انیمیشن کردن رندرهامون ( عکس ها ) در افتر افکت؟ کسی بلده؟

madmaster_3d

Well-Known Member
سلام. من یک انیمشن ساختم. یک غلطی کردم به صورت فایل tga خروجی گرفتم. حالا تا دیروز به افتر افکت میگفتم اق عمو :lol: می خوام این عکس ها رو کنار هم بزارم و یک صدایی هم بزارم روش بلد نیستم. کسی بلده راهنماییم کنه لطفا. مرسی :rose:

mht8181

Member
کافیه در پنجره Import در افتر تیک sequence را بزنی بعد فقط کافیه که اولین فایل tga رو وارد کنی که به صورت اتوماتیک کل انیمیشن رو به صورت یک لایه وارد می کنه.

madmaster_3d

Well-Known Member
مرسی. دیدم کسی جواب نداد رفتم تو اینترنت خودم فهمیدم. البته از شما هم تشکر می کنم که جواب دادی. حالا یک مشکلی دارم.

من یک فایلی دارم صوتی مثلا می خوام اولا یک قسمت هاییش روکم کنم. مثلا یک قسمت هاییش رو ببرم. یک قسمتیش مثلا بیشتر طول بکشه. و شبیه این بلد نیستم. شما میدونی کمکم کن مرسی.

mht8181

Member
من پیشنهاد می کنم بعد از اینکه کارت تو افتر افکت تمام شد برای صدا گذاری به پریمیر مراجعه کنی که تو اون راحت می تونی کارهای که می خوای رو انجام بدی. همچنین افترافکت و پریمیر به طور مستقیم می توانند با هم ارتباط داشته باشند و پریمیر فایل های افتر رو ساپورت میکنه.

madmaster_3d

Well-Known Member
مرسی. ولی اینجوری باشه چه مرضی بود تو افتر افکت برم؟ از اول میرفتم تو پریمیر. به هر حال مرسی. من دوباره دارم رندر میگیرم و احتمالا این دفعه ببرم تو power director که بهترین برنامه هستش تو دنیا. پریمیر تو ایران میشناسن. برنامه های بهتر زیاده. باز هم مرسی لطف کردی

tiptooop

Well-Known Member
سلام مد مسترجون. عارضم خدمتت که اگه فقط می خوای سکانس وارد کنی ، روتوش انجام بدی و صدا گذاری کنی اصلا نیازی به افتر نداری. ضمنا واسه کار رو ویدیو ، ادیوس خیلی سریعتر از پرمیر هست. این هم بگم که افتر در زمینه صدا به شدت ضعیفه. واسه صدا گذاری دور افتر رو خط بکش

Shahryar Mirbozorgi

Well-Known Member
مرسی. ولی اینجوری باشه چه مرضی بود تو افتر افکت برم؟ از اول میرفتم تو پریمیر. به هر حال مرسی. من دوباره دارم رندر میگیرم و احتمالا این دفعه ببرم تو power director که بهترین برنامه هستش تو دنیا. پریمیر تو ایران میشناسن. برنامه های بهتر زیاده. باز هم مرسی لطف کردی

بهتر از Premiere هم هست؟!!!شما مثل اینکه زیاد با برنامه های ادیت ویدیو کار نکردید؛حرفه ای ترینهاش یکی Final Cut هست یکی Premiere بقیه دیگه بچه بازیه!

با خود 3ds max هم میتونی عکسها رو به هم بچسبونی،از منوی rendering گزینه ی ram player

اگه میخوای روی صدا به صورت حرفه ای کار کنی نرم افزار adobe audition رو بهت پیشنهاد میکنم در غیر این صورت همون Premiere کارت رو راه میندازه

madmaster_3d

Well-Known Member
شهریار جون معلومه تعصب داری روی پریمیر. ولی شما اگر سایت toptenreviews بری. بهترین چیزهای دنیا از رم گرفته تا برنامه ها رو بررسی می کنه و با توچه به قابلیت ها و امکانات دسته بندی می کنه.الان با توچه به بررسی ها و امکاناتی که همه برنامه ها دارن. adobe primer element سوم هستش و power director اوله. من این سایت رو خیلی قبولش دارم. و معمولا مثل این سایت عمل کردم و ضرر نکردم.
http://video-editing-software-review.toptenreviews.com/

Shahryar Mirbozorgi

Well-Known Member
من رو هیچ نرم افزار خاصی تعصب ندارم ولی حرفهای بدون دلیل رو هم قبول نمیکنم

نسخه ی element یه ورژن ارزان قیمت از
Premiere با امکانات کم فقط برای مصارف خانگی هست ،شما باید نسخه ی pro رو امتحان کنید

جدیدترین ارسال ها

بالا