اولین تست ادیت با پریمیر

hosein0251

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
سلام به همه بچه های عزیز انجمن . :rose:
یکی از کارای چند ماه پیش خودم رو که تنهایی و بدون هیچ امکانات جانبی و نور و ... با پریمیر ( عشق جدید من :green:) ادیت کردم رو براتون گذاشتم . :wink:
این تست رو کلا تو 1 ساعت ضبط و 3 روزه ادیت زدم که کاملا فی البداهه و بدون هیچ آمادگی و. . بوده .
آهنگش از کارای قدیمی دوستم بود که 3-4 بار گوش دادم و قصد کردم یه حرکتی بزنم و اولین تجربه ادیت با پریمیر برای من با این کار رقم خورد . ( این کار برای حدود 7 ماهه پیشه )
چون خیلی عجله داشتم نتونستم اون جور که می خوام رکورد کنم و همینجوری عجله ای هر چی ضبط کرده بودم بودم رو با خودم بردم خونه .:cry:
چون تمام تصاویر روی دست گرفته شده ، خیلی لرزش های بدی دارن که امیدوارم تحمل کنید . :rose:
برای ادیت هم سعی کردم ضرب آهنگ و ریتم رو رعایت کنم و بعضی جا به خاطر اینکه لرزش زیاد بود مجبور شدم کات های خیلی سریعی بزنم که ممکنه کمی گیج کننده باشه . :-?
با این جور رکوردی که شده بود اصلا 10 ثانیه هم نمیشد ازش در بیاد و هرجوری که شد تونستم بیشتر از 2 دقیقه خروجی بدم که با این راش های پر از لرزش و ناقص خیلی سخت بود :-?:sad:خلاصه از چیزهایی که موجود بود تمام استفاده رو کردم . :green: همینطور سعی شده تا از ترکیب خود تصاویر برای ترانزبشن ها استفاده بشه که به نظرم بد نشده .
Camera : canoon 550d
lens : 18 -55 kit lens

>دانلود از مدیا فایر با حجم پایین (14 مگ )<

>دانلود از مدیا فایر با کیفیت خوب (43 مگ )<

پیوست ها

• 08.jpg
    08.jpg
    36.8 کیلوبایت · بازدیدها: 29
  • 04.jpg
    04.jpg
    29.7 کیلوبایت · بازدیدها: 30
  • 03.jpg
    03.jpg
    37.3 کیلوبایت · بازدیدها: 26
  • 05.jpg
    05.jpg
    54.2 کیلوبایت · بازدیدها: 28
  • 02.jpg
    02.jpg
    23.9 کیلوبایت · بازدیدها: 24

rapgraph

New Member
خوب بود خسته نباشید:wink:

ولی این نوع فیلم برداری ها و ادیت ها یکم تکراری شده باید یه حرکت جدید بزنید :-?

درکل تو 3 روز ردیفش کردی خیلی زحمت داره :neutral:

hosein0251

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
ممنون از نظرت .
حرفت درسته . :rose:
اینطور ادیت تند و سریعی و همینطور قدرت مانور بسیار زیاد برای کسی که همیشه با افتر افکت ادیت می کرده و تازه با پریمیر و قدرتش تو ادیت آشنا شده خیلی جالب بود :) ( خودمو می گم ) :-?

جدیدترین ارسال ها

بالا