اولین کارهای من با فتوشاپ...

blue_devil

New Member
با سلام من به تازگی شروع به کار با فتوشاپ کردم . ( تازگی یعنی یه ساعت پیش فتوشاپ رو دانلود کردم و دو تا اموزش خوندم). لطفا این 3اولین کاهای منو ببینید و نظر بدین و بگین که به درد این کار میخورم یعنی استعدادشو دارم :D ؟ یا نه :cry: ؟
با تشکر م.ا

پیوست ها

• 1.JPG
    1.JPG
    39.1 کیلوبایت · بازدیدها: 27
  • 2.JPG
    2.JPG
    14.3 کیلوبایت · بازدیدها: 19
  • 3.JPG
    3.JPG
    32.2 کیلوبایت · بازدیدها: 22

saeedmasih

Member
نظر یک آماتور
سلام
کارهای جالبی شدند
فقط سعی کن در انتخاب رنگ و به چشم اومدن موضوع اصلی طرحت که قلب هستش بیشتر دقت کنی.
با احترام فراوان
سعید ابراهیمی

NaviD.R.R

Member
برای شروع خوبه.
ولی بیشتر تمرین کن و به دو سه تا آموزش اکتفا نکن.سعی کن با دیدن نمونه کارهای گرافیکی افراد مختلف ذهنتو باز کنی و دیدت رو وسیع. به هر حال راه سخت و طولانی در پیش داری . برات آرزوی موفقیت می کنم و هر کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمی کنم.

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
براي يك تازه كار خوبه
فقط سعي كن در انتخاب رنگ دقت كني و همينطوري چندتا چيزو قاطي نكن مثل طرح 1 از راست ، به كارت قاعده بده.

كار كن كه راه طولاني در پيش داري
156.gif
118.gif

album

Member
نظری در ورد دومی و سوی ندارم ولی با اوی در صورت نبوده m.l حال میکنم
157.gif

blue_devil

New Member
به خاطر پیشنهادات و نصیحتاتون از همتون ممنونم. نظرهاتون رو همو که خوندم کلی حال کردم .:cool:

MAGIC BOY

Member
خوب بيد اما اگه از من ميپرسي هيچ وقت اينجا آموزش نذار چون ضايعت ميكنن من يه آموزش گذاشتم حسابي ضايعم كردن " توي بخش آموزش برو آموزش آتش 3بعدي رو ببين مخصوصاً نظر هايي كه دادن ببين منو چجوري ضايع كردن "
باي

S.H.R.M.K

Well-Known Member
Magic Boy جان فکر نکنم کسی قصد ضایع کردن کسی رو داشته باشه و هر کس نظر واقعی خودشو داده که باید هم همین کار رو بکنه.
پس به جای اینکه ناراحت باشی از این موضوع ، سعی کن تو این سایت بیشتر یاد بگیری و اگه چیزای خوبی هم داشتی که فکر میکنی به درد همه میخوره اونو بدون توقع به بقیه هم اموزش بده.

راستی واقعا 16 سالته؟

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
حميدرضا مگه ؟ چيه خوب منم 16 سالمه متولد 68 !

ايشون بايد خوب يادبگيرن كه بتونن خوب ياد بدن

pok_rat

Member
سلام کامبيز جون چه خبر خوبي خيلي خوشحال شدم اومدي ايشالا پله هاي ترقي رو با هم طي کرده و دنياي گرافيک رو فتح ميکنيم !!!!!البته شايدم نکنيم !!!!!!!!!

album

Member
magic Boy گفت:
خوب بيد اما اگه از من ميپرسي هيچ وقت اينجا آموزش نذار چون ضايعت ميكنن من يه آموزش گذاشتم حسابي ضايعم كردن " توي بخش آموزش برو آموزش آتش 3بعدي رو ببين مخصوصاً نظر هايي كه دادن ببين منو چجوري ضايع كردن "
باي
خوب باید بیشتر روش کار میکردی :lol:

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
برای شروع خیلی خوبه مخصوصا که گفتی اولین کاریه که تو فتوشاپ میزنی

ایشالا موفق باشی

آقای Magic اینجا کسی قصد ضایع کردن کسی رو نداره فقط بهتر بود شما سطح آموزشایی که توی بخش مقالات سایت گذاشته میشه رو میدیدی بعد آموزشت رو اونجا قرار میدادی. سطح آموزش شما سطح بالایی نداشت و طبیعی هم بود که استقبال نشه! به هر حال امیدوارم آموزشای بهتری رو از شما و سایرین ببینیم.

NaviD.R.R

Member
دوست عزیز آقای Magic Boy شما عنوان پستی هم که در بخش نظر خواهی زده بودی مثله همین آموزش خیلی ناجور بود ( آخر آتیش ) یعنی واقعا به نظر خودت اون آخر آتیش بود؟
در هر حال باید انتقاد پذیر هم باشی.
در آخر برات آرزوی موفقیت می کنم.

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا