اولین طرح من با عنوان Snake4

سلام همگی !>|<
:D من تازه عضو فروم سایت مجید آنلاین >|<شدم و واقعا تو این مدت از کارای دوستان >|<لذت بردم ... کارای همه ی دوستان >|<فوق العاده و حرفه ای هست ... این اولین پست من در این بخش و در واقع اولین طرح من هست که کاملا با فتوشاپ می زنم و به نظر خودم خوب شده ولی باید دوستان >|<حرفه ای در این زمینه نظر بدن ...

aj-graphic

Member
سلام!
مثل همیشه خشنگه!
ولی دوست جان! tavajo:
این استایل ماره که نمی دونم با دست زدی یا پترن زیاد جالب از آب در نیومده هم چنین دایره که فکر کنم به تقلید از فایرفاکس بوده!!:دی
در حال خشنگه وووو خشنگه خیلی هم رنگارنگه!
البته اگه مشکلاتش حل بشه می تونه 1 نگاهی به تاپ گالری داشته باشه!
یحتمل !
مدیران از این ورا رد می شن!:دی و نگاهکی می کنن !:idea::mrgreen:
با بای! موفق باشی و سر بلند!:

galagoola

Active Member
خیلی خوش اومدی به جمع ما
کار قشنگیه
میتونی تا حدودی روی فایرفاکس رو کم کنه
در مورد ابزار کارت وو مدت زمان صرف شده هم توضیح بدی ممنون میشم
موفق باشی
فلن

آقا ارشیا مرسی از نظری که دادی ... در مورد جالب در نیومدن استایل مار باید بگم به نظر خودم بد نشده ولی حق داری یه کوچولو مشکل داره .... ولی در مورد تقلید از فایرفاکس نمی دونم چطور همچین فکری کردی ... چون اصلا ربطی بهش نداره .. این طرح در واقع لوگویی هست که از این به بعد زیر کارهام می زارم و خیلی معنی داره و اگر یه خورده در مورد نماد ها و ... مطالعه کنی شاید به معنی هش پی ببری ... البته اصل طرح باید مار با یه زنجیر به دور اون کره بسته شده باشه که فعلا تو این طرح زنجیر رو حذف کردم ...
بازم ممنون از نظری که دادی ...

خیلی خوش اومدی به جمع ما
کار قشنگیه
میتونی تا حدودی روی فایرفاکس رو کم کنه
در مورد ابزار کارت وو مدت زمان صرف شده هم توضیح بدی ممنون میشم
موفق باشی
فلن

ممنون galagoola جان ... شما لطف داری ... :cool:
در مورد فایر فاکس که گفتم این اصلا ربطی به اون نداره به خاطر یه سری معنی که می خواستم برسونه اینجوری طراحیش کردم
در مورد مدت زمان ... حدود 4 ساعت و در مورد ابزار هم منظورتون از ابزار چیه ... ؟:shock:

galagoola

Active Member
آقا ارشیا مرسی از نظری که دادی ... در مورد جالب در نیومدن استایل مار باید بگم به نظر خودم بد نشده ولی حق داری یه کوچولو مشکل داره .... ولی در مورد تقلید از فایرفاکس نمی دونم چطور همچین فکری کردی ... چون اصلا ربطی بهش نداره .. این طرح در واقع لوگویی هست که از این به بعد زیر کارهام می زارم و خیلی معنی داره و اگر یه خورده در مورد نماد ها و ... مطالعه کنی شاید به معنی هش پی ببری ... البته اصل طرح باید مار با یه زنجیر به دور اون کره بسته شده باشه که فعلا تو این طرح زنجیر رو حذف کردم ...
بازم ممنون از نظری که دادی ...
ینی شما می گی شبیهه فایرفاکس نیست اصلن:shock:
منظور ابزار هایی که در فوتوچاپ ازشون استفاده کردی
یه سواله دیگه در مورده معنی و مفهوم نماد هم یه توضیحکی بدی ممنون میشم:wink:

پیوست ها

• firefox1-resize.jpg
    firefox1-resize.jpg
    23.4 کیلوبایت · بازدیدها: 27
galagoola جان من که نگفتم اصلا شبیه فایرفاکس نشده ... ولی هر دایره ای که یه چیزی دورش پیچیده رو که نمیشه گفت تقلید ار فایرفاکس هست ... معنی و مفهوم هایی هم که میده هم بستگی داره به این که بیننده چه برداشتی ازش می کنه ... مار نشانه ی شرارت و شیطان و اون کره ای که مار دورش پیچیده نشانه ی .... یه چیزی هست که همونطور که گفتم هر کسی می تونه اونو چیز متفاوتی بدونه ....باید خودت ببینی چی ازش دستگیرت میشه ...

ممنون رضا جان ... شما هم موفق باشید .. کاراتونو دیدم و خیلی زیبا بودن....:lol:

nima_dsnr

کاربر VIP
جالب می باشه...
اولین ماری که پولک نداشت رو هم دیدیم !!!! :دی
فقط دور گوی زیاد جالب نشده... فکر کنم با دست کشیدی...
اون آتیشا بگی نگی خوب شدن. اگه آتیشه نارنجیش کن ببین بختر میشه یا نه ؟!
موفق باشی

galagoola

Active Member
ممنون دوستی بابت توضیحات
البته منم نگفته بودم تقلید کردیا
اکشال نداره
موفق باشی

نیما جان اگه دقت کنی این مارو به صورت یه سایه و نامفهوم کشیدم و بخاطر همون معنی هایی که می خواستم برسونه ... برای همین جزئیات از جمله پولک ها رو نکشیدم .... دور گوی هم بله حق با شماست یه خورده کار داره ... ولی آتیش ها باید آبی باشه ....
می سی از نظری که دادی ... شما هم موفق باشی ...

h-akhavan

Member
سلام دوست جان:)
عجب طرحی زدی!
2 تا سوال عجیب:
اون طرح های روی زمین اتفاقیه یا اونها هم با قصد خاصی کشیدی؟
ماره چه تصوری نسبت به بدن خودش داره؟ (انگاری میخاد خودشو نیش بزنه)
موفخ باشی:oops:

h-akhavan جان ... مرسی از نظرت .... تصورش نسبت به بدنش ؟!!!! آره به گمونم می خواد خود کشی کنه ؟!!!!

P.A.Y.T.O.N

Active Member
ايدين جان واسه كار اول قشنگ شده ... فك كنم اسمشو بايد ميزاشتي فايراسنك!
mellow.gif

leili1

Active Member
سلام
کره رو خوب دراوردی نمی دونم چرا این رنگو براش انتخاب کردی رنگش به نظر من
خوب نیست و اینکه روی ماره هم کار کنی بد نمی شه
کارتو ادامه بده.
موفق باشی

جدیدترین ارسال ها

بالا