سلام.می بینم که با یه حرفه ای طرف حساب هستیم.
کارتون خیلی نقاط قوت زیاد داره
زاویه خوب دوربین
نور پردازی زنده و واقعی
چیدمان خوب و منطقی
خیلی واقعی شده چون فکر نکنم متراژ 100 متر هم بشه.خیلی خوبه توی این فضای به کوچولوئی کار خوب دراومده
متریال خام نیستن و خوب شده
کوِز آپ ها عالی شدن
نقد کار
بعضی جاها کار اور برایت شده.همیشه اینو در نظر داشته باشین.روشن ترین و تاریک ترین نقطه باید تمامی دیتیل های متریال دیده بشه
برای لامپی که توی لوسر گذاشتین به مقداری غیر واقعی شده.باید کارتون رو توی فتوشاپ جلا بدین.
یه خورده تعداد رنگهازیاد شده.برای معماری داخلی حداکثر سه تا رنگ خوبه.بیشتر بشه ممکنه ازار دهنده بشه
سقف کاذب زیاد جالب نشده.
و اخرین نقد طبق قوانین گالری اسم نباید اینقدر بزرگ روی تصویر باشه.باید گوشه بصورت کوچولو.قوانین رو مطالعه بفرمائین.
کلا کارتون رو دوست دارم.طراحی و مکس هر کدوم چقدر طول کشید؟
بخاطر اینکه از 6 صبح تو اینترنتیخوب چرا من 6 صبح منتظر نظرم؟؟؟؟ معلومه همه خوابین....
![]()
چاکرممم حاج محمد:دیبخاطر اینکه از 6 صبح تو اینترنتی
کجایی بیا ان شو از وقتی دیدمت تو سایت تو مخمی![]()
سلام
خسته نباشید .
یکم توضیح میدید واسه کارتون ... مثلا توء چه محیطی کار میکنید و با چی رندر گرفتید ؟
برو شیطون کارای اصلی رو رو کن من که پروفیالت رو دیدم تو اور موشن ولی کلی حال می کنیا با این مبله تو همه کارات هست
خیلی زیبا شده خوراکه خانه مجردیه
آواتارتم خیلی جالبه خوشمان آمدیه
مرسی آقا سعید.....کارای شما که عالیه داداش....بسیار هم خوب
سلام
به به می بینم یکی ما رو از این تک پری نجات داد میبینم که داری میترکونی ولی چندتا نکته دوست داشتی رعایت کنن ضرر نداره
1 -متریال چوب بامپش خیلی زیاده
2 - توی جاهای که میخوایی نورانی باشن یا از منبع نور استفاده کن یا از vray2sidedmtl خیلی بهتر جواب میگیریی
3 - روی یو وی کردن متریالها تمرکز بیشتری بکن خیلی داغون کردی این میزو صندلی رو ...
4 - میتونسی با فتوشاپ به راحتی این نورای که به علت تنضیمات gi و color mapping بگیری که سقف چند رنگ توش دیده نشه
5 -همیشه کاراتو align که اینجوری نور از زیرش بیرون نزنه...
علی علی
مرسیی 3D RACKکارت خیلی خوب شده ...باریک...![]()