اولین دور مسابقات مدلینگ و رندرینگ / موضوع : دوربین عکاسی

Ali_CG

Well-Known Member
پارسال یه بار شرکت کردمف یه هفته طول کشید . . .
128fs318181.gif

max vray

کاربر VIP
نه کمتر طول خواهد کشید چون اگه داوری بخواد زیاد طول بکشه تب مسابقه میخوابه.مسابقه اکستریور ها خیلی خوب بود اما چون اخرین داوری و خود مسابقه کمی طول کشید دیگه تبش خوابید.عملا مسابقه مدلینگ با همچین موضوعی 1 هفته زمان مناسبی براش هست.بنظرم از سری های بعدی باید یک نمره هم به کسی بدن که اولین کار رو تحویل میده چون اسپید مدلینگ خیلی مهم هستش.یک نمره ویژه هم برای فضا سازی باید کنار بگذاریم تا کسی که چندتا ابجکت دیگه رو هم مدل کرده بیشتر به فضا سازی علاقه پیدا کنه.در کل همه خسته نباشین.اگر هم کارتون تو گالری بگذارین فکر نکم ایرادی داشته باشه چون تو قوانین مسابقه نگفته تا قبل داوری کارتون تو گالری نگذارید!

Ali_CG

Well-Known Member
من توی یکی از لینک های امضام گذاشتم! ولی استقبالی ازش نشد!
جالب هم هست! چون قبلا یه جمجمه ساخته بودم که بدون رندر و . . . بود، توی یه ساعت بعد از آپلودش 7000 نفر بازدید داشت! بعد از 2 روز 19 هزار ! خودم توش موندم!
ولی این یکی رو فقط خودم ازش بازدید کردم انگار . . .!
در کل اونوریا انگار خلاقیت توی ساخت اراکتر واسشون مهمتره . . .
اینجور چیزا ( مثلا دوربین! ) یه چیزایی هستن که باید مثل خودشون ساخته بشن و جز چیزای پایه هستن . . . مهم همون خلاقیته . . .
چیز چیزا . . .!
photosmile.gif

Mehroo

Member
مطمئنا برای مجید کاری پیش اومده چون اصلا از جمعه سرو کلش پیدا نیست
من چندتا پیام خصوصی بهش زدم ولی هیچ پاسخی دریافت نکردم رو هیمن حساب مطمئنم در دسترس نیست که کار ها رو ببینه و برای همین داوری به طول انجامیده

خدا رو شکر جمع ماها دوستانه هست و این تاخیر ها به کسی ضرری وارد نمیکنه پس عجله نکنین و خونسرد باشین تا ببینیم چی میشه

Majid CG

کاربر متخصص مدلینگ
دوستان من از همگیتون عذر خواهی میکنم ..هر چی بگید حق دارید..خیلی گرفتار بودم کارها رو فردا میزارم رو سایت داوری هم به زودی انجام میشه..بازم معذرت میخوام..

جدیدترین ارسال ها

بالا