بی بی کد اولین کار با نرم افزارUnreal Engine 3 ،ساخت قلعه برای استفاده در گیم

vartan

Member
یه توضیح در باره برنامه بدم.این برنامه یه موتوره خیلی‌ خیلی‌ پیشرفته برای تولید بازی است .

که بعد از ساخته محیط و برنامه نویسی‌ها به صورت real time رندر میکنه.شما این قابلیت را دارید که مدل و کاراکتر‌های خود را در برنامه‌های دیگه ساخته و وارد این برنامه کنین.

من تازه با این برنامه اشنا شدم و این اولین کارم هست که میزارم اینجا .

کله این کار را در ۱ روز ساخته و در ۳۰ دقیقه رندر گرفتم .

سٔوالی بود در باره این برنامه حتما بپرسید بتونم جواب میدم.

یه سرچ هم کنین تو گوگل اطلاعات خوبی‌ پیدا می‌کنین.

پیوست ها

• MovieFrame00681.jpg
    MovieFrame00681.jpg
    719 کیلوبایت · بازدیدها: 55
  • MovieFrame00326.jpg
    MovieFrame00326.jpg
    431.4 کیلوبایت · بازدیدها: 60
  • MovieFrame01231.jpg
    MovieFrame01231.jpg
    647.6 کیلوبایت · بازدیدها: 41
  • MovieFrame01113.jpg
    MovieFrame01113.jpg
    682.4 کیلوبایت · بازدیدها: 49
  • MovieFrame00741.jpg
    MovieFrame00741.jpg
    609.5 کیلوبایت · بازدیدها: 40

arbab_arch

Member
سلام جالبه میشه یه کم بیشتر در مورد کار توضیح بدی؟
مدل رو از چه برنامه ای ایمپورت کردی؟
در مورد انجین و...
ممنون.:rose:

vartan

Member
خسته نباشید:rose:
مدل این کار رو خودتون انجام دادید؟
توی چه برنامه ای؟

با تشکر

بلی مدل را هم خودم انجام دادم تو همون برنامه ---- ،شما در این برنامه مدل سازی هم میتونین بکنین ولی‌ فقط در حد فضا سازی، کاراکتر یا اشیا را نمی‌شه ساخت.اما ساختمان در حد بینهایت. این برنامه کاربرده اصلیش گیم است اما می‌شه کارهای متفرقه هم باهاش کرد.

این بنا با استفاده از یه سری مش ‌های خود برنامه ساخته شده، مثلا این برنامه یه سری در داره، پنجره و ستون .که شما میتونین با استفاده از اونها فضاهای دلخواهتون را بسازین و خلق کنین.:rose:

vartan

Member
سلام جالبه میشه یه کم بیشتر در مورد کار توضیح بدی؟
مدل رو از چه برنامه ای ایمپورت کردی؟
در مورد انجین و...
ممنون.:rose:

دوسته من

همون طور که بالا توضیح دادم ، مدل را خودم ساختم تو همون برنامه و ایمپرت نکردم.ولی‌ شما با این نرم افزار قادر هستین که مدل خود را در هر برنامه که کار می‌کنین ساخته و به این نرم افزار ایمپرت کنین.

این نرم‌افزار یکی‌ از قوی‌ترین موتور‌های ساخته گیم است که در حال حاضر میتونین برای آیفون هم با این نرم افزار گیم سازی کنین.

این برنامه به صورت ریل تایم رندر میکنه صحنه را ،یعنی‌ هر طرف که شما برین همون صحنه را رندر میکنه .و از قدرته GPU و DirectX استفاده میکنه.

نورپردازی‌ها به شدت قوی هستند و قوانین فیزیک را هم تا نهایت ساپورت میکنه،و محدودیت هم نداره .

راستی‌ یه نکته قابل توجه این که اولا این نرم افزار را شما میتونین مجانی‌ دانلود کنین و استفاده کنین اما اگر خواستین استفاده تجاری کنین باید لیسانس را بخرین .و دیگر اینکه این نرم افزار رو لپتاپ هم نصب می‌شه و میتونین خیلی‌ حرکت بزنین باهاش .منظور این که با کامپیوتر‌های معمولی‌ هممیشه کار خیلی‌ خوب زد.

کارِ بعدی را که زدم بیشتر با فرایند این نرم افزار اشنا خواهید شد.

سلام دوست عزیز خسته نباشی من کریسمس 2010 دانلود کردم آنریل رو همه کاراشو یاد گرفتی؟ من که سر در نیاوردم
خیلی آنریل رو دوست دارم
نورپردازی خیلی خیلی قوی داره آنریل
موفق باشی

vartan

Member
سلام دوست عزیز خسته نباشی من کریسمس 2010 دانلود کردم آنریل رو همه کاراشو یاد گرفتی؟ من که سر در نیاوردم
خیلی آنریل رو دوست دارم
نورپردازی خیلی خیلی قوی داره آنریل
موفق باشی

سلام

همه کارهاشو که نه ولی‌ ۱۰ روز کامل ۲۴ ساعت پاسه بودم تا مدل سازیشو با نور پردزیش را یاد گرفتم.

یه دنیای عجیبی‌ است این نرم افزار، بده کار با این نرم‌افزار بعضی‌ کردن برات خیلی‌ جالب تر می‌شه چون میفهمی بازی را که چه به چه است و چطوری ساخته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا