اولین کار جلوه ویژه ی من

Fares_N_Mcse

New Member
آهان. ممنون Simin Secret عزیز از نظراتت. من این کارو به چند نفر دیگم که نشون دادم، نظرشون این بود که باید یه مقدار بیشتر رو Color Correction کار می کردم. انشالا که تو کارای بعدی اینگونه مشکلات هم بر طرف بشه.

Fares_N_Mcse

New Member
با تشکر از همه ی دوستانی که نظراتشونو گفتن. خوشحال میشم که بقیه دوستان هم نظراتشونو بگن. انشالا یه 2 - 3 روز دیگه کار بعدی رو هم میذارم :)

Fares_N_Mcse

New Member
با تشکر از شما دوست عزیز VirtualSaeed
یعنی فقط از همونش ؟ :green: بقیش چه جوری بود ؟ :)

آخرین ویرایش:
دوستان عزیز ، ببخشید از مشکلی که پیش اومد. اکانت Fares_N_Mcse ، اکانت اشتراکی قدیمی من و یکی از دوستانم بود. من اشتباهی این 3 پست اخیر رو از طریق اون اکانت اشتراکی دوستم دادم. این موضوع رو به مدیر کل سایت اطلاع دادم که در صورت امکان اون اکانت قبلی حذف بشه. باز هم ببخشید و با تشکر

اینکه یه ایده دادی و شورو به فیلمبرداری اون ایده کردی خیلی خوبه و باعث پیشرفتت میشه خب چیزایی که به ذهنم میرسه البته احتمالا بچه ها بهش اشاره کردن ، ولی خب ما هم یه کوچولو ...

صحنه اولت Dream Stalker Studio
-- این سه کلمه فقط فید میشن یعنی از محوی بیرون میان و حتی از سمت چپ راست یه وایپ نداره که بگیم اون زرات بهش تاثیر گذاشتن
-- ساختن اون ذرات تو مکس یا افتر امکان داره و دوس داشتم بدونم کجا ساختیشون یا آرشیوه ؟ ، چون من از آرشیوای اینترنتی زیاد خبر ندارم
-- رنگ بندیش هم رنگ قشنگیه ولی به نظرم یکم کنتراست بیشتری میخاد
صحنه شمارش معکوس
-- کاش فقط از 3 شورو میکردی و به یک تموم میکردی البته فقط یه نظره آخه همه جا همینه ، اعداد خوب بودن با ذراتی که ازشون جدا میشد
-- روی بک گراند کم کار کردی و تمرکزتو رو اعداد گذاشتی
-- درباره اعداد هم دوس داشتم بدونم متریال یا بافت رو با مدل درآووردی یا با بافتای دیسپلیسی ؟
فیلم اصلی
-- گذشته از رنگبندیش ، و رد میشیم از صحنه پارک کردن ماشین ، لرزش دوربینی که با دست تو فیلمبرداری گرفتی ، مبهوت نگاه کردن به اون انفجار و خودت فیلمبردار که عکسش رو بدنه ماشین میفته :wink: و البته فلش ها ، موشن بلارها و لاین بلارهایی که دادی
-- اگه تو صحنه انفجار اول دوربینو یه جای ثابت میذاشتی تا فیلم جای عکس بذاری بهتر بود
-- تو انفجار دوم کاش به پسره نیروی بیشتری میدادی ، اینجوری انگار خودش تو فیلمبرداری خودشو پرت کرده کنار
-- انفجار و پارتیکالارم کلک خوبی زدی که با این رنگبندی کل فیلم به واقعیت نزدیکه ولی اگه رنگ زردی آتیشو بخای طبیعی کنی خیلی دشوارتره
-- لرزش دوربینی که توی افتر بهش دادی هنگاف انفجار با سرعت عادی مشخص نیست مگه فریم به فریم ببینی ولی لحظه آخر که میخاد با بکش مچ بشه قشنگ دوتا لایه رو هم را میرن ، دقیقا زیر لاستیک ماشین
-- مَچ کردن پرسپکتیوت خوبه و ترکهارو میشه تو خیابون حس کرد ولی کنتراستو زیاد کردی یکم
-- آتش و دودت هم از هم جدان یعنی این دود مال این آتیش نیست مال شعله کوچیکتریه و تکرار شدن یا لوپ آتیش هم مشخصه
-- آهنگشم یه جوریه ! :green: انگار آخرالزمانه
شکستن فارس نسیری زاده قشنگه
و صحنه آخرهم همونجور که گفتم از شیشه ها خوشم اومد ولی نه از انفجارش ، اونم میخاستم بدونم کجا ساختیش یعنی کدوم برنامه
راستی 27 مگ هم فک میکنم برا اینترنت ایران زیاد باشه برا نمونه کار :wink:

آقا موفق باشی ، چشمتو درد آووردم !

با تشکر فراوان از شما دوست عزیز VirtualSaeed که خیلی قشنگ و به دقت کارو نقد کردین.
صحنه اول Dream Stalker Studio
آره من اشتباه کردم که برای نمایش Dream Stalker Studio از Fade استفاده کردم، چون هدفم این بود که نوشته با اون ذره های بیان همونجور که اون صدای زنگ مانندی که با اومدن و رقتن اون ذره ها میاد ، سعی کردم که میکسشون کنم.اون ذره ها با افتر بود که من از روی یه آموزش ساختمشون، اما فایل آمادش که شبیه این هست رو تو کی از پروژه هایی که تو نت می ذارن دیده بودم وی چند وقت پیش یکی از دوستام گفت که همون پروژه آماده رو یکی از کانال های ماهواره گذاشته بود برای خودش.
صحنه شمارش معکوس
می خواستم یکم طولانی شه کار واسه همین از 10 گذاشتم :green: این اعداد هم از روی آموزش بود که البته تقریبا سورس پروژش بود که من اعداد رو بیشتر کردم و یکم تغیرات بک گراند.
فیلم اصلیآره توی انفجار اول حق با شماست باید دوربین رو روی tripod، Lock می کردم، که از عکس استفاده نکنم.
توی انفجار دوم منظور از اینکه نیروی بیشتری میدادی یعنی چیکار میکردم بهتر بود ؟ (راستی اون پسره هم خدم هستم :green:توی صحنه اصلی من خودمو پرت می کنم که بعد انگار با انفجار میکس شده)
آره اون صحنه ای یک لحظه 2تا لایه رو هم راه میرنو نتونستم خیلی خوب در بیارم
آخه توی آرشیو آهنگام بیشترین آهنگی که به کار میخورد همین بود، از آهنگش هم خوشم اومده بود :green:
اون Title آخر هم از روی آموزش VideoCopilot بود به اسم Shatterize
آخه الان که همه ADSL دارن بعد معمولا هم مال همه جا از 1 تا 7 صبح مجانیه، ظرف 5 دقیقه دانلود میشه دیگه :green:
بازم خیلی ممنون از نقدت سعید جان. انشالا تا 2 روز دیگم کار بعدیمو میذارم.

منظورم از قدرت زیاد این بود که مثل این آموزشای کمپایلت ، البته من ندیدم آموزشاشو ولی یه جا هس آدم تصادف میکنه ماشینه پرتش میکنه، اگه میتونستی پرتش کنی خوب بود یا تو صحنه تورو با طناب میکشیدن
ضمنا نگفتی شیشه هارو چطوری ساختی
به کارای من هم سر بزن نظر بده :wink:

آهان فهمیدم منظورتونو. مرسی.
فکر کردم منظورتون خورد شدن اسم Fares Nasirizadeh هست. اون شیشه ها، اول Material رو توی مکس درست کردم بعد آوردم توی افتر، 2تا افکت داره به اسم های Shatter & CC pixel poly که توی همون آموزش Shatterize مال سایت VideoCopilot توضیحشو میده که درست کردن اون متریال شیشه توی مکس رو هم از روی یک آموزش بود :)

با تشکر از شما دوست عزیز M Like Mother
دومین کار جلوی ویژه ام رو هم گذاشتم. لطفا از اون هم دیدن کنید. با تشکر

Hitchcock

Member
به نظر من كار اولت از كار دومت خيلي بهتره!
چون هم جذاب تره. هم سعي كردي بعضي قواعد سينمايي رو رعايت كني.مثلا بعد از انفجار اول يه pan ميري روي صورت كاراكتر.
ولي خب چندتا اشكال كلي ديدم:
بهتر بود يه كم داستان فيلمتو قوي تر مي كردي.اين فيلم تقريبا داستان نداره!!
بعدش بعد از انفجار دوم، بهتر بود شخصيت پرت مي شد اون ور تر. اين جوري خيلي طبيعي تر بود.
موفق باشي.

با تشکر از Hitchcock عزیز
آهان، ممنون از نظراتتون، انشالاء توی کارای بعدی اعمال می کنم. من از کار دوم بیشتر از فضای کار خوشم اومد.یعنی با توجه به اینکه تمام فیلم برداری تو روز بود، فضای کار جلوه ها ویژه(بارون، آب، مه، نور و...) به نظرم خوب شده بود.
بازم ممنون دوست عزیز از نظراتت.

جدیدترین ارسال ها

بالا