اولين كاعذ ديواري اينجانب

وضعیت
موضوع بسته شده است.

winsent

Banned
با سلام.
اين اولين كاغذ ديواري يا همون بك گراندي هستش كه من با فتوشاپ درست كردم. شايد به نظر خيلي از شماها اين يه كار بسيار سايده پيش پا افتاده و يا حتي مزخرف باشه اما ميخواستم نظر تك تك شما دوستان و عزيزان رو دربارش بدونم و جويا بشم... بازم پيشاپيش از همگي شما ممنون و سپاس گذارم

كاغذ ديواري:

mashreghi

Member
زحمت کشیدی وقشنگه ولی توی طرحت چون به عنوان بک گراند در نظر گرفتی اولا رزولیشن پائینه ثانیا یک بار بکگراند سیستم خودت کن ببین چی از آب در اومده . اگر می خواهی همین طرح بک باشه لا اقل قسمت چپ رو یک رنگ مناسب با طرحت بده حتی اگر زمینهای خالی باشه . طرح رو تا پائین کار ادامه بده .

اینهم طرح ایشون چون پیوست نکرده بود من فضولی کردم

پیوست ها

• Amir-Ghazizadeh.jpg
    Amir-Ghazizadeh.jpg
    33.9 کیلوبایت · بازدیدها: 8

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
winsent عزیز اگه لطف کنی از این به بعد کارات رو تو همین اپلود سنتر مجید انلاین اپ کنی خیلی بهتره. خیلیا با پرشین گیگ مشکل دارن!

در مورد کارت هم باید بگم خیلی خوب شده. من کلا با کارای سفید (مخصوصا برای بک گراند) میونم خیلی خوبه و اکثر اوقات هم بک گراند ویندوزم یا زمینش سفیده یا اصلا کلا سفیده!!

فقط یه مورد رو اگه رعایت میکردی دیگه خیلی خوب بود. اونم اینکه اون مستطیل سمت راست رو بجای گوشه راست بالای صفحه گوشه راست پایین صفحه میذاشتی یا اینکه کلا پایین مستطیل رو ادامه میدادی تا کلا سمت راست رو پر کنه. اون پر رو هم پایینتر میاوردی تا شکل کلی کارت مثل الان حفظ بشه.

در کل اصول رو خوب رعایت کردی و فضای مناسب برای قرار گرفتن آیکنهای ویندوز در سمت چپ رو خوب ایجاد کردی.

موفق باشی
سارا

GFX Master

مشرقی جان فکر میکنم ظاهرا پستهامون همزمان بوده من پستشون رو ویرایش کردم و عکس رو درست کردم.

arashonline

Well-Known Member
امير جان كارت كه عالي شده !
حالا نميدونم اون پره آماده بوده يا نه ؟
ولي كارت كه گوشيه راست هست جالبه البته ميتوني در ادامش يه رنگي چيزي هم بزاري !

cold

Member
winsent جان فکر نمیکنم اینکار شما درست باشه . امیدوارم که متوجه منظور من شده باشین .
راستی . نمره ای که من به عنوان یه حقیر به طراحیتون میدم صفر هستش .

.

آخرین ویرایش:

GFX Master

آقای Winsent تاپیک رو قفل میکنم و شما هم درباره این موضوع اگر صحبتی داشتید فقط از طریق پیغام خصوصی با من در ارتباط باشید تا وضعیت روشن بشه!

قفل
سارا

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا