه تلاشی بکنم اگه میشه راهنماییم کنید.:-?
شما هم موفق باشید.:oops:

اینم از کار آپدیت شده (بیسوادم دیگه) :cry:: www.mirvakili.ir

Erfan

Active Member
ایول آقا عرفان ممنون از اینکه جواب دادید منم همینو یگم اگه بیشتر تلاش کنم بهتر میشه ولی نمیدونم چه تلاشی بکنم اگه میشه راهنماییم کنید.

خواهش میکنم مصطفی جان شما استاد مایی, در مورد بهتر شدن کارتون این چند نکته رو بهتون توصیه میکنم;

1. سعی کنید در تکه تکه کردن عکسها یا به قولاً Slice, سعی کنید توی این یه مورد وقت و حوصله بذارید تا بتونید عکسهاتون رو در اندازه های استاندارد و کوچک برای هر چه سریعتر لود شدن صفحه.

2. جاهایی که احتیاج به تکست هست, مثلاً همین نوشته های این صفحه ای که شما معرفی کردید که با فونت tahoma نوشته شده, فکر کنم نیازی نبود که این کار رو توی فتوشاپ انجام بدید با توجه که بکگراند ساده و یکرنگی داره و شما راحت میتونستید این عمل رو ساده تر و با استفاده از متن خالی انجام بدید اونم توی فرانت پیچ یا هر ویرایشگر دیگری.

3. یه مسئله دیگه ای هم که هست استفاده بی مورد از عکس به جای رنگ ... واسه اینکه منظورم رو واضحتر عرض کنم. به گوشه های این صفحه ای که طراحی کردید توجه کنید, یک کادر آبی کمرنگ درون صفحه سفید درسته ؟ شما خیلی راحت میتونستید از یک بکگراند رنگ خالی استفاده بکنید و با تیبل یا اگر تا حدودی از سی اس اس اطلاعاتی داشته باشید این کارها رو به بهترین نحو ممکن انجام بدید که در صورت رعایت کردن این چند موارد سرعت لود شدن صفحه شما چندین برابر خواهد شد. و این نشانه حرفه ای بودن شماست !!!

امیدوارم شما از گفته های من دلگیر نشده باشید, هر چه بود تجربه ای بود که توی این چند ساله کسب کردم و گفتم برای شما شاید جالب و کاری باشه.

موفق باشید.
عرفان

MOSTAFA-M

Member
[Erfan];722348 گفت:
خواهش میکنم مصطفی جان شما استاد مایی, در مورد بهتر شدن کارتون این چند نکته رو بهتون توصیه میکنم;

1. سعی کنید در تکه تکه کردن عکسها یا به قولاً Slice, سعی کنید توی این یه مورد وقت و حوصله بذارید تا بتونید عکسهاتون رو در اندازه های استاندارد و کوچک برای هر چه سریعتر لود شدن صفحه.

2. جاهایی که احتیاج به تکست هست, مثلاً همین نوشته های این صفحه ای که شما معرفی کردید که با فونت tahoma نوشته شده, فکر کنم نیازی نبود که این کار رو توی فتوشاپ انجام بدید با توجه که بکگراند ساده و یکرنگی داره و شما راحت میتونستید این عمل رو ساده تر و با استفاده از متن خالی انجام بدید اونم توی فرانت پیچ یا هر ویرایشگر دیگری.

3. یه مسئله دیگه ای هم که هست استفاده بی مورد از عکس به جای رنگ ... واسه اینکه منظورم رو واضحتر عرض کنم. به گوشه های این صفحه ای که طراحی کردید توجه کنید, یک کادر آبی کمرنگ درون صفحه سفید درسته ؟ شما خیلی راحت میتونستید از یک بکگراند رنگ خالی استفاده بکنید و با تیبل یا اگر تا حدودی از سی اس اس اطلاعاتی داشته باشید این کارها رو به بهترین نحو ممکن انجام بدید که در صورت رعایت کردن این چند موارد سرعت لود شدن صفحه شما چندین برابر خواهد شد. و این نشانه حرفه ای بودن شماست !!!

امیدوارم شما از گفته های من دلگیر نشده باشید, هر چه بود تجربه ای بود که توی این چند ساله کسب کردم و گفتم برای شما شاید جالب و کاری باشه.

موفق باشید.
عرفان

خیلی ممنون آقا عرفان
ولی...
1.من هنوز آماتوررم آقا عرفان و شما استاد مایی و من همینجا بگم من خیلی چیز هارو از طرح ها ی شما یاد گرفتم
2.من این slice بندی رو خیلی بلد نیستم و این اولین باری بود که ازش استفاده کردم ولی چشم حتما میرم یاد میگیرم و به نصایح شما عمل میکنم
3.در مورد این کد نویسی برای لود صفحه هم باید به عرضتون برسونم که من همه این چیز هایی که فرمودید رو بلدم (البته جلو شما این حرفا رو گفتن جسارت میخواد) ولی چه کنم که کار با عجله انجام شد و من میخواستم ازش عکس بگیرم ولی یادم رفت و زود فتوشاپو بستم . و کدشو برداشتم که همین کارا رو بکنم ولی گفتم اول طرح توسط استادانی مثل شما تایید بشه بعد بره واسه کد نویسی

بازم ممنونم که جواب دادید و راهنمایی کردید .
اگه میشه بازم راهنمایی کنید (در مورد مثلا: رنگبندی و فونت و عکسها و ...) خیلی ممنون میشم
میخوام تا میشه از وجود اساتیدی مثل شما بهره برداری کنم
امیدوارم شما هم از گفته های من دلگیر نشده باشید. البته که تجربه هاتون برای من خیلی جالب و کاری بودن:rose:

Erfan

Active Member
مصطفی جان استاد کجا بوده ...
توی این دوره زمونه هر کسی یه کوچولو تجربه داشته باشه کارش راه میفته ... من نگفتم شما در مورد سی اس اس و .. بلد نیستید, من خودم هم درست و حسابی بلد نیستم و در حد راه انداختن کارم بلدم.

منظور من این بود بد نیست به صورت حرفه ای یادبگیری, اگر هم که بلدید ماشالله !!!

من هر چی که بلد باشم و بتونم انتقال بدم دریغ نمیکنم, امیدوارم کارهای بعدی شما حرفه ای تر از هر دفعه باشه.

موفق باشید.
عرفان

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا