اولین طرح های وب من (ممنون میشم ببینید و نظر بدید + کمک برای کدزنی)

nima_sc

New Member
سلام
مدتی است که طراحی وب با فتوشاپ را دارم یاد میگیرم و کار میکنم چند تا طرح زدم که هنوز کامل نشده اما این دو طرح کامله و اولین طرح هام هست که تا حد زیادی میخاستم ساده و فلت طراحی بشند طرح دوم هم ترکیب رنگ ساده و یکنواخت به همین منظور استفاده کردم.
طرح اول بیشتر برای توضیح یک محصول یا شرکته با یه طرح فلت و تا حدی مایه های مینیمالیستی .
ممنون میشوم نظرتون را بگید و اگه کسی میتونه کمکی بکنه در مورد کدزنیشون ممنون میشم.
علاوه بر نظر و کمک در مورد کد زنی میخواستم ببینم تا چه حد اینجا مطمئنه برای طرح گذاشتن چون دسترسی به اینجا برای همه آسونه و مردم هم که کلا تو ایران کپی رایت براشون تعریف نشدس اگه مدیران از برنامه های حمایتیشون بگند ممنون میشم.
این طرح ها از صفر تا صدش کار خودمه
97362425838708982550.jpg

پیوست ها

• 60052062390939657700.jpg
    60052062390939657700.jpg
    286.5 کیلوبایت · بازدیدها: 47
آخرین ویرایش:

nima_sc

New Member
ممنون از نظرتون در مورد طرح دوم تا حدی دکمه ها و فیلد جستجو سایه دارند ولی طرح اول چون فلت هست نمیشد خیلی سایه داد ولی متن ها رو سعی کردم تا حدی سایه بدهم
در مورد کدزنیشون هم اگه کسی راهنمایی کنه ممنون میشم
بعد یه سوال برای صفحات داخلی باید هر صفحه هم جدا به صورت psd طراحی بشه یا با layer comps هم میشه استفاده کرد؟

آخرین ویرایش:

pilot2000

New Member
طرح های خوبی هستن و دومی چشم گیر تر
طرح رو اسلایس کنید و کدزنی رو شروع کنید
جایی گیر کردید بپرسید
منم کمی تجربه دارم تو این زمینه

nima_sc

New Member
ممنون از نظرتون و دقیقا مشکل من همینه راسش من خیلی به کدزنی علاقه ندارم بیشتر به کارهای گرافیکی علاقه مندم و البته نمیدونم کد زنی و برش اچ تی ام ال را هم از کجا باید یاد بگیرم و یا شروع کنم اگه ممنونه یه راهنمایی در مورد منابع آموزشیتون بزارید یا بگید از کجا شروع کنم ممنون میشم.

bestdata

Active Member
آین آموزش ها رو ببینید کمک خوبی برای کد زنی (حتی طراحی ) بهتون کمک می کنه
ویرایش بهرامی
از قسمت به بعد کد زنی رو آموزش میده
[من لینک سایته رو گذاشته بودم اما نمی دونم چرا شده ویرایش بهرامی!] اینم لینک
cgtv.ir/?cat=23 آموزش طراحی وب سایت از قسمت 5 به بعد کد زنیه

آخرین ویرایش:

pilot2000

New Member
اموزشای کاملتر که خیلی زیاده
یه فیلم خیلی کاملی هم دیده بودم از آموزشای tusts+ بود
سرچ کنید psd to html tutrial چیزای خوبی پیدا میشه

nima_sc

New Member
ممنون البته چندتا طرح دیگه هم زدم ولی دیگه فک نکنم لازم باشه آپلود کنم ، آموزش ساده هم که گیر نیاوردم راسش خیلی از برنامه نویسی خوشم نمیاد کار خشکیه بیشتر کارای گرافیکی دوست دارم ای کاش تو ایران هم کم کم تیم طراحی رایج میشد که گروهی سایت طراحی بشه نه یک نفر همه کاره باشه
به هر حال ممنون بازم سرچ میکنم از همه تشکر که نظر دادند

bestdata

Active Member
سایت طراحی گروهی الان تو ایران زیاده حتی جدیدا شرکت هم ثبت می کنن در این زمینه ...
خواستید به سایت qalebfa.ir بیایید و در تماس باشید در صورت تایید صلاحیت امید وارم که به حرفتون ادامه بدید

Aliɾeza

Member
در مورد طرح اول تا حدودی میشه گفت برای اولین کار قابل قبوله ولی نحوه چیدمان فونت ها و در نظر گرفتن نوع فونت ها در نظر گرفته نشده ولی برای شروع خوبه ,
در مورد طرح دوم هم باید بگم اینم قابل قبوله من میتونم در حد یک مبتدی نظر بدم فقط همین برای کدنویسی این سبک از طراحی وب سایت باید تسلط کافی به css3 , html5 داشته باشید تا بتونید چنین چیزی رو خلق کنید البته این نوع استانداردشه این کارو میتونید با نسخه های قدیمی تر این دو زبان هم طراحی کنید !

موفق باشید

آخرین ویرایش:

Aliɾeza

Member
برای کدنویسی هم توی مورد اول میتونی صفحه رو با استفاده از بلوک (div) به 5 قسمت تقسیم کنی و در هر قسمت خصوصیات مورد نظر رو قرار بدی از جمله عکس ،متن، .....

nima_sc

New Member
ممنون ولی ای کاش یه آموزش خوب هم برای html معرفی میکردید من به جز چند تا تگ ساده چیز دیگه ای بلد نیستم در مورد طرح ها هم ممنون درست اشاره کردید البته سعی کردم در کارهای بعدی رعایت کنم و تاحدی بهتر شده ولی در مورد فونت چون بعد در کدنویسی هم میشه تغییراتی را ایجاد کرد خیلی وقت نگذاشتم

nader918

Well-Known Member
کا ر های خوبی هستن
بعدش ویرایش بهرامی یعنی این که آقای علیرضا بهرامی این پست رو ویرایش کردن
وشما قوانین رو مطالعه نکردین
شما نباید اسم سایتی رو اینجا بنویسید
ok

karezgraphic

Active Member
خوب نمیشه از اساتید طراحی وب یکیشون نحوه اسلایس کردن فایل پی اس دی رو آموزش بدن

خدا خیرتون بده

جدیدترین ارسال ها