اولین تجربه Fedora Core 3

oxygenws

Active Member
لینوکس جالبی است :)
محیط جذاب و به روز KDE3.3 با امکانات بسیار زیاد و جالب :) به همراه محیط راحت gnome با گرافیک های زیبا و جذاب :)

در ابتدای نصب با مشکل شناخت کارت گرافیک و بالطبع مانیتورم برخورد کردم، محکوم به نصب در محیط متنی بودم. گزینه های نصب می شد فارسی شوند، اما حداقل در حالت متنی دچار مشکل راست چین شدن و حروف گچپژ بود، پس انگلیسی را ترجیح دادم :)

روی هارد SATA با پردازنده Athlon 2600 اطلاعاتی به حجم 2700 مگا بایت رو در عرض 11 دقیقه ریخت و لینوکس با موفقیت نصب شد. در محیط نصب متنی، با گزینه انتخاب لیلو برخورد نکردم!!! (در ضمن هارد SATA من به خوبی و راحتی توسط ایشون شناخته شد)

هیچ اشکالی برای پارتیشن ها پیش نیامد (مهمترین ترس کاربران لینوکس برای نصب فدورا)

سرعت بوت کمی تند تر شده بود و گرافیک های جذاب از ابتدای بوت شدن تا به انتها جولان می دادند!!

لینوکس بالا اومد، همچنان کارت گرافیک من رو نمی شناخت، اما مشکلی با تصویر 1600 در 1200 ام نداشتم. تغییر کارت گرافیک به کارت خودم (ati rage) باعث بالا نیامدن محیط گرافیکی لینوکسم شد.

بخش های اساسی و برنامه های بسیاری به لینوکس اضافه شده بودند. برنامه هایی کاربردی و خوب. مثلا k3b یا cdroast یا firefox به عنوان مرورگر پیش فرض یا thunderbird و .....

سرعت KDE بسیار بسیار زیاد تر شده بود و به نظر می رسید باگ های بسیاری حذف شده باشند (از پارسال تا امسال) برنامه های قفل شده، پس از سوال از کاربر به طور خودکار حذف می شوند و شکل و طرز نمایش آیکان ها و فونت ها زیبا تر شده و بسیاری امکانات دیگر برای محیط KDE .....

فارسی کردن سیستم هم به راحتی انجام می شود و مشکلی با تایپ نیست. همانطور که می دانید تقویم KDE تاریخ شمسی (جلالی) رو هم پشتیبانی می کنه و شما به طور پیش فرض می تونید تاریخ فارسی رو مشاهده کنید.

به امید اینکه این تجربیات مختصر شما رو در انتخاب لینوکس مورد علاقه تون کمک کنه :)

موفق باشید، امید

جدیدترین ارسال ها

بالا