اولین نمونه کاربنر فلشم و چندتا سوال !!

MDone

New Member
سلام دوستان این اولین نمونه کار بنر فلش منه

با کلیک روی این لینک ببینید

نظرتون چیه؟

چندتا سوال دارم !

با راست کلیک رو بنر چه جوری اطلاعات طراح رو بیاره؟

آموزشی طراحی بنر فلش سراغ داری باز ببینم و از افکت هاش یاد بگیرم؟

چطوری پس زمینه متحرک بسازم؟

xml هارو از کجا باید پیدا و دانلود کنم !!؟؟؟

من تو فلش مبتدی هستما کمکم کنید لطفا

آخرین ویرایش:

perna

Member
این چیزایی که می پرسی هر کدوم یه عالمه داستان داره و با یه پست نمی راهنمایی کرد شما رو!
xml همین جوری که وارد فلش نمی کنند و به درد بنر هم نمی خوره ، به درد سایت هایی می خوره که می خوان محتواشون رو با فلش به روز کنند
برای پس زمینه متحرک هم شما می تونی یه movie clip بسازی و توی لایه زیرین قرار بدی و داخل movie clip هر کاری خواستی بکنی

اگه توی انجمن آموزش هاش رو سرچ کنی و پیش بری خیلی چیزا یاد میگیری ، زمان می بره یه خورده

++Hadi++

Active Member
PHP:
نظرتون چیه؟

xml  هارو از کجا باید پیدا و دانلود کنم !!؟؟؟
1- از نظر گرافیکی و انیمیشنی و کد نویسی می شه بهتر از اینا هم عمل کرد.ولی برای شروع عالیه...
2- فک کنم آموزش اونو تو امضام دارم (لینک های مهم) یه سر به اون صفحه بزنید.
3- آموزش تو سایت زیاده ،به لینک های مهم و ... سر بزنید.آموزشای لیندا و یه سری سی دی های داخلی هم خوبه.فلش گستره وسیعی داره که باید چند سال زحمت بکشید تا یاد بگیرید.
منابع خارجی و ایرانی زیادی هستند.کتاب آقای امیر درجه و امضای بنده و آموزش اکشن 3 از صفر و ... هم مفیدند.و ..... در مورد افکتای فلش هم باید دنبالش بگردید (سایتای خارجی)
4- متحرک به چه معنا مثال بزنید.ولی با کلاسهای tweenmax که در سایت greensock هست می شه خیلی افکتای متحرک خوبی رو در آورد.
5- ایکسمل چیو؟ایکسمل یه چیزی شبیه دیتابیس برا محتواتون هست که امکان اینو می ده که از بیرون و بدون نیاز به باز کردن فلش و ادیت محتواتون ،دیتا مثل متن و عکس و صدا و ویدئو به محتواتون بدین.یه کم سوالتون بی ربطه چون محتوای شما باید به نسبت ساختارش ،ایکسمل داشته باشه و آموزشش تو انجمن هست.
بای...

Mehrdad155

کاربر فعال
سلام دوستان این اولین نمونه کار بنر فلش منه

با کلیک روی این لینک ببینید

نظرتون چیه؟

چندتا سوال دارم !

xml هارو از کجا باید پیدا و دانلود کنم !!؟؟؟

من تو فلش مبتدی هستما کمکم کنید لطفا

درود بر شما و عرض خوش آمد به سایت

1) بنرتون خوب بود ولی خیلی ساده.انشالا بعدی ها قویتر و قویتر.

2) برا راست کلیک عبارت context menu را تو انجمن سرچ کن زود میفهمی جریان چی به چیه.

3 و 4) شما برای آموزش طراحی بنر و پس زمینه ی متحرک باید انیمیشن سازی را به طور کامل یاد بگیری. به فلش هم زیاد اتکا نکن و از برنامه های دیگه مثل Toonboom یا After effect برا زبیاتر شدن کارت استفاده کن . بقیه ش هم میشه خلاقیت و نگاه هنری خودت.

5) xml را برا چه کاری میخوای؟

موفق باشی _ مهرداد

( ببخشید پستم با استاد هادی عزیز همزمان شد. قطعا نظرات ایشون فراموش نشه )

MDone

New Member
ممنون از همه
تو سویچ مکس افکت های ورودی و خروجی زیادی هست تو فلش کجاس و چطوری میشه روی متن ها و تصاویرم اعمالش کنم؟

کد اچ تی ام ال میخواد برای اینکه بنرو بذارم تو سایتم؟

MDone

New Member
میشه چند نمونه کار بنر فلش که با سویش مکس طراحی شده رو بذارید ببینیم!!

++Hadi++

Active Member
من سویش رو تا حالا باز هم نکردم...آقای masoudn استاد سویش هستند ولی فکر می کنم بشه که افکت مد نظر رو به صورت swf از سویش خروجی بگیرید و بعدش تو فلش با یه loader اونو لود کنید و نمایش بدید...

MDone

New Member
میشه یکی این آموزشو تکمیل کنه
وچندتا نمونه بنر سویش بذارید من ببینم

++Hadi++

Active Member
آموزش لود کردن با لودر تو مضام هست..همونیکه زیر پستمه...لینک های مهم

جدیدترین ارسال ها

بالا