غیره اولين كارم با مكس

GsGraphic

Well-Known Member
سلام به همتون خوب هستين اساتيد گل؟
بالاخره منم تونستم يه كاررو با مكس انجام بدم :oops:ميدونم خيلي خيلي خيلي خيلي خيلي راه دارم واسه رفتن
ولي خب اين اولين قدمشه- توي 3 تا 4 روزي كه شروع به كار كردم اينو از مكس فهميدم
رندرشم با خود مكس انجام دادم وي ري بلد نبودم كار كنم:sad:

پیوست ها

• TAS ASLI.jpg
    TAS ASLI.jpg
    665.7 کیلوبایت · بازدیدها: 51

CGD

New Member
سلام . اولین کارتون با مکس هست یا کلا اولین کار سه بعدیتون هست ؟ اگه اولین کار سه بعدیتون هست خیلی خوب شده
یه پیشنهاد هم دارم که اگه فعلا میخواهی فقط با دیفالت خود مکس رندر کنی از Skylight استفاده کن و تیک Cast Shadows هم فعال کن ...

GsGraphic

Well-Known Member
سلام . اولین کارتون با مکس هست یا کلا اولین کار سه بعدیتون هست ؟ اگه اولین کار سه بعدیتون هست خیلی خوب شده
یه پیشنهاد هم دارم که اگه فعلا میخواهی فقط با دیفالت خود مکس رندر کنی از Skylight استفاده کن و تیک Cast Shadows هم فعال کن ...
مرسي دوست عزيز
به دليل علاقه شديد به گرافيك 2 بعدي از موقعي كه خودمو شناختم با نرم افزار هاي 2d كار كردم و كلا به گرافيك 2 بعدي علاقه داشتم. ولي الان حدود يك سالي ميشه كه به 3d هم علاقه شديدي پيدا كردم ولي دقيقا يكي دو ماهيه كه دارم زي براش كار ميكنم.از يك هفته پيشم مكسو شروع كردم.
اين كار اولين كارم با مكس بود و قبل از اين با هيچ نرم افزار 3d كار نكردم.

• Like
Reactions: CGD

sharin

Member
سلام.

آفرين رفيق .
كارت خيلي خوبه .
ZB هم براي شروع ممكنه از 3d زدت كنه ...
از همون مكس شروع كن به مدلينگ .
مطمئنن زود پيشرفت مي كني.
منتظر كاراي آيندت هستم.

موفق باشي.
يا علي.

Mj

Well-Known Member
من که خیلی خوشم اومد
دمت گرم
میبینم که حسابی از بعضیا ( Mj ) زدی جلو
خسته نباشی:rose:

rezaoptic

Well-Known Member
علی رضا .
خیلی حرکت خوبی زدی .
امیدوارم حرکت های بعدیت سنگین تر هم باشه.

ereshkigal

Member
به نظر من که برای اولین کار با مکس چیزی بیشتر از فوق العاده ست... واقعاً متریالش و نورپردازیش قشنگه. مطمئنم تو این زمینه هم موفق خواهید شد.
کاش جفت 6 بود:wink:
کار تمیز و جالبیه. با همه ی ساده بودنش دوسش دارم. مطمئنم برای مدتها والپیپرم خواهد بود:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا