اوراق اداری

MEGA WAVE

Active Member
سلام به رو ماه تک تکتون.

یه درخواست از کسایی که تا حالا خودشون اوراق اداری رو از طراحی تا چاپ داشتن.

میخوام نمونه کاراتونو ببینم تا آرشیو ذهنیم کاملتر بشه.

حتماً این سوال براتون پیش میاد خوب این گوگل اینم کیبرد اینم خودت ، سرچ کن هپورتا پیدا میکنی.
موافقم

اما میخوام کارهای خودتون باشه تا اگه سوالی در مورد تعداد رنگها و نحوه اجرا و برش و این چیزا داشتم بتونم بپرسم.

ببینید منظورم از اوراق اداری : سربرگ ، پاکت ، یاداشت کوچک ، پاکت بزرگ و ....

من کتاب استانداردهای گرافیک و چاپ حمید رضا بختیاری فرد رو خوندم و مشکلی بابت اندازه ها و جای تا و برش ندارم بیشتر منظورم به طراحی با توجه به ارم و نحوه فعالیت شرکت هستش.

دوست دارم بدونم شما ها برای هر شرکت چه جوری طراحی رو زدید .

مرسی. :rose:

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
این طرح یه سربرگ بود که برای یکی از آشنا زده بودم.

فعالیت شرکتشون در زمینه ی دکوراسیون داخلی و بازسازی و این حرفا بود و باید سربرگ و کلا اوراق اداری شون یجورایی خاص میشد تا جلب توجه کنه.

آدرس و تلفن هم اون پایین میخوره که بنا به دلایلی حذفشون کردم:

[MIUC]s1163149571[/MIUC]

این هم فاکتور همون شرکت:

[MIUC]f1163149705[/MIUC]

MEGA WAVE

Active Member
سارا خانوم یه سوال دیگه هم دارم .

این شرکتی که دارم طراحی هاشو انجام میدم زمینه کاریش تجهیزات مدرن ساختمانی ( کابین دوش ، سونای خوشک و بخار ، جکوزی و ... ) هست.

حالا من یه یه نشان از نوع لوگو طراحی کردم برای این شرکت ( اسم شرکت مهر آذر ) هستش.

و حتماً باید این نشان رو رنگی کنم ، بنظرت ترکیب چه رنگهایی به این موضوع میخوره ؟ ( من خودم ابی نارنجی به ذهنم رسید ولی یکمی اداری و رسمی هست این رنگ )

ممنون :rose:

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
چون زمینه ی فعالیت این شرکت بیشتر با وسایلی هست که با آب سر و کار دارن سعی کن از ترکیب رنگای آبی استفاده کنی.

مثلا آبی (روشن - بنفش) یا (آبی روشن - سرمه ای)

ولی ترکیب نارنجی - آبی بنظرم خیلی ترکیب جالبی نیست. ترکیب نارنجی - بنفش یکی از ترکیبای معروفه ولی با آبی زیاد جالب نیست.

و اینکه برعکس چیزی که گفتی ترکیباتی که توشون رنگایی مثل نارنجی یا زرد یا صورتی و اینا دارن ترکیبات فانتزی ایجاد میکنن و اتفاقا به درد کارای رسمی و اداری نمیخورن.

بنظرم ترکیب نارنجی - بنفش هم میتونه برای این شرکت خوب باشه ولی بازم ترکیب آبی - سرمه ای یا آبی - بنفش رو بخاطر داشتن رنگ آبی پیشنهاد میکنم.

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
من پیشنهاد میکنم یک روز برو دفتر شون ببین رنگ بندی می و صندلی و ... چجوریه تو چه مایه های بعد صلیقه طرف دستت میاد + رنگ های زیادی به سرت میخوره تو اون لحظه

MEGA WAVE

Active Member
ایمان توروخدا دست رو دلم نزار....

تا نبینید حرفمو باور نمیکنید بزارید فردا یا پس فردا میرم اونجا عکس میگیرم میزارم ببینید.

تنوع رنگ که جای خود دارد .... .... بدبختی من تنوع نمای داخلی هم بیداد میکنه ...

اما چشم سعی میکنم بتونم این موضوع رو بفهمم.

جدیدترین ارسال ها

بالا