اورژانسی...!؟!؟

freelearn

Banned
با سلام و عرض ادب خدمت همکاران محترم و فروشندگان هاست ، از شما و همکاران محترمتون تشکر می کنم که با ارائه هاست ارزان قیمت سعی در گسترش فرهنگ وبلاگ نویسی و پیشرفت دنیای اینترنتی دارید.

اگر یادتان باشد چندی پیچ یک کتاب با عنوان مرجع کامل وردپرس فارسی به بازار ارائه شد که با استقبال زیادی مواجه شد و خیلی بیشتر از آن که تصور می رفت دانلود و مورد استفاده قرار گرفت و در عرض چند روز همه در سایت ها این کتاب را معرفی می کردند.
همین لینک:
http://zangoole.com/1388/04/19/farsi-persian-complete-wordpress-guide/

ما هم دقیقا این کار را برای جوملا انجام داده ایم...(جوملا نیز همانند وردپرس محبوب کاربران است و روزانه دهها نفر برای این سیستم هاست خریداری میکنند)
در این میان ما می خواهیم در این مرجع کامل جوملا یک هاست مطمئن و ارزان را معرفی و به کاربران پیشنهاد خرید از این مرکز فروش هاست را کنیم.

لذا من از شما دعوت می کنم به عنوان اسپانسر مالی در این طرح ما را یاری نمایید.

تبلیغات شما در این مرجع درج خواهد شد و به کاربران پیشنهاد می شد که از هاست شما خریداری نمایند. این خود یک نقطه دقیق برای هدف گیری می باشد.

هدفمند تبلیغ کنید...

با ما باشید با شمائیم...
منتظر تماس شما سجاد آقایی
[email protected]

pardisgroup

Active Member
در خدمتیم ... لطفا شرایط خودتون رو از طریق ایدی یاهو به طور ان لایت مطرح کنید.

kianonline

Member
freelearn , جان ، شما به چه میزان فتضا نیاز دارید. میزان هاست و تقاضای خود را لطفا به صورت پیغام خصوصی ارسال نمایید.

موفق باشید.

ParsPack

New Member
ما نیز مایلیم که vps ها و سرورهای خود را در کتاب شما معرفی کنیم. شماره تلفن تماس دارید؟
سازمان های زیادی هستند که به سراغ جوملا رفته اند.

oldooz

Well-Known Member
سلام و درود
دوست عزیز یه پیشنهاد
وقتی تاپیک میزنیم اگه چند تا کلمه کلیدی توی عنوان بزنیم به نظرم بهتره!
فقط یه پیشنهاد بود!

جدیدترین ارسال ها

بالا