قالب اولین تجربه ماشین (فورد)

Mehran coyote

Well-Known Member
سلام دوستان گل :rose:
این پستمو دارم تو مهمونی و عجله ای می دم اگر جمله هام نصفه نصفه هست یا غلطی چیزی داره ببخشید:rose:

دو سه هفته ای نبودم تو این مدت نتونستم از تجربیات بچه ها استفاده کنم
کارای جدید بچه ها رو داشتم می دیدم خدا رو شکر بچه ها هر روز قویتر می شن
بگذریم بریم سراغ کار جدید خودم

نکته : از آموزشهای اورموشن استفاده کردم

عرضم به حضورتون که اولین تجربم بود خیلی اذیت شدم وسطای کار داشتم بی خیال می شدم ولی خیلی دلم می خواست رندر این کارو ببینم که چی از آب در می یاد

هفت 8 روزی وقت گذاشتم براش ان شاالله که بی هوده نبوده باشه
بالاخره اولین تجربه به دنبالش نقصهای زیادی هم داره :wink:

اینم بگم که داخل رو نساختم چون دیگه خسته شدم

امیدوارم خوشتون بیاد

max 2012 + vray + photoshop
رندر 1.5 ساعت
بی صبرانه منتظر نقدهای شما دوستانم هستم :rose:

پیوست ها

• 11.jpg
    11.jpg
    950.7 کیلوبایت · بازدیدها: 60
  • 12.JPG
    12.JPG
    860.7 کیلوبایت · بازدیدها: 31
آخرین ویرایش:

koorosh_kh

باحالترین کاربر
اول بگم با اون قسمتش که گفتی خسته شدی و میخواستی بزاری کنارراستش زیاد حال نکردم.
مدل خوب شده متریال ها جای کار زیادی داره تکسچر پلاک میزون نیست و رفلکتها به نظرم مناسب نیستن و باید سعی کنی نویز زیر ماشین برطرف بشه
اما باید بگم برای اولین کار خیلی عالی به شرط اینکه رو همین مدل کار کنی و قصد پیشرفت داشته باشی
موفق باشی

emad04

Well-Known Member
سلام .
خیلی عالی شده .
خسته نباشی .
به نظر من برای بهتر شدنش بهتر بود یکم رفلکت روی ماشین قرمزه بقلش می بود .
در کل جای بسی حال کردن داره .

Mehran coyote

Well-Known Member
رندر خوبی شده

از رنگش خیلی خوشم اومد
فقط شیشه زیاد خوب در نیومده

:rose:
برای رفلکت ها می خواستم hdri استفاده کنم ولی تکسچرینگ عجله ای شد و hdri مناسبی پیدا نکردم

اول بگم با اون قسمتش که گفتی خسته شدی و میخواستی بزاری کنارراستش زیاد حال نکردم.
مدل خوب شده متریال ها جای کار زیادی داره تکسچر پلاک میزون نیست و رفلکتها به نظرم مناسب نیستن و باید سعی کنی نویز زیر ماشین برطرف بشه
اما باید بگم برای اولین کار خیلی عالی به شرط اینکه رو همین مدل کار کنی و قصد پیشرفت داشته باشی
موفق باشی
خوب می دونی بدنه رو که زدم یه وقفه دو هفته ای وسطش افتاد(اساس کشی خونه و کارای خسته کننده دیگه)
نویز زیر ماشین هم تو پست بوجود اومد :-? پلاک هم بهش نرمال دادم ولی درصدش رو خیلی کم دادم رفلکت هم hdri خوبی پیدا نکردم
من عاشق دنیای 3بعدیم و همین بهم انرژی میده تا برای پیشرفتم هر روز قدم بردارم (برام دعا کنید) :rose:

یه چیز بی ربط

یه دونه قرمزشه دیدم میگفت 100 تومن !!! چشام 4 تا شد!:shock::shock:
100 میلیون :shock::shock:

خوب شد از قیمتش هم خبر دار شدیم :green:

خیلی جالب در آوردیش :green:
ممنون :rose:

سلام .
خیلی عالی شده .
خسته نباشی .
به نظر من برای بهتر شدنش بهتر بود یکم رفلکت روی ماشین قرمزه بقلش می بود .
در کل جای بسی حال کردن داره .

خیلی دلم می خواست رو رندر بیشتر کار کنم ولی وقت نداشتم ان شاالله در آینده :wink:
تنکس :rose:

آخرین ویرایش:

Yar.kh

Member
مشکلش فک کنم استودیو باشه. یا هم با نور حل میشد... همون رفلک بغل ماشین کمه... از متریال چراغاش خوشم اومد. البته دوتاش یکسان نیست انگاری...

Mehran coyote

Well-Known Member
مشکلش فک کنم استودیو باشه. یا هم با نور حل میشد... همون رفلک بغل ماشین کمه... از متریال چراغاش خوشم اومد. البته دوتاش یکسان نیست انگاری...

به هر دو تا چراغ یه متریال دادم ولی از این زاویه دوربین باهم کمی فرق دارن حالا مشکل از کجاست نمی دونم

رفلکت بغل هم با یه نور پنلی حل می شه :wink:

ممنون:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا