اولين كار هنريتون يادتون هست؟

اين اولين كار جدي من تو فوتو شاپ بود و هنوز هم خيلي دوستش دارم ( از روي يك عكس بي كيفيت در اومده بود )

پیوست ها

• Resize of damoon2.jpg
    Resize of damoon2.jpg
    108.6 کیلوبایت · بازدیدها: 31

h-akhavan

Member
سلام دوست عزیزم:)
نمی دونم چرا کسی اینجا نظر نداده احتمالا لابه لای بقیه تاپیک ها گم شده این تاپیک! بیشترش هم تقصیر این ماندا خانوم و سپیده خانومه که بچه ها رو به خودشون مشغول کردن و بچه ها فرصت نمی کنن تو بقیه جاها نظر بدن:mad: (سبا جان شما اینو نشنیده و نخونده بگیر چون فقط یه شوخی بود)
---
هرچند تقریبا دو ماه هست ایجا عضوی ولی چون من ندیده بودمت الان بهت خوش آمد میگم!
راستشو بخوای من اولین طرح رو اصلن یادم نیست:neutral: حتی آخریش رو هم :eek:
اما راجع طرحت اگه یه صورت معمولی بوده و تو این بلا رو سرش آوردی، واقعا خیلی خوب روش کار کردی. هرچند به لحاظ مفهوم من که چیز خاصی سرم نشد که احتمالا اشکال از گیرنده های منه!
راستی میگم چطوره با بلک من و سولجر یه گروه تشکیل بدید! آخه اونا هم خیلی خششن:twisted::twisted: تاپیک هاشون رو ببین:shock: و سارا خانوم هم میشه مدیر سایتتون! اونوقت گالاگولا میشه رئیستون، چون اون از همه خشن تره! (اینها رو هم نخونده بگیر)

منتظر آثار جدیدترت هستم
موفق باشی:oops::oops:

neolone

Member
من اولین کار هنریم گریم قیافه ی داییم بود که تو بچگی موقع خواب قیافشو با گواش مثل گربه در آوردم . اونم چون عصر سر کار می رفت قیافشو تو آینه نیگا نکرده بود. تا وقتی رسید شرکت کلی ملتو خندونده بود و خودش نمی دونست واسه چی!
البته از بعدش نپرسید دیگه!...

galagoola

Active Member
من اولین کاره هنریم رو یادم نیست البته اگه بشه به کارای من گفت هنری
در مورده کاره شما هم خیلی خوبه
فلن

Soldier

Member
راستی میگم چطوره با بلک من و سولجر یه گروه تشکیل بدید! آخه اونا هم خیلی خششن

بلک من که آخرشه همش می خواد سر صورت را داغون ، خونی ، کنده شده ! نشون بده !
25r30wi.gif

ولی من کجام خشن ئه ؟
susel.gif

مشکی جون که همش کار میذاره باسه نظرخواهی تالار رو ترکونده !
electricf.gif

هه

ولی گذشته از این به نظرم زیاد این تاپیک نگرفت چون نوشتید کار هنری و مثلاً من نوعی اصلاً کار هنری نداشتم ! همش با فتوشاپ دکمه از این جور چیزا ساختم ! اگه می نوستید اولین کار فتوشاپ شاید بیشتر استقبال میشد !
to_pick_ones_nose.gif
تازه اولین کارهام هم از آموزش های همین مجید آفلاین خودمون بوده !

RainDigital

Member
من اولین کار هنریم با فتوشاپ هفت سالگیم بود که با فتوشاپ شیش میکی موز رو رنگ زدم. 7 - هفت - seven -siben درسته هفت سالگی :دی

AMiR

Active Member
من يادمه ولي پيداش نمي كنم
sad.gif

فكر كنم پاك شده از رو هاردم
148fs541558.gif

از همين جا هم ياد گرفته بودم : "‌افكت ماتريكسي"
251.gif

جدیدترین ارسال ها

بالا