AREF
مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.دیدم یکی از دوستان یه کار scan line گذاشت.یاد کودکیم افتادم!! 9- 8 سال پیش بازی تام رایدر خیلی روی بورس بود.فضاهای اهرام مصری ....
من یه انیمشن 4 دقیقه ای ساختم برای برنامه تصویر حرکت کانال 2 که اون موقع مکس یاد میداد.فکر کنم مکس 6 یا 5 بود کار کردم.اینقدر رندر کوچولو بود قابل پخش روی آنتن نبود!! پخش نکردن و گفتن فلانی کارش کوچولو بود نتونست روی آنتن بره! سیستمم خیلی قدیدمی بود.
اما ضعیف بودن سیستم باعث شده بود با همین اسکن لاین بدون اینکه اصلا بدونم gi چی هست یه انیمشن کامل ساختم.
یادمه توی از بازی تام رایدرگرفته تا افکت bullet time فیلم ماتریکس هم استفاده کرده بودم.
جالب اینجاست اون انیمشن رو خودم ندارم!!پاک شد از سیستمم.....
یه سری فایل هاش موند چندتا رندر و تیکه تیکه انیمیشن ها هست.
من یه انیمشن 4 دقیقه ای ساختم برای برنامه تصویر حرکت کانال 2 که اون موقع مکس یاد میداد.فکر کنم مکس 6 یا 5 بود کار کردم.اینقدر رندر کوچولو بود قابل پخش روی آنتن نبود!! پخش نکردن و گفتن فلانی کارش کوچولو بود نتونست روی آنتن بره! سیستمم خیلی قدیدمی بود.
اما ضعیف بودن سیستم باعث شده بود با همین اسکن لاین بدون اینکه اصلا بدونم gi چی هست یه انیمشن کامل ساختم.
یادمه توی از بازی تام رایدرگرفته تا افکت bullet time فیلم ماتریکس هم استفاده کرده بودم.
جالب اینجاست اون انیمشن رو خودم ندارم!!پاک شد از سیستمم.....
یه سری فایل هاش موند چندتا رندر و تیکه تیکه انیمیشن ها هست.
پیوست ها
آخرین ویرایش: