اولین طرح من و نظرات شما

سلام به شما دوستان. من اولین طرحم را به وسیله این نرم افزار بوجود آوردم. لطفا نظراتتان را در بارش بگید.
[miuc]11133662772[/miuc]​

izone

Active Member
خوب شده ولی به نظر من درباره هاستینگ چیزی را نمیرسونه. این طرج برای من خیلی آشناست ولی شاید شبیه به طرح دیگری باشه.

پیروز باشید.

سلام به شما دوستان. من دومین طرحم را به وسیله این نرم افزار بوجود آوردم. لطفا نظراتتان را در بارش بگید.
البته طرح های من ربطی به شرکت نداره. طراحی های شخصیم هستش. من کارهای گرافیکیم را مخلوط چند نرم افزار در می آورم. رشته تحصیلی و آکادمیک من معماری هستش. به خاطر همین هم است به گرافیک علاقه دارم.یادمه توی هنرستان وقتی که اعلام کردند توی ناحیه 5 اصفهان توی مسابقات گرافیک نفر دوم شدم ، دهن همه باز مونده بود که چرا از رشته گرافیک و رشته کامپیوتر کسی مقام نیاورده:eek: . در کل من برای گرافیک از نرم افزار های زیر استفاده میکنم:

Freehand
Illustrator
photoshop
firework
3d max
auto cad
belender
salid work
و خرده هم Corel

###############################################################
[MIUC]g1133690842[/MIUC]​

MHD3D

Member
نوع کارت بد نیست فقط لبهاش خیلی مصنوعی . ضمنا تا اونجایی که من اطلاعات دارم Solid Work و Auto Cad جز نرم افزار های مهندسی هستن . فکر نمی کنم هیچ بخشی از Solid work قوی تر از 3d Max باشه(منظورم در بحثه گرافیکه).راستی این خطهای زیر چشم چیه؟ من هر چی نگاه کردم نفهمیدم.

نوع کارت بد نیست فقط لبهاش خیلی مصنوعی . ضمنا تا اونجایی که من اطلاعات دارم Solid Work و Auto Cad جز نرم افزار های مهندسی هستن . فکر نمی کنم هیچ بخشی از Solid work قوی تر از 3d Max باشه(منظورم در بحثه گرافیکه).راستی این خطهای زیر چشم چیه؟ من هر چی نگاه کردم نفهمیدم.

مرسي.البته اين کار تمامش مال من نبود بلکه ويرايش نهايي و استفاده از vevtor آن مال من است. طراحي اين هم با فوتوشاپ و هم با Illustrator انجام شده.
در ضمنSolid work يک نرم افزار مهندسي طراحي است که با اون ميتوني 3d کار کني. از 3d مکس و مايا خيلي قوي تر است . اگه خواستي بگو تا طرح هايي که با اين نرم افزار انجام شده اينجا بزارم تا ببيني.

آخرین ویرایش:
البته ببخشيدا ولي اگه يکمي هم ازم تشکر کنند تا بدونم چه کارم بدم نمياد:neutral:

MHD3D

Member
مرسي.البته اين کار تمامش مال من نبود بلکه ويرايش نهايي و استفاده از vevtor آن مال من است. طراحي اين هم با فوتوشاپ و هم با Illustrator انجام شده.
در ضمنSolid work يک نرم افزار مهندسي طراحي است که با اون ميتوني 3d کار کني. از 3d مکس و مايا خيلي قوي تر است . اگه خواستي بگو تا طرح هايي که با اين نرم افزار انجام شده اينجا بزارم تا ببيني.
سلام برام جالب بود که کسی برای ساخت مدلهای 3 بعدی خودش رو در گیر Solid Work کنه. منظورت از قوی تر بودن Solid فقط بحث مدل سازیست دیگه. چون تو بحث گرافیک 3 بعدی Maya بینظیر البته با اخترام به علاقمندان 3DMax.

Saeid Taheri

Active Member
patrishost.net عزیز، لطفا برای نمونه کارهاتون، تنها یک تاپیک ایجاد کنین.
من تاپیکتون رو ادغام میکنم.

موفق باشین.

...

Solid Work

سلام برام جالب بود که کسی برای ساخت مدلهای 3 بعدی خودش رو در گیر Solid Work کنه. منظورت از قوی تر بودن Solid فقط بحث مدل سازیست دیگه. چون تو بحث گرافیک 3 بعدی Maya بینظیر البته با اخترام به علاقمندان 3DMax.

Solid Work نرم افزار قوي توي مدل سازيت . جديدترين محصول هارلي ديويدسون بطور کامل با اين نرم افزار تهيه شده.

نمونه کارهاي دوستم را که خيلي هم حرفه‌اي براتون پيوست ميکنم.

خواستم پيوست کنم نشد.در مورد متريال هم چون حساسه ميسپارم دوستم برات تايپ کنه و بهت بده. ايميلت را بصورت پيغام خصوصي بهم بده برات هر دوشا يکجا ميفرستم.

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا