اولین سایت من با Photoshop

sajjad_eb

Well-Known Member
سلام دوستان
می دونم همتون آخره گرافیکین :neutral:
واسه همین می خوام همتون لطف کنید و نظرتونو در باره طرحی که درست کردم بدین :oops:
دوستان توجه کنید که فقط به گرافیک سایت توجه کنید نه به مطالب و حجم و ... . :wink:
البته اینم بگم که CIW می خونم و این فقط یه تمرینه :D
http://jozve.ir/

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
یکی از مشکلاتی که خیلی تو چشم میزنه تقریبا همرنگ بودن متنهات با پس زمینه هست که یجورایی ناخوانا شدن.

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
همون متن لینکهایی که در سمت چپ قرار دادین و با قرار گرفتن ماوس روشون رنگشون عوض میشه.

logical_82

Member
گرافیکش که معمولیه و از نظر ساختاری هم قسمت Content فقط می تونه فریم بگیره . یکم این بیضی که گذاشتی مشکل ساز می شه برات !
ایشالا که پیشرفت روز افزون داشته باشی .

استفاده از فیلترها خوبه ولی نه که همش فیلتر باشه . یه خورده بی خیال فیلتر ها بشو . از این حالت تک رنگی هم اگه خارج بشه بهتره.

sajjad_eb

Well-Known Member
مهدی جان منظورت اینه که عکس Import کنم یا یه چیزی خودم بکشم ؟
در مورده رنگم مخصوصا اینجوری گذاشتم که حس سرما بیشتر بشه :D

logical_82

Member
سجاد جان یکمی هم گفته سارا خانم درسته !
لینکهات رو خیلی محو گذاشتی . البته این ایرادایی که می گیریم رو به فال نیک بگیریا !!!
83.gif

می تونی هم عکس استفاده کنی نه به صورت کامل به صورت ترکیبی.
بعد رنگهای سرد که فقط آبی نیست و این آبی شما هم ترکیبی همچین خیلی سرد نیست چون مشکیش زیاده.

milani

Member
صفحه ايي كه قرار دادين درست در وسط صفحه قرار نداره و فاصله اش از بالا بهتره كمي بيشتر باشه.؟

sajjad_eb

Well-Known Member
میلانی جان اگه فاصله رو از بالا زیاد کنم ممکنه بعضی ها که در مرورگرشون از toolbar های زیاد استفاده می کنن نصف صفحه بره پایین:neutral: . به هر حال باید هوای همه کاربرارو داشت .

اینم قبول دارم که نباید همش از ابزار فیلتر استفاده کنم اما جالب اینجاست که این نقطه ضعف رو بیشتر کسایی گفتن که خودشون گرافیک کار می کنن و واسه کاریرای معمولی زیاد مهم نبوده . اما به هرحال باید این نقطه ضعفم رو بر طرف کنم . به هر حال باید هوای همه کاربرارو داشت . :wink:

در مورده همرنگ بودن اون نوشته ها هم باید بگم می خواستم یه حالت خاموش داشته باشه . اما مثل اینکه زیاده روی کردم . از این به بعد یه مقدار روشنتر می نویسم :wink:

اما از نظر رنگ بندی می شه دیگرانم نظر بدن ؟

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا