بی بی کد اولین مبحث تازه من

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.می بینم که با یه حرفه ای طرف حساب هستیم.
کارتون خیلی نقاط قوت زیاد داره
زاویه خوب دوربین
نور پردازی زنده و واقعی
چیدمان خوب و منطقی
خیلی واقعی شده چون فکر نکنم متراژ 100 متر هم بشه.خیلی خوبه توی این فضای به کوچولوئی کار خوب دراومده
متریال خام نیستن و خوب شده
کوِز آپ ها عالی شدن

نقد کار
بعضی جاها کار اور برایت شده.همیشه اینو در نظر داشته باشین.روشن ترین و تاریک ترین نقطه باید تمامی دیتیل های متریال دیده بشه
برای لامپی که توی لوسر گذاشتین به مقداری غیر واقعی شده.باید کارتون رو توی فتوشاپ جلا بدین.
یه خورده تعداد رنگهازیاد شده.برای معماری داخلی حداکثر سه تا رنگ خوبه.بیشتر بشه ممکنه ازار دهنده بشه
سقف کاذب زیاد جالب نشده.
و اخرین نقد طبق قوانین گالری اسم نباید اینقدر بزرگ روی تصویر باشه.باید گوشه بصورت کوچولو.قوانین رو مطالعه بفرمائین.
کلا کارتون رو دوست دارم.طراحی و مکس هر کدوم چقدر طول کشید؟

ardavan18

Active Member
سلام.می بینم که با یه حرفه ای طرف حساب هستیم.
کارتون خیلی نقاط قوت زیاد داره
زاویه خوب دوربین
نور پردازی زنده و واقعی
چیدمان خوب و منطقی
خیلی واقعی شده چون فکر نکنم متراژ 100 متر هم بشه.خیلی خوبه توی این فضای به کوچولوئی کار خوب دراومده
متریال خام نیستن و خوب شده
کوِز آپ ها عالی شدن

نقد کار
بعضی جاها کار اور برایت شده.همیشه اینو در نظر داشته باشین.روشن ترین و تاریک ترین نقطه باید تمامی دیتیل های متریال دیده بشه
برای لامپی که توی لوسر گذاشتین به مقداری غیر واقعی شده.باید کارتون رو توی فتوشاپ جلا بدین.
یه خورده تعداد رنگهازیاد شده.برای معماری داخلی حداکثر سه تا رنگ خوبه.بیشتر بشه ممکنه ازار دهنده بشه
سقف کاذب زیاد جالب نشده.
و اخرین نقد طبق قوانین گالری اسم نباید اینقدر بزرگ روی تصویر باشه.باید گوشه بصورت کوچولو.قوانین رو مطالعه بفرمائین.
کلا کارتون رو دوست دارم.طراحی و مکس هر کدوم چقدر طول کشید؟

مرسی از بابت همه چی...هم تعریفات هم نقدات
میدونم این کارم قوی نیست...لامپ تو ی لوستر که هم افتضاح و هم خنده داره...
سقف کاذبم چون حوصله نداشتم.میز رو rotate کردم. rescale بعد متریال.... گچ.....:green:
چشم.اسمم رو کوچیک میکنم.قوانین کامل نخوندم:sad:
مدلینگ و .... 3.4 ساعت.رندر شد 2:30

مرسی که وقت گذاشتی

max vray

کاربر VIP
به به سلام عزیز دل من:green:
چطوری کجایی؟
2 سال ندیدمت.کارت عالیه اما من میدونم از این بهترش داری رو کن ببینیم:)
اشکالای کارت عارف جان گفت و منم چیز دیگه ایی به ذهنم نمیرسه.
خیلی دوست دارم ببینمت بهم بگو کجایی ببینمت:rose:

saeedmagic

Member
برو شیطون کارای اصلی رو رو کن من که پروفیالت رو دیدم تو اور موشن ولی کلی حال می کنیا با این مبله تو همه کارات هست:green:
خیلی زیبا شده خوراکه خانه مجردیه:cool:
آواتارتم خیلی جالبه خوشمان آمدیه

آخرین ویرایش:

Hamed

Active Member
سلام
به به می بینم یکی ما رو از این تک پری نجات داد میبینم که داری میترکونی ولی چندتا نکته دوست داشتی رعایت کنن ضرر نداره
1 -متریال چوب بامپش خیلی زیاده
2 - توی جاهای که میخوایی نورانی باشن یا از منبع نور استفاده کن یا از vray2sidedmtl خیلی بهتر جواب میگیریی
3 - روی یو وی کردن متریالها تمرکز بیشتری بکن خیلی داغون کردی این میزو صندلی رو ...
4 - میتونسی با فتوشاپ به راحتی این نورای که به علت تنضیمات gi و color mapping بگیری که سقف چند رنگ توش دیده نشه
5 -همیشه کاراتو align که اینجوری نور از زیرش بیرون نزنه...

علی علی

سلام
خسته نباشید . :rose:

یکم توضیح میدید واسه کارتون ... مثلا توء چه محیطی کار میکنید و با چی رندر گرفتید ؟

ardavan18

Active Member
سلام
خسته نباشید . :rose:

یکم توضیح میدید واسه کارتون ... مثلا توء چه محیطی کار میکنید و با چی رندر گرفتید ؟

سلام...این یه مدل بود که نه واسه مشتری بود نه واسه پروِژه دانشجویی...واسه دل خودم زده بودم....
تو مکس کار کردم.با V-ray هم رندر گرفتم....
مرسی واسه وقتی که گذاشتی...:rose::wink:

ardavan18

Active Member
برو شیطون کارای اصلی رو رو کن من که پروفیالت رو دیدم تو اور موشن ولی کلی حال می کنیا با این مبله تو همه کارات هست:green:
خیلی زیبا شده خوراکه خانه مجردیه:cool:
آواتارتم خیلی جالبه خوشمان آمدیه

:green: مرسی آقا سعید.شما لطف داری داداشششش...ایشالا بقیه کارامم میزارممم...آخه این مبل یکم بازاری تره...مشتری پسند تره...مثل این مبل تو همه ی مبل فروشیها هستتت.....
داداش چشات زیبا میبینه.....
قربونت:rose:
راستشو بخوای ایده ی آواتارم از یه عکس گرفتم.ایده ی خودم نبود:sad:

ardavan18

Active Member
سلام
به به می بینم یکی ما رو از این تک پری نجات داد میبینم که داری میترکونی ولی چندتا نکته دوست داشتی رعایت کنن ضرر نداره
1 -متریال چوب بامپش خیلی زیاده
2 - توی جاهای که میخوایی نورانی باشن یا از منبع نور استفاده کن یا از vray2sidedmtl خیلی بهتر جواب میگیریی
3 - روی یو وی کردن متریالها تمرکز بیشتری بکن خیلی داغون کردی این میزو صندلی رو ...
4 - میتونسی با فتوشاپ به راحتی این نورای که به علت تنضیمات gi و color mapping بگیری که سقف چند رنگ توش دیده نشه
5 -همیشه کاراتو align که اینجوری نور از زیرش بیرون نزنه...

علی علی

سلام آقا حامد
شما لطف داری....من از نظرات و نکته های شما دوستان همیشه استقبال میکنم..مرسی که وقت میزاریننن
همه نظرات عالیه..میدونم این رندر کلی مشکل داره:green:.....حیف که فایل این رندرو ندارم وگرنه دوباره بعد از رفع این نکات رندر میکردممم
بازم ممنون:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا