سلام دوستان.
Legend Member Jul 5, 2009 #2 کار بسیار جالبی شده .. از ایدتون خوشم او.مد .. کمی در جهت دهی مشکل دار عمل کردید .. مفهوم عکس جاتلب نیتس .. اون شخص از کجا اومده و به کجا میره ؟ اسکی در شن ؟ زرات برف در گرمای سوزان ؟ کمی در انتخاب و ترکیبات دقت بیشتری کنید ..
کار بسیار جالبی شده .. از ایدتون خوشم او.مد .. کمی در جهت دهی مشکل دار عمل کردید .. مفهوم عکس جاتلب نیتس .. اون شخص از کجا اومده و به کجا میره ؟ اسکی در شن ؟ زرات برف در گرمای سوزان ؟ کمی در انتخاب و ترکیبات دقت بیشتری کنید ..
__amir__ Well-Known Member Jul 5, 2009 #3 سلام دوست عزیز بهتون تبریک میگم برای کار اول واقعا خوب شده فقط به نکته هایی که Legend جان گفتن هم دقت کن
سلام دوست عزیز بهتون تبریک میگم برای کار اول واقعا خوب شده فقط به نکته هایی که Legend جان گفتن هم دقت کن
E-Boy کاربر فعال انجمن طراحی وب سایت Jul 5, 2009 #4 سلام دوست عزیز . خسته نباشید . برای اولین کار واقعا عالیه . انشا الله خیلی زود پیشرفت کنید . موفق باشید .
سلام دوست عزیز . خسته نباشید . برای اولین کار واقعا عالیه . انشا الله خیلی زود پیشرفت کنید . موفق باشید .
midos Member Jul 5, 2009 #5 سلام دوستان عزیز از این که نظر دادید ممنونم. سعی می کنم تو کارهای دیگم این نکته ها رو بیشتر رعایت کنم.
سلام دوستان عزیز از این که نظر دادید ممنونم. سعی می کنم تو کارهای دیگم این نکته ها رو بیشتر رعایت کنم.