اين هم اولين طرح گرافيكي من لطفا نظر بديد.:d
H hadi.ghaem Member Aug 4, 2009 #1 اين هم اولين طرح گرافيكي من لطفا نظر بديد.:d پیوست ها 002.jpg 267.7 کیلوبایت · بازدیدها: 38
javadmagic خسته شده دلم از زمونه. Aug 4, 2009 #2 تبریک بهت میگم، چون میدونم از اولین کارات هست، خیلی زیبا طراحی کرد.
alionline1366 Active Member Aug 4, 2009 #3 کار به نسبت کار اول خوب شده فقط اون نوشته مجید آنلاین و اون براش شیشه شکسته خیلی جالب نیست
E-Boy کاربر فعال انجمن طراحی وب سایت Aug 4, 2009 #4 سلام دوست عزیز . خسته نباشید . برای کار اول خیلی خوب شده . امیدوارم روز به روز پیشرفت کنید . موفق باشید .
سلام دوست عزیز . خسته نباشید . برای کار اول خیلی خوب شده . امیدوارم روز به روز پیشرفت کنید . موفق باشید .
Mehdi_Naissipour کاربر VIP Aug 4, 2009 #6 بهار شد به گلی که خود به سان گلستان بود. کار اول شما خیلی خوب شده و مطمئن هستم با این توانایی خیلی زود پیشرفت خواهی کرد. موفق باشی دوست من.
بهار شد به گلی که خود به سان گلستان بود. کار اول شما خیلی خوب شده و مطمئن هستم با این توانایی خیلی زود پیشرفت خواهی کرد. موفق باشی دوست من.
__amir__ Well-Known Member Aug 4, 2009 #7 سلام دوست عزی برای اولین کار باید بگم عالی شده تبریک میگم موفق باشی