انیمیشن اولین کارتون خودم _خرسی )

سلام دوستان این کاری که گذاشتم ماله 5-6 ماهه پیشه که تمومش کردم رو کیفیت hd رندر کردم 30 ثانیه کار شد حجمش 2.5 گیگ کانورتش کردم و رو 10 مگ براتون گذاشتم به چیزی که می بینید امید وارم خوشتون بیاد انیمیت را خیلی خوب در نیوردم اما دیگه اولین کارم بوده و بدون کانسپت همه چیش هم از خودم بوده مدل آماده هم 0% استفاده شده زمان رندرش 4 روز با رزولیشن 1080Hd برای پخش اگه اجرا نشد از km player استفاده کنید (راستی واسه ساختش از مایا استفاده شده و افترافکت هم برای اسم و واتر مارک و صحنه آهسته و صدا :green:) به شما هم پیشنهاد میکنم حتما هر کاری کردید بعد روش واتر مارک متحرک بندازید :wink:
:rose:

پیوست ها

• khers_sound - Copy.part1.rar
    5 مگایابت · بازدیدها: 179
  • khers_sound - Copy.part2.rar
    5 مگایابت · بازدیدها: 236
  • khers_sound - Copy.part3.rar
    766.3 کیلوبایت · بازدیدها: 151
  • 1.jpg
    1.jpg
    84.8 کیلوبایت · بازدیدها: 18
  • 2.jpg
    2.jpg
    120.5 کیلوبایت · بازدیدها: 29
آخرین ویرایش:

madmaster_3d

Well-Known Member
هه هه هه جالب بود. فرار خرسه خیلی نمک بود ولی پاهاش انگار کش میومد رو زمین . ولی با اون واتر مارکت حال نکردم. یک گوشه کوچیک باشه خیلی بهتره. چون من تاحالا هیجا همچین چیزی ندیدم که واتر مارک متحرک باشه . ادامه بده. موفق باشی

koorosh_kh

باحالترین کاربر
سلام
حمید جان کارتو تو تاپیک wip دنبال میکردم فکر کردم دیگه بیخیالش شدی که نمیزاری:green:
خسته نباشی خوب شده حرکات اکشن دوربین جالب شده میدونم حرکت دارن دوربین به صورت اکشن اون هم دستی کار ساده ای نیست .
حرکات کاراکتر از نظر نرمی خوب شده اگه پاش از زمین جدا میشد حس دویدن رو بهتر منتقل میکرد.
درکل خوب شده
موفق باشی:rose:

هه هه هه جالب بود. فرار خرسه خیلی نمک بود ولی پاهاش انگار کش میومد رو زمین . ولی با اون واتر مارکت حال نکردم. یک گوشه کوچیک باشه خیلی بهتره. چون من تاحالا هیجا همچین چیزی ندیدم که واتر مارک متحرک باشه . ادامه بده. موفق باشی
ممنون دوست عزیز آره پاهاش را همه می گند اما در مورد واتر مارک بگم اگه واترمارک اینطوری نذاشته بودم روش کارم خیلی راحت بعد از معرفی به چند جا می تونست با نام چند نفر دیگه در بره خیلی راحت چون اکثر شرکت ها دیدم کار کاربراشون را به عنوان نمونه کار میریزند رو سیستم هاشون و می گند بعدا تماس می گیریم حالا کاری نداریم تماس میگیریم کاری ندارم می گیرند تماس یا نه اما وقتی می خواند قرار داد ببندند جلو کارکنان نمی بندند می رند تو دفتر با مشتری قرار داد انیمیت می بندند حالا طرح من اگه کمرنگ یه گوشه باشه خیلی راحت میشه با افتر افکت یا هر نرم افزار ویرایشی حذفش کرد و به عنوان نمونه کار خود شرکت ( اونم شرکت هایی که واقعا ضعیف و مدیرانی رند دارند ) و شاید اصلا باهاشون در مورد کار توافق نکنی اما با انجام این کار نمی تونند این کار را انجام بدند با این که کاری که زدم اصلا در حد خوفی نبوده اما نمی دونم از بعضی ها چی بگم ... شما هم اگه انیمیت زدی پیشنهاد می کنم واتر مارک را متحرک انجام بدی
سلام
حمید جان کارتو تو تاپیک wip دنبال میکردم فکر کردم دیگه بیخیالش شدی که نمیزاری:green:
خسته نباشی خوب شده حرکات اکشن دوربین جالب شده میدونم حرکت دارن دوربین به صورت اکشن اون هم دستی کار ساده ای نیست .
حرکات کاراکتر از نظر نرمی خوب شده اگه پاش از زمین جدا میشد حس دویدن رو بهتر منتقل میکرد.
درکل خوب شده
موفق باشی:rose:
:rose:سلام کوروش جان چطوری عزیز ؟ آره یادمه دنبال می کردی نظراتت هم خیلی مفید بود رو اثر کلی کار خدممت عرض کنم که حرکت دوربین را قبلش تو نت تحقیق کردم در موردش هم چند تا آموزش دیدم قانون هاش را به کار بردم واسه همین سخت نبود برام چون چند تا قانون داشت که رعایت کردم اما در مورد این که چرا wip ادامه پیدا نکرد :paint::paint::paint: والا اول می خواستم خیلی نظام دا کار را شروع کنم و مرحله مرحله پیش ببرم و همه چی حساب شده ولی بعدش دیدم تنهایی بخوام همشا انجام بدم از نظام بندی خارج میشه واسه همین کلا کار بی حساب شد و از نظام در اومدم و سفت نشستم پاش تا تمموش کنم 2-3 ثانیه اول کار نظام دار بود اما بقیش اکه می خواست طبق نظام پیش بره ....طول می کشید واسه همین کلا انیمیت دویدنش مشکل داره در هر صورت خیلی ممنون انشالله کار بعدی را با هم یه کار پرفکت می زنیم :rose:

آخرین ویرایش:

Jackbil

Well-Known Member
خیلی کار خوبی شده
خیلی کمدیه
اما پند آموزش فقط نوشته ی روی کاغذ بود
اون طوری که اون راه می ره پشیمون که نیست هیچ مثل اینکه می خواد پنجره ی همه ی همسایه ها رو بیاره پایین:lol:
در کل کار موفقی شده
فقط انیمیتش ضعیف شده
با اینکه اولین کارته اما خیلی خوب از آب در اومده
امیدوارم موفق باشی

arminAnim

کاربر متخصص
تجربه ی خوبیه اما برای اینکه اثر پخته ایی بشه خیلی کار داره
دوست عزیز این که می گی روی حرکتش کار نکری قابل قبول نیست، شما داری "انیمیشن" میسازی، یعنی "متحرک سازی" ، پس باید تمرکزت روی حرکت باشه نه نور و مدل و رندر و ....
حرکت های دوربین خیلی تکون داره و خوب نیست.به این حالت اصطلاحا میگن دوربین گزارشگری اما توی این کار خوب از آب در نیومده و بسیار خشکه، چون تکنیک سختیه. در ضمن اگر بجای یک حرکت دوربین یک تیکه ، از چند نمای مختلف کار رو رندر می گرفتی خیلی بهتر بود. یعنی با پلان های متعدد....
این رو بخاطر داشته باش که بهتره یک کار ِ آسون یا متوسط، خوب اجرا بشه نه اینکه یک کار ِ سخت ضعیف اجرا بشه،
استعداد و پُشتکار داری اما باید بیشتر کار کنی و وقت بگذاری. حتما موفق میشی

آخرین ویرایش:
خیلی کار خوبی شده
خیلی کمدیه
اما پند آموزش فقط نوشته ی روی کاغذ بود
اون طوری که اون راه می ره پشیمون که نیست هیچ مثل اینکه می خواد پنجره ی همه ی همسایه ها رو بیاره پایین:lol:
در کل کار موفقی شده
فقط انیمیتش ضعیف شده
با اینکه اولین کارته اما خیلی خوب از آب در اومده
امیدوارم موفق باشی
ممنون دوست عزیز :green:

تجربه ی خوبیه اما برای اینکه اثر پخته ایی بشه خیلی کار داره
دوست عزیز این که می گی روی حرکتش کار نکری قابل قبول نیست، شما داری "انیمیشن" میسازی، یعنی "متحرک سازی" ، پس باید تمرکزت روی حرکت باشه نه نور و مدل و رندر و ....
حرکت های دوربین خیلی تکون داره و خوب نیست.به این حالت اصطلاحا میگن دوربین گزارشگری اما توی این کار خوب از آب در نیومده و بسیار خشکه، چون تکنیک سختیه. در ضمن اگر بجای یک حرکت دوربین یک تیکه ، از چند نمای مختلف کار رو رندر می گرفتی خیلی بهتر بود. یعنی با پلان های متعدد....
این رو بخاطر داشته باش که بهتره یک کار ِ آسون یا متوسط، خوب اجرا بشه نه اینکه یک کار ِ سخت ضعیف اجرا بشه،
استعداد و پُشتکار داری اما باید بیشتر کار کنی و وقت بگذاری. حتما موفق میشی
ممنون از نظرات شما کاملا درست می گید اما همانطور که گفتم اولین انیمشنی بوده که ساختم و چون کانسپت نداشته مثلا دو قدم رفته جلو و تازه حین کار به سرم خورده حالا چیکار کنه مثلا اول می خواستم سنگ نزنه بره ماهیگیری اما به دلیل تجربه اول نظرم حینه کار عوض شد گفتم بزار شیشه ها را بشکونه در مورد دوربین هم گفتم تجربم بیشتر از چند تا آموزش و اینترنت نبوده قبلش هم جایی کار نکرده بودم فقط آموزش دیده بودم اما حالا که میبینم مشکلاتش را حس می کنم اما شما هم کاملا درست میگید انشالله کارا بعدی بهتر کار می کنم ممنون بابت نظراتتون:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا