قالب اولین کار با فرای

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.تو رو خدا نخندین!! اولین کارم با فرای هست.به نظرم خیلی نرم افزار قدرتمندی هست
attachment.php

چندتا سوال دارم

1- آیا میشه با چیزی مثل اپاسیتی کار کرد؟
2- نتونستم با تکسچر رفلکت درست کنم.مثل آسفالت خیس
3- متریال آماده برای دانلود میخوام
4- چرا وقتی تو پنجره کوچولو بالا پست پروداکشن میکنم تاثیرش توی رندر نمیاد؟
5- چیزی مثل وی ری پروکسی نداره؟
6- راهی هست بشه show map in view port فعال بشه؟
7- لامپ دستی میشه داد؟ اینطور که من دیدم فقط نور خورشید داره مثلا نور با IES میشه داد بهش؟
8- ولوم لایت داره؟؟

اما چیزهای هیولایی که توش دیدم Caustic هست.پست پروداکشن خیره کننده هست . نمی دونم چجوری هست اما انگار عکاسی کردی... در صورتی که توی وی ری بخوایم به چنین چیزی برسیم باید یه سری مراحل طی بشه

در کل میخوام ادامه بدم فرای رو.خیلی باحاش حال کردم.از ذوق تنم عرق کرده وقتی باهاش کار میکنم!:lol:

پیوست ها

• Hounda.jpg
    Hounda.jpg
    195.5 کیلوبایت · بازدیدها: 23
  • Hounda-po-1.jpg
    Hounda-po-1.jpg
    196.2 کیلوبایت · بازدیدها: 14
  • Hounda-po-2.jpg
    Hounda-po-2.jpg
    200.5 کیلوبایت · بازدیدها: 29
  • Hounda-BW.jpg
    Hounda-BW.jpg
    195.8 کیلوبایت · بازدیدها: 33
آخرین ویرایش:

koorosh_kh

باحالترین کاربر
سلام
حالا خوبه شما تونستی باهاش رندر بگیری من رو مایا 2012 نصب کردم اما دکمه رندر رو میزنم تایم لاین تا وسط میاد و برمیگرده و بعد هیچ اتفاقی نمیوفته

AREF

توی مکس هم اینطور بود/باید خودنرم افزار رندم کنترل رو نصب بکنی.بعد پلاگین نرم افزار مورد نظر رو نصب کنی

max vray

کاربر VIP
به به سلام عارف جان:green:
چه حالی میده الان جواب سوالاتتو دادن:green:میدونی چرا؟چون من و خیلی های دیگه همیشه ازت سوال داشتیم و تو واقعا به هممون کمک کردی.پس یک فرصتی پیدا شده که کمی از لطفای دوست خوبم جبران کنم:rose:
1- آیا میشه با چیزی مثل اپاسیتی کار کرد؟
بله میشه .تو قسمت متریال ها اون پایین نوشته 100 جولوش یک گوی سفید هسته که تکسچرهارو به اون میدی اما کنارش گوی های دیگه هست که میتونی با تنظیمات اونا به خواستت برسی
2-- نتونستم با تکسچر رفلکت درست کنم.مثل آسفالت خیس
تو قسمت رفلکت هرچی عددشو کم کنی براقیت متزیال بیشتر میشه البته باید متریال بصورت ترکیبی بسازی
3
- متریال آماده برای دانلود میخوام
متریال اماده هم داره اما اونایی که دانلود کردن میگن زیاد به کار طراحی معماری ما نمیخوره.دوتا پک هستش حدود 700 مگ
4
- چرا وقتی تو پنجره کوچولو بالا پست پروداکشن میکنم تاثیرش توی رندر نمیاد؟
کنار اون پنجره بک علامت فلش به سمت پایین داره اونوبزنی تاثیراتت اعمال میشه.
5- چیزی مثل وی ری پروکسی نداره؟
یک فرای ابجکت داره اما من سر در نیاوردم چی هست
6- راهی هست بشه show map in view port فعال بشه؟
فعال هست.همون دکمه شو استاندارد مپ ویو برت بزنی حله
- لامپ دستی میشه داد؟ اینطور که من دیدم فقط نور خورشید داره مثلا نور با IES میشه داد بهش؟
امتحان نکردم اما تو متریاللاش چند مدل نور داره که ایناره به یک جسم میدی واست کار لامپ میکنه
8
- ولوم لایت داره؟؟
من که ندیدم
در کل فرای خوبه اما واسه چندتا رندر اولت بعدا ازش خسته میشی
من که فرای ول کردم رفتم دنبال nox و delux :lol:
موفق و پیروز باشی:rose:

.:BehzAd:.

Active Member
سلام عارف جان

افرین رندر های خوبی با فرای گرفتی.

فرای همه چیزای رو که گفتی داره فقط ies نداره.

AREF

سلام.آها... این شد یه چیز...پست پروداکشن بهش اعمال شد!

پیوست ها

• 3.jpg
    3.jpg
    403.5 کیلوبایت · بازدیدها: 116

emad04

Well-Known Member
سلام .
عارف جان کارت مثل همیشه عالی شده ..
بهش نمی خوره کار اولت با فرای باشه ..
به نظرم بعضی قسمت های ماشین خوب مش نخوره و لاو هستن ..
و اینکه ماشین سایه نداره ..
خسته نباشی

XEXIDGE

Member
عارف جان بسیار عالیه نسبت به اولین رندر ...

میدونم که هدفت تمرین رندر بوده ولی خود مدل یه ایراد های جزئی داره که زیاد مهم نیست ...

من از تنها چیز فرای که خوشم میاد اینه که باهاش خیلی زیبا میشه glowing material ساخت به عنوان چراغ جلو و عقب ماشین ...

موفق باشی :)

ALI_TAKHTI

Active Member
خیلی خوب شده.من دوست دارم برم فرای یاد بگیرم لمل حتی فایل نصبش رو واسه مکس 2012 پیدا نکردم.ورژن جدیدش هم اومده؟ لینک کسی داره؟

.:BehzAd:.

Active Member
فرای یه پروژه شکست خورده هست ورژن جدید نداره همون 1.5 هست بعد یه 1.8 بتا داد بیرون و بعدش 1.9 بتا که به خاطر مسائلی که فقط خوده رندم کنترل میدونه ادامه اش نداد و فرای رندر شد یه پروژه ***ت خورده با همون 1.5 کار کنید و منتظر ورژن جدید هم نباشید.

*farshid*

کاربر VIP
رو آبجکت راست کلیک کن ... fry render instancing object ... این گزینه یه پروکسی میسازه ...
البته دو تا مشکل داره :
1- اسکیلش با اسکیل مدل مرجع برابره
2- مدل مرجع دیلیت بشه پروکسی هم از بین میره

بقیه مشکلاتتو هم محمد جان جواب دادن

در ضمن اگه به اعصاب خودت علاقه مندی فرای رو یاد بگیر ولی سعی کن ازش استفاده نکنی حدالمقدور ... نویز شیشه دیالکتریکش دیوانه کنندس

AREF

سلام.جدا؟ شکست خورده؟؟؟
یعنی انجین فیزیکالی بهتری هست؟ مکسول چطور هست؟

*farshid*

کاربر VIP
من با جفتشم کار کردم میتونم بگم مکسول بهتره عارف جان ...
فرای پیشزمینه خوبیه برای کار کردن با مکسول ...محیطش یه مقداری گنگتره ولی در واقع عین فرای رندره ...

HOSSEIN.D

Well-Known Member
سلام.
عارف جان کارت رو خیلی دوست دارم.
من هم با فرای و مکسول کار کردم.
ولی نمیدونم چرا با فرای بیشتر حال کردم.
تا اونجایی که میدونم فرای و آریون هر دو قراره چند وقت دیگه ورژن جدید بده بیرون.
برنامه Swap مال همین شرکته که به خاطر اومدن آریون و سرعت بالا توی رندرینگ احتمالا کنسل شده.
عارف جان.
ورژن فرای که نصب کردی چنده؟
چون من فرای 1.5 رو نصب کردم. مال تاریخ 2010 بود.
پلاگین برای مایا 2011 نداشت.
یه پلاگین داده که فعلا بتاست و پر از اشکال.
فرای 1.6 و آریون 1.5 توی سرور FTP سایت رندرم کنترل موجوده.
من عضو شدم ولی هرکاری کردم نتونستم به FTP وصل بشم برای دانلود.
الان کلا حدوده 2 ماه میشه که رفتم تو نخ مکسول و فرای.
ولی سیستم اجازه نمیده زیاد باش کار کنم.
ولی از نظر سرعت فکر میکنم فرای بهتر از مکسول هست.
موفق باشی داش عارف.:rose:

سلام عارف جان خسته نباشی مهندس
اگه خواستی روی مکسول سوییچ کنی فرای واسه اکستریور گزینه خوبیه من با فرای کل اکستریور هامو رندر میگیرم و سر نیم ساعت یک رندر بدون نویز عالی تحوویلم میده فقط تخت یک شرایط خاص و متریال سازی و مدلینگ خاص

مکسول یک موتور ریل تایم عالی داره یعنی عالیه عالی یک هیچی به پاش نمی رسه پروکسیه خوبی داره
برای ساختن درخت opacity متریال درخت tiff رو به reflect 0 بده بعد جلو reflect 0 عکس درخت خیلی کوچولو هستش او بگیر درگ کن تو media pool بعد بقل علامت + یک کره شطرنجی وجود داره رو اون کلید کن و از media pool متریال درخت رو بنداز رو opacity

حالا واسه اینکه آلفا چنلش ساخته بشه روی متریال رو opacity کلید کن و از رو آپشن ها روی equlizer کلید کن از روی 100 بذار روی 9 داداش حالا متریالو پلی کن

ولوم لایت نداره ولی تو ورژن جدید آریون داره که خیلی خیلی رئال

حالا واسه ساختن متریال highgloss سفید مثال
یک متریال سفید می سازی
بعد دکمه + رو می زنی و یک لایه دیگه می سازی که آینه خالص باشه حالا واسه ساختن آینه خب اول که مقادیر farsnel رو بذار روی 50 که به بیشترین مقدار رفلکت برسه که نمودار بره بالا بعد nd یعنی گزینه پایینی که زیرش نوشته custom حالت fol off رو می تونی شبیه سازی کنی که باهاش کارای خوشگلی میشه کرد مثلا مییشه متریالی ساخت که فقط گوشه هاش انعکاس داشته باشه
بعد roughness که همون glossines خودمون تو vray که هر چی کم بشه از میزان پراکندگی بازگشت نور جلوگیری میکنه
حالا لایه سفید رو بهش قدرت 85 درصد میدی و زیرش لایه آینه که 100 درصد 15 درصد عمل میکنه و میشه highgloss سفید

واسه ساخت آسفالت خیس هم دوتا لایه بساز که جفتشون متریال آسفالت داشته باشن و اولی رو بهش roghness مثلا 25 یده و یکم بامپ 10 درصد و لایه اولو بهش 50 درصد قدرت بده که بشه 50 50 حالا play کن یا prewie

واسه ساختن لامپ یک متریال نو بساز و از اون بالا کنار bassic emitter رو بزن داداش و قدرت لامپ رو کم و زیاد کن

اگه مشکلی داشتی حتما درخدمتیم با بروبچ خیلی به گردنمون حق داری :rose:

و یک چیز دیگه ورژن جدید آریون رندر میگیره با کیفیت بهتر از فرای واسه اکستریور و سرعت 6 برابر من به 3 min رندر گرفتم خیلی خیلی عالی ولی 800 600 فعلا چون کرک نشده

ولی جفتش نکات خیلی ریزی داره تو فرای و مکسول که اگه رعایت نشه فقط زمانتو و اعصابتو حرام کردی
مثل وی ری که خودت با سرعت خیلی بالا رندر خیلی خوبی میگیری
درضمن مشتری ها با رندر وی ری بیشتر ارتباط برقرار می کنن اون ماهاییم که رندر بیس فیزیکال واسمون لذت بخش
مگه این که به مقوله ی رنگ پردازی توی فتوشاپ رسیدگی بشه که مشتری به راحتی بتونه با تنالیته رنگی رندرای فرای که خیلی بی حال کنار بیاد

جدیدترین ارسال ها

بالا