اولین سایت فلش من

به نام خدا

سلام خدمت تمام دوستان گرامی!
این سایتی که الان لینکش رو گذاشتم اولین سایتی هست که خودم به تنهایی درستش کردم، البته در مقابل کار اساتید عددی نیست. هنوز کامل نشده و مشکلات زیادی هم داره، خصوصاً تو دریافت اطلاعات، بیشتر پویا بودنش مد نظرم بود. کارش اینجوریه که مطالب به یه فایل فلش میدم دیگه همه کاراش با خودشه. الان هم زیاد توش مطلب نریختم (کاملاً پویاست). در ضمن یه سؤال از دوستان دارم و اونم اینه که قیمت طراحی اینجور سایت های پویا چقدره (حدودی دور ور کار خودم)

لطفاً با نظراتتون من رو در تکمیلش راهنمایی کنید بگید اشکالش کجاست؟؟؟

بسیار سپاسگزارم :rose:

inews.asda.ir

insurer

Member
سر کاری !!!
این که می ره تو سایت 000webhost.com که هاست مجانی می ده
لینک بزار !!!
چرا اینجوری اسم سایت می زاری؟

insurer

Member
مطمئنی؟
من که هر چی میزنم درسته!!!!
خیل خوب این لینک مسقیمه:
http://asda.ir/inews/inews.swf

خیلی خوبه روی گرافیکش بیشتر کار کنی عالی تر می شه .
ولی خودمونیم،، آدرس بالائی با این یکی !!!:shock:

در خصوص قیمتش!!! والا بخش خبری را نمی دونم ولی یک سایت ادمین دار فلش ،گرافیک بالا را ، پادشاه فلش ایران می گفت بین 600 تا 900 می گیره !!!

آخرین ویرایش:
ممنون از اظهار نظرتون

خوبه
ولی بهترش میکنی نه؟

مسلماً، البته من بیشتر می خواستم ببینم میتونم یه سایت پویا بسازم یا نه؟
از حسن نظرتون ممنونم

خیلی خوبه روی گرافیکش بیشتر کار کنی عالی تر می شه .
ولی خودمونیم،، آدرس بالائی با این یکی !!!

در خصوص قیمتش!!! والا بخش خبری را نمی دونم ولی یک سایت ادمین دار فلش ،گرافیک بالا را ، پادشاه فلش ایران می گفت بین 600 تا 900 می گیره !!!

بله باید رو گرافیکش کار کنم!
ممنون از اینکه نظر خودتون رو بیان کردین ...
ولی بازم من هر چی آدرس اولی رو میزنم کار میده ...

++Hadi++

Active Member
سلام
اولا تبریک عرض می کنم ایشالا در ادامه راه فلش کارهای زیباتر و قویتر از این رو هم از شما ببینیم .
ایول واسه شروع خوبه .
فقط به قول دوستان یوخده بیشتر روی گرافیک کار کن و همین طور نوار پر شونده لودینگ رو که آبی محض هست رو شیشه ای تر و به قول یارو گفتنی خوشمزه تر کن .
اینکه از دیتا بیس استفاده کنی خیلی خیلی کارتو جلو می بره .
در هر صورت وایه شروع کار ایول داره ...
موفق باشی ...

سلام
اولا تبریک عرض می کنم ایشالا در ادامه راه فلش کارهای زیباتر و قویتر از این رو هم از شما ببینیم .
ایول واسه شروع خوبه .
فقط به قول دوستان یوخده بیشتر روی گرافیک کار کن و همین طور نوار پر شونده لودینگ رو که آبی محض هست رو شیشه ای تر و به قول یارو گفتنی خوشمزه تر کن .
اینکه از دیتا بیس استفاده کنی خیلی خیلی کارتو جلو می بره .
در هر صورت وایه شروع کار ایول داره ...
موفق باشی ...

خیلی ممنون از لطفی که دارید ...
حتماً نکاتی رو که عرض کردید رو بخاطر می سپارم و بکار می بندم ...
به لحاظ گرافیک ضعیفه چون که زیاد روش وقت نزاشتم(تو پست اول گفته بودم بیشتر پویا بودنش مد نظرم بود.)
ولی سعی میکنم تو کارای بعدیم گرافیگ رو در اولویت قرار بدم.

از توجهت سپاسگزارم :rose:

خوب بود ولی به نظر من خیلی رنگهای زنده تری می تونستی با این کار خوب ارائه بدی که مطمئنم کارتو چند برابر بهتر میکنه
موفق باشی.:)

arasharia

Member
خیلی هنوز جای کار داره . فونتهایی که بکار بردی هم یه مقدار کارتو غیر حرفه ای کرده. یه بنر نایس در بالای سایت می تونه جلوه رسمی تری به سایت بده. در کل خسته نباشی

سلام
من هم تبریک میگم
من یک مشکلی رو در سایت دیدم که خودم هم خیلی از این مشکل رنج میبرم
موقعی که کادر i new format باز میشه اگه دقت کنید میبینید که کلیدهای زیر کادر فعال هستن!
آیا راهی کاربردی و اصولی هست که بشه از این موضوع خلاص شد ؟
من راههایی دارم اما همه جا نمیشه ازشون استفاده کرد

جناب arasharia از نظرتون ممنونم، حتماً همین کار رو می کنم.

خیلی ممنون جناب mohammad-basri
اتفاقاً من هم امروز میخواستم بیام تو انجمن بگم که اساتید راهی رو بهم معرفی کنن تا این مشکل برطرف بشه...
خواهش می کنم از اساتید که یه کمکی به ما بکنن.

ممنون

BioDread

Banned
ببین ما
در as3 یه فرمان داریم به اسم mouseEnabled که میشه موس رو برای هر آبجکتی فعال یا غیر فعال کرد

اما در as2 همچین چیزی نداریم

من برای حل این مشکل میام یه Button با آلفا 0 زیر ان مووی میندازم تا موس بر روی ان دکمه ها تاثیر نزاره
ان باتن باید تمام محدوده دکمه های پایین رو پوشش بده

اما این روش یه بدی داره انم اینه که کروسر موس حالت Hand داره!!! تا موقع ای که بر روی ان باتن هست

ممکنه راه ای دیگه ای هم باشه!!!

دستت درد نکنه ...
مشکل موس رو هم با یه کد حل کردم ...

چیکار کردی؟:shock:

میشه به ما هم بگیی؟

یکی از راههای من اینه که میام کلید رو در داخل مووی کلیپ میذارم که 2 فریم داره
فریم اول دارای خود کلید و فریم دوم دارای همان کلید است اما خاصیت کلید رو ازش گرفتم و تبدیلش کردم به سمبل گرافیک
حالا هر وقت که پنجره باز بشه خود به خود مووی کلیپ دکمه به فریم دوم میره و هر زمان که پنجره بسته بشه مووی کلیپ به فریم اول برمیگرده
برای کارهایی که خیلی کلید و پنجره نداره به درد میخوره !! :)

اوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووه چه خبره؟
راه اصولی ترش همونه که آقا biodread گفت، منتهی باید حالت موس رو غیر فعال کنی ...
نمیدونم چرا به فکر خودم نرسید ...

جدیدترین ارسال ها

بالا