اولبن کار من با افترافکت - توی یک سال چه کارهایی میشه کرد؟

shirini_forush

Well-Known Member
مجیدآنلاین سلام

یادش به خیر راهنمایی که میرفتم اینجا مدیر بخش فلش و سویش بودم :دی

این اولین کار من هست با افترافکس. یعنی این رو که شروع کردم به زدن اولین باری بود که افتر رو نصب کردم و باز کردم :green: قبلش یه پروژه تستم نزدم حتی.

اینه که پیش کارای اساتید که اینجا میذارن خیلی چیز باقالی ای هست. ببخشید دیگه.

http://www.aparat.com/v/Mt7UN

اگر خوشتون اومد راهنماییم کنید چطوری میتونم بیشتر منتشرش کنم. چون این قراره یه سری باشه.

ممنونم از همگی.

پیوست ها

• 1.png
    1.png
    106.4 کیلوبایت · بازدیدها: 55
  • 2.png
    2.png
    88.6 کیلوبایت · بازدیدها: 57

farik

Well-Known Member
باسلام..
واقعا دیدم نارمدی ویدیو رو دیدم نظر ندم..واقعا عالی بود...آموزنده و مفید...:)تبریک میگم برای کار زیباتون و رنگ بندی عالی..
موفق باشید..(کاربر غیر متخصص.)

khoushechin

Well-Known Member
آقا صداتون خیلی خوبه!
خیلی خفن بود
خوشم اومد ایده ی جالبی بود

shirini_forush

Well-Known Member
باسلام..
واقعا دیدم نارمدی ویدیو رو دیدم نظر ندم..واقعا عالی بود...آموزنده و مفید...:)تبریک میگم برای کار زیباتون و رنگ بندی عالی..
موفق باشید..(کاربر غیر متخصص.)

سلام
نامردی که نیست نظر ندید. ولی شما خیلی آقایی. امید میدید به ما با نظر دادنتون.

godfather66

کاربر متخصص افتر افکتز
سلام

موشن خیلی زیبا و با تکنیکی بود...

از اونجایی که کار اولتون توی افتر بود معلومه که کاربر قدرتمند فلش و سوئیش هستیدکه همچین کار قوی زدید (از همه لحاظ)

:rose:

shirini_forush

Well-Known Member
سلام

موشن خیلی زیبا و با تکنیکی بود...

از اونجایی که کار اولتون توی افتر بود معلومه که کاربر قدرتمند فلش و سوئیش هستیدکه همچین کار قوی زدید (از همه لحاظ)

:rose:

سلام

محبت دارید. انرژی میدید با نظراتتون. به خصوص شما که متخصص هستید.

اگر انتقادی هم به کار دارید استقبال میکنم.

mfm95

Active Member
آقا دست مریضاد (املا؟) واقعا که خیلی قشنگ بود من که لذت بردم

rasool_jelve

Active Member
طرح ایم کار رو چند روزه زدی
ایده اصلی -کارگردانی کار و استوری بورد زدن و این که اصلا چطوی به این شکل ساختی مثلا اول سات بیاد بعد نمی دونم عدد بالا بیاد پایین بره آیا طرحی زدی یا فی البداه زده

و کلا چند روز به طول کشید بسازیش چه از لحاظ فنی منظورم کار با خود افتر هب عنوان یک اپراتور وکار کنی و
از لحاظ هنری این که چه طرحی بزنی و چیو به چی بخورونی

این سوال برای من جوابش مهمه چون م خام سرعت عمل خودم رو تست بزنم

shirini_forush

Well-Known Member
طرح ایم کار رو چند روزه زدی
ایده اصلی -کارگردانی کار و استوری بورد زدن و این که اصلا چطوی به این شکل ساختی مثلا اول سات بیاد بعد نمی دونم عدد بالا بیاد پایین بره آیا طرحی زدی یا فی البداه زده

و کلا چند روز به طول کشید بسازیش چه از لحاظ فنی منظورم کار با خود افتر هب عنوان یک اپراتور وکار کنی و
از لحاظ هنری این که چه طرحی بزنی و چیو به چی بخورونی

این سوال برای من جوابش مهمه چون م خام سرعت عمل خودم رو تست بزنم

والا من ملاک خوبی نیستم چون کار اولم بود تازه داشتم یاد میگرفتم.
بعد مثلا یه ایده داشتم نمیدونستم چجوری بزنم میرفتم کتاب میخوندم و ویدئو میدیدم.
متاهل هم هستم وسط کار خانومم میگفت پا شو بریم خونه داییم اینا دعوتیم :d

اما ایده ی این کار رو اواخر اسفند بود زدیم و خیال کردیم واسه عید آماده میشه. بعد دیدیدم نمیشه که یه ویدئو واسه تبریک زدیم اونم تو آپارات هست.

بعد دوباره از هشتم فروردین شروع کردم روزی حدود سه چهار ساعت وقت میکردم سرش بشینم.
فکر کنم حدود چهل پنجاه ساعت زمان برد.

استوری بوردشم یه مقداریشو کاغذ بردم خونه دایی خانومم زدم. خیلی جاهاش هم بداهه بود.

rasool_jelve

Active Member
والا من ملاک خوبی نیستم چون کار اولم بود تازه داشتم یاد میگرفتم.
بعد مثلا یه ایده داشتم نمیدونستم چجوری بزنم میرفتم کتاب میخوندم و ویدئو میدیدم.
متاهل هم هستم وسط کار خانومم میگفت پا شو بریم خونه داییم اینا دعوتیم :d

اما ایده ی این کار رو اواخر اسفند بود زدیم و خیال کردیم واسه عید آماده میشه. بعد دیدیدم نمیشه که یه ویدئو واسه تبریک زدیم اونم تو آپارات هست.

بعد دوباره از هشتم فروردین شروع کردم روزی حدود سه چهار ساعت وقت میکردم سرش بشینم.
فکر کنم حدود چهل پنجاه ساعت زمان برد.

استوری بوردشم یه مقداریشو کاغذ بردم خونه دایی خانومم زدم. خیلی جاهاش هم بداهه بود.

سلام
ممنون از پاسخت
من این سوالی رو که در مورد زمان بردن کارت پرسیدم از دو تا از بچه های دیگه هم پرسیدم و خیالم راحت شد و کمی ناراحت -ناراحت از این که من به مشتری کاری رو که باید مثلا تو یک هفته
قول میدادم میگفتم سه ر.وزه و بیخودی خودم رو اذیت میکردم و از اون بدتر برای مشتری توقع ایجاد میکردم که همچین کارایی رو زود باید انجام داد و شاید باعث می شدم مشتری فکر کنه
همه باید این طوری زمان بندی کنن و کار تحویل بدن یعنی یک نفر مثل من زمان بندی کار حرفه ای رو زیر سوال ببره و دیگران رو به زحمت بندازه ممنون از پاسخت

shirini_forush

Well-Known Member
نفسو حال کردم ....کیفیت صدا چرا اینجور بود؟

قربون آقا.
صدا به خاطر این اون مدلی شده که آپارات ویدئو رو تبدیل میکنه.

وگرنه این ویدئو رو با صدا و تصویر خوب رندر کردم که اگر کسی حتی خواست توی همایشی چیزی ازش استفاده کنه مشکلی نباشه.

shirini_forush

Well-Known Member
سلام

میشه آموزش این کارم بزارید یا یه چیزی تو این مایه ها؟

مرسی

هر قاب این کار یه تکنیک و یه آموزش جدا داره. البته کلا کار خیلی ساده و سطح پایینی هست.

ولی شما بگید دقیقا آموزش چی رو میخاید. سعی میکنم در حد حوصله خودم توضیح بدم :)

بالا