اولین طرح من با عنوان Snake4

فايرفاكس...

كار خوبی شده مخصوصاً از نظر فنی و تركيب بندی عناصر، ولی چند تا اشكال داره:

1- اين ماره انقدر نامفهوم بود كه اگه نگفته بودی من من نمی‌فهميدم ماره...
7.gif

2- بهتر بود شعله‌های دور كره در محل‌هايی كه به ماره ميرسه قطع بشه و بعد از ماره دوباره شعله دربياد تا مشخص بشه شعله از كره بلند شده. اينطوری بيننده تصور میكنه شعله پشت كره هست.

3- رنگ شعله...
65.gif

به نظرم يكی از معنی‌هايی كه می‌خواستی برسونی اين بوده:

"استفاده از سوخت CNG به جای بنزين، برای داشتن هوايی پاك"
6.gif

(اينو از شعله‌های آبی فهميدم كه فقط در مورد گاز صدق ميكنه و به دليل سوختن كامل كربن آلوده و خطرناك موجود در مواد سوختی بوجود مياد
58.gif
)​

با وجود اين اشكالات، بعيد ميدونم بتونی روی فايرفاكس رو كم كنی...
39.gif

.

ايدين جان واسه كار اول قشنگ شده ... فك كنم اسمشو بايد ميزاشتي فايراسنك!
mellow.gif

مرسی P.A.Y.T.O.N جان ... می گم اصلا چطوره به موزیلا بگم لوگو ی فایرفاکس رو با این عوض کنه !!!!

سلام
کره رو خوب دراوردی نمی دونم چرا این رنگو براش انتخاب کردی رنگش به نظر من
خوب نیست و اینکه روی ماره هم کار کنی بد نمی شه
کارتو ادامه بده.
موفق باشی

کره رو چون با دست کشیدم زیاد خوب نشده ولی کلا اگه صاف و گرد گرد می شد بی مزه می شد...
رنگشم که به این خوبی ( استقلالی !! )
به هر حال ممنون leili1 جان ... از نظری که دادی و کارمو دیدی ...
شما هم موفق باشی ....

كار خوبی شده مخصوصاً از نظر فنی و تركيب بندی عناصر، ولی چند تا اشكال داره:

1- اين ماره انقدر نامفهوم بود كه اگه نگفته بودی من من نمی‌فهميدم ماره...
7.gif

2- بهتر بود شعله‌های دور كره در محل‌هايی كه به ماره ميرسه قطع بشه و بعد از ماره دوباره شعله دربياد تا مشخص بشه شعله از كره بلند شده. اينطوری بيننده تصور میكنه شعله پشت كره هست.

3- رنگ شعله...
65.gif

به نظرم يكی از معنی‌هايی كه می‌خواستی برسونی اين بوده:​

"استفاده از سوخت CNG به جای بنزين، برای داشتن هوايی پاك"
6.gif

(اينو از شعله‌های آبی فهميدم كه فقط در مورد گاز صدق ميكنه و به دليل سوختن كامل كربن آلوده و خطرناك موجود در مواد سوختی بوجود مياد
58.gif
)​

با وجود اين اشكالات، بعيد ميدونم بتونی روی فايرفاكس رو كم كنی...
39.gif

.

اول از همه خیلی خیلی ممنون که به اینجا سر زدی hossein_2020 جان ...
در مورد مار هم فکر کنم خیلی واضح هست چطور متوجه نشدی ... در ضمن گفتم که بیشتر سایه ی یه مار هست نه خود مار !! شما یه سایه رو به من نشون بده که بشه از روی اون همه چیز شی ای که سایه مال اون هست رو فهمید !!!
در مورد شعله ها حق داری من به این نکته توجه نکرده بودم ... و ممنون که متذکر شده ....
در مورد معنی هم از کجا فهمیدی ؟؟؟ خیلی باهوشی ها ....:eek:
ولی مگه این طرح یه طرح واقعی هست ؟؟؟ نه نیست ... پس رنگ شعله می تونه هر رنگی باشه .... در ضمن شعله های که از سوختن مواد مختلف درست میشه رنگ های مختلفی داره ....
بازم ممنون ...
موفق باشی...

mostafa_az

Well-Known Member
برای کار اول واقعا زیباست آیدین جان.
البته به نظرات دوستان در مورد فایرفاکس کاری ندارم، اما به نظرم به هیچ وجه شباهتی نداشت. از کجا میدونین! شاید فایرفاکس هم از روی آرم دراگ استور بکگراند زده باشه. آخه آرم اون هم همینجوریه.
به هر حال همیشه و همه جا گفتم، بازم میگم ایده گرفتن توی پیشرفت خیلی خیلی کمک میکنه.

راستی چرا من پستی از مدیران محترم توی این سه صفحه ندیدم؟! البته به من هیچ ربطی نداره اما فکر کنم کم کم لازم باشه پستی چیزی ...

مخلصیم
مصطفی

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
كار قشنگي شده. اتفاقا بنظر من مار رو خوب كار كردي.

منو ياد كاراي آبرنگ انداخت كارت. يجورايي يه شباهتي با اون كارا داره.

فقط تنها ايراد كارت استايل كاره. يكمي بهتر ميتونستي مثلا روي كره كار كني. نميگي جوري كار كني كه كار رئال بشه ولي يكمي بهتر كه از اين حالت دربياد.

ولي بيشتر از همه من از نوع طراحي شعله ها خوشم اومد. مخصوصا قسمت شعله هاي بالايي رو خيلي خوب كار كردي.

موفق باشي.

برای کار اول واقعا زیباست آیدین جان.
البته به نظرات دوستان در مورد فایرفاکس کاری ندارم، اما به نظرم به هیچ وجه شباهتی نداشت. از کجا میدونین! شاید فایرفاکس هم از روی آرم دراگ استور بکگراند زده باشه. آخه آرم اون هم همینجوریه.
به هر حال همیشه و همه جا گفتم، بازم میگم ایده گرفتن توی پیشرفت خیلی خیلی کمک میکنه.

راستی چرا من پستی از مدیران محترم توی این سه صفحه ندیدم؟! البته به من هیچ ربطی نداره اما فکر کنم کم کم لازم باشه پستی چیزی ...

مخلصیم
مصطفی

مصطفی جان خیلی خیلی ممنون از نظرت ...
والا همینو بگو ... شایدم فایر فاکس از رو من تقلید کرده :shock:!!! باهات موافقم در مورد ایده گرفتن ...:D

بازم ممنون

(( همیشه موفق باشی ...))

كار قشنگي شده. اتفاقا بنظر من مار رو خوب كار كردي.

منو ياد كاراي آبرنگ انداخت كارت. يجورايي يه شباهتي با اون كارا داره.

فقط تنها ايراد كارت استايل كاره. يكمي بهتر ميتونستي مثلا روي كره كار كني. نميگي جوري كار كني كه كار رئال بشه ولي يكمي بهتر كه از اين حالت دربياد.

ولي بيشتر از همه من از نوع طراحي شعله ها خوشم اومد. مخصوصا قسمت شعله هاي بالايي رو خيلي خوب كار كردي.

موفق باشي.

مرسی سارا جان به اینجا سر زدی ... و بابت نظرت خیلی ممنون
در مورد اینکه شبیه آبرنگ شده ... خودمم می خواستم شبیه آبرنگ بشه ولی زیاد شبیه نشده ...:neutral:
در مورد استایل هم حق با شماست ...:)

(( شما هم موفق باشی ...))

amir01

Well-Known Member
خوبه ولی کارات خیلی سرده ...
کلیت طرح خوبه مخصوصا اون نوشته Snake رو خود در آوردی...

جدیدترین ارسال ها

بالا