اولین انیمیشن من

ROHAM WEB

Well-Known Member
سلام دوستان
تصمیم دارم یه مقداری بپرم روی شاخه انیمیشن(کلا من عادت دارم زیاد از این شاخه به اون شاخه می شم و متمرکز رویه یه فیلد کار نمی کنم:green:)اما به خودم قول دادم اگه واقعا ببینم تو این فیلد خوبم روی همین شاخه بمونم:green:
یه انیمیشن انتخاب کردم از پیکسار 20 ساله پیش:-?(البته وضع انیمیشن امروز ما در همون حد پیکسار بیست ساله پیشه)مرحله به مرحله از کارم رو اینجا آپ می کنم و از اساتید خوب انیماتور می خوام که کار رو ببینن و ایرادات رو بهم بگن(پیشاپیش ممنون :rose:)
از لحاظ مدلینگ و رندرینگ نمی خوام خیلی شبیهش بشه اما از لحاظ انیمیت نهایت سعی خودم رو می کنم که شبیهش بشه:wink:

آپدیت جدید
00.jpg
تست انیمیت:
http://s1.picofile.com/file/7217012361/3.rar.html

آخرین ویرایش:

ROHAM WEB

Well-Known Member
خب مدل تقریبا تمومه.خیلی ساده بود:wink:
فقط سیمش مونده.اونو نمی دونم چیکار کنم سیم رو واسه انیمیت ریگ کنم یا ورتکسها رو انیمیت کنم؟!!
مرحله بعد باید پیوت ها رو تنظیم کنم لینک کنم و هلپرها رو اضافه کنم
1.jpg
دوستانی که فرای کار می کنین من چه جوری به فرای حالی کنم که ده ساعت یه فریم رو رندر نگیره و بره فریم بعد کلا انیمیشن توی فرای چه جوری رندر می شه(با اینکه می دونم اینجا جوابی نمی گیرم):-?

koorosh_kh

باحالترین کاربر
خوب شده
یه ریزه کاری هایی داره مثلا اونجایی که خودشو جلو میکشه یه زره برمیگرده عقب
2 به نظر من چون قرار سقوط کنه وقتی به بالاترین سطح میرسه باید سر ثابت بمونه و پایین تنه یه زره به سمت بالا بره بعد کلا به سمت پایین
موقع پایین اومدن هم پایین تنه با سرعت بیشتری از بالا تنه بیاد پایین
امیدوارم منظورم و رسونده باشم البته شما خودت استادی ولی اگر زیاد به یه صحنه نگاه کنی دیگه مشکلاتشو متوجه نمیشیم
البته اون خم و راست شدن لولا ها خوب انجام شده
خسته نباشید:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا