انیمیشن انیمیشن مبارزه

سلام دوستان

:rose:سال نو مبارک:rose:

اینبار با انیمیت چند ثانیه ای مبارزه در خدمتون هستم .
ممنون که میبینید و نظرات و پیشنهادات خودتونو منتقل می کنید
انشاالله که سال خوبی داشته باشید

http://www.aparat.com/v/VaOHM

پیوست ها

• 3.jpeg
    3.jpeg
    430.2 کیلوبایت · بازدیدها: 24
  • Sequence 01.flv
    1.3 مگایابت · بازدیدها: 83
آخرین ویرایش:

madmaster_3d

Well-Known Member
سال نو خودت مبارک :lol:
انیمیشنت مقوا نداره. بابا این سرعتش اینقدر زیاده که من مجبور شدم اسپید رو که 100% یعنی نرمال بود رو روی 15% بزارم تا بتونم ببینم حرکت کاراکترات رو
بریم سراغ ایرادها
1. سرعت فیلم زیاده که اصلا نمیشه فهمید چی به چیه
2. کاراکتر ها مثل این فیلم چینی ها رو هوا هستن و رو هوا تقریبا راه میرن. حداقل پاشون که اینطوریه
3.وقتی ضربه رو میزنه. یارو یک یکمی فکر می کنه بعد میفته زمین.
4. روی زمان بندی باید کار کنی
5.روی حرکت ها باید کار کنی

فریم ها رو زیاد کن و حرکت ها رو روش کار کن بزار. آهنگه جالب بود :)

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.محیط سازیش بد نشده.اما خیلی حرکات تند و بی مفهوم شده.یه مقداری اسلوموشن تر کار کنی بهتر هست.موفق باشی

سال نو خودت مبارک
انیمیشنت مقوا نداره. بابا این سرعتش اینقدر زیاده که من مجبور شدم اسپید رو که 100% یعنی نرمال بود رو روی 15% بزارم تا بتونم ببینم حرکت کاراکترات رو
بریم سراغ ایرادها
1. سرعت فیلم زیاده که اصلا نمیشه فهمید چی به چیه
2. کاراکتر ها مثل این فیلم چینی ها رو هوا هستن و رو هوا تقریبا راه میرن. حداقل پاشون که اینطوریه
3.وقتی ضربه رو میزنه. یارو یک یکمی فکر می کنه بعد میفته زمین.
4. روی زمان بندی باید کار کنی
5.روی حرکت ها باید کار کنی

فریم ها رو زیاد کن و حرکت ها رو روش کار کن بزار. آهنگه جالب بود

آخه دوست گرامی چرا اینو گذاشتی که ما ببینیم ؟
الان ما چی رو باید ببینیم؟

سلام.محیط سازیش بد نشده.اما خیلی حرکات تند و بی مفهوم شده.یه مقداری اسلوموشن تر کار کنی بهتر هست.موفق باشی

دوستان عزیز به من ایراد میگیرد یا قوانین طبیعت؟

مبارزات رزمی در کسری از ثانیه اتفاق میفته . . . و این 2 ثانیه از سریع ترین قسمت های اون بود
وقتی فردی به هوا پرش می کنه تا ضربه ای را وارد کنه مسلما سرعت از مهمترین اهداف اون خواهد بود

NARANJTORANJ

Well-Known Member
جالب شد تکنیکی هم سخن می گید
دوست من درسته سرعت باید بالا باشه جدای از سرعت توی این کار هیج ایده انیماتوری دیده نمیشه نه sipashin نه esae in نه زمانی که طرف ضربه میخوره و به زمین می افته اورلاپ میشه. هیچی نداره
ضمنا قانونا سرعت در انیمیشن فقط یک برابر حالت طبیعی هست
پیشنهاد می کنم مقالات انیمیشن استاد باب کن هریس و ویلییامز و مقالات و نکته های انیمیت رو حتما مطالعه بفرمایید

در مورد ساخت محیط هیچگونه ایده ای نداشتم و فقط انیمیت کار برام مهم بود . ضمنا درخت ها هم عکس هستند . راستش انیمیت بنده فعلا در همین حد هست و در حال پیشرفت اون هستم . قبول دارم که ease in out به کار نرفته و به دلیل عدم تسلط بنده روی این مهارت انیمیت هست
دنبال چند ایبوک اصول انیمیشن هستم اگر لینک دانلود داشتی ممنون میشم به من هم بدی (فرضا مدل های مختلف راه رفتن دویدن . . . ) چند تایی ایبوک دارم همین لینک های اول جست و جوی گوگل اما دنبال لینک دانلود عمده کتاب های آموزش انیمیشن که در گوگل بوک موجوده هستم . چند وقت پیش جست و جو کردم اما چیز زیادی دستگیرم نشد

AREF

سلام.ببین منم الان یه تیر شلیک کنم بوف بوووم من یه انیمیشن ساختم!! این که نشد برادر من.به قول معمار بزرگ میس ون دروهه خداوند در جزئیات است.. شما انیمیشن های واقعی دنیا ببین.
راستش رو بخوای چون کار انیمیشن بود و چون کار سختیه معمولا نقد نمیکنم که تو ذوق طرف نخوره و دلسرد نشه
کار شما ذاتا بسیار کار ضعیفی هست.اولا انیمیشن بدون هیچ گونه دیتیل و جزئیاتی هست و یهو بووووف اتفاق میافته.اگه به قول شما سریع هست یه بار سریع نشون بده یه بار اسلو موشن! می دونی چرا نکردی؟ چون اگه کند بشه تمام نقاط ضعفش بیلبورد میشه و نشون میده خودش رو.یعنی عملا سرعت شده عاملی لا پوشونی
نور پردازی ومتریال سازی اصلا وجود نداره.محیط سازی نمره 1 از 10 رو نمیگیره. یک سوم انیمیشن شما تبلیغ و ایمیل و شماره تلفن هست.

پس اگه واقع بین باشیم کار شما برای گالری wip ساخته شده.به عنوان تمرین خوبه اما به عنوان یه کار که رزومه بشه برای پول در آوردن رک بگم مردود 100 درصد هست.
موفق باشی.

Noori 3D

Member
سلام
بعضی از دوستان که نمون کارهایشون رو در انجمن میذارن مشکل کارشون رو که بگی بهشون بد میخوره

آخه دوست عزیز وقتی که کارت رو به نمایش گذاشتی یه دل بزرگی هم داشته باش کسی ایراد کارت رو بهت بگه قبلوش کنی و راهی حلش رو پیدا کنی تا ایب کارت رو اصلاح کنی نه این که به حرفاشون جوان عکس بدی .

و اگر خواسته باشم به کارت نظر بدم ................ نه خدایش بگو این چه که گذاشتی ؟؟

شاید بگی مهم هم نبود که شما نظر بدین این جای نداره که نظر بدیم بهش

خیلی ازت معذرت خواهی میکنم اگر یه بات تونتر حرف زدم.

AREF

یه ضرب المثل قدیمی هست خر همون خره فقط پالونش عوض شده!
عزیز من میگم ساختاری مشکل داره.با اسلوموشن کردن درست نمیشه
یه لجظه هنگ کردم آهنگ محمد اصفهانی اون عکس های مزخرف که مثلا توش ایمیل نوشته.نمی دونم سنتون چند ساله ولی به این جور جمع کردن یه کار رسما توهین به شعور هنرمند هست.یعنی چی آخه!
یا باید بر اساس سرعت کم درست کنی یا اینکه با فریم بالا مثل 200 فریم بر ثانیه رندر بگیری بعد با برنامه هایی مثل پریمیر سرعت رو مثلا یک دهم بکنی
اصلاح بولت تایم رو می دونی چیه؟ اولین بار توی فیلم ماتریکس ابداع شد

Mandana

Active Member
همه از وقتی به دنیا اومدن مدلساز و انیماتور نبودن...با نقد های سازنده و کمک های بقیه به اینجا رسیدن
ممنون میشم دوستان اگر قراره راهنمایی یا نقدی داشته باشن، با لحن بهتر و سازنده تر باش تا شخص مشتاق بشه نه اینکه کلن این مبحث ر ببوسه بذاره کنار!!!!

من نمیگم بیایید از کارهای ضعیف و متوسط تعریف کنید و بهبه چهچه راه بندازید..میگم اگر نقدی قراره بکنید جوری نباشه ه شخصیت کسی بر بخوره
خودتون و بذارید جای شخص نقد شده، ببینید اگر کسی کار شما رو با این لحن نقد کنه چه حسی بهتون دست میده!
پیشاپیش از همکاری همه دستان ممنونم..موفق باشید
تا توانی دلی به دست آور...دل شکستن هنر نمی باشد

/

برای اینکه بحث از موضوع اصلی منحرف نشه،با سرعت کمتر ایرادها بیشتر به چشم میان..نمی دونم چند وقته 3 بعدی کار می کنید ولی جای کار زیاد داره مخصوصن محیط..کاراکتر ها یکم حرکتهاشون از حالت حرکات عادی انسانی خارج شده...ولی مشخصه کار اول یا دومتون هم نیست..بهر حال توصیه می کنم روی مدله و مخصوصن نور بیشتر کار کنید.نورپردازی عامل مهمی در زیباتر یا زشت تر نشون دادن کار سه بعدی هست...
موفق بباشید:rose:

Mandana ممنون از شما
جدا که تعجب می کنم از طرز برخورد کاربر فعال مجید آنلاین .
ادب مرد به ز دولت اوست . اگر حرفه ای بودن اینگونه است که کاربر فعال مجید آنلاین نشان داد که ارزانی خودش
من فعالیت زیادی در زمینه انیمیشن نداشتم اما تمرینات خودمو دنبال می کنم و قصد ساخت یک انیمیشن کوتاه برای مسابقه نوروز 92 مجید آنلاین داشتم اما به دلیل اینکه کاربر
AREF به دلیل داشتن چند نمونه کار خوب میتونه هر طوری دلش بخواد صحبت کنه و در محیط انجمن مجید آنلاین به دیگر کاربران بی احترامی کنه و هیچ گونه تنبیه و توهینی هم برای اون صورت نمیگیره و مدیران انجمن هم هیچ گونه کاری با اون ندارند و به دادن تذکر معمولی اکتفا می کنند , بنده هم فعالیت در این محیط را صلاح نمی دونم . مدیران انجمن بعد از چند روز به این مسئله به درستی رسیدگی نکردند .
مسلما هرگونه توهینی نشان دهنده شخصیت اون فرد هست.

آخرین ویرایش:

sabalangraphic

کار بر متخصص افتر افکتز
سلاملیکم،چه خبره آقااااااااااااااااااااااا؟
چه گرد و خاکی به پا شده،من اصلا بچه این محل نیستم،اما کم کم دارم میام محله تون
من دارم فارغ التحصیل میشم توی رشته انیمیشن،باور میکنید هنوز جرات نمیکنم کارامو به جزء دانشگاه به کسی نشون بدم؟
شاید هم درست نباشه روش من اما میگم وقتی آدم این همه کار حرفه ای چه داخل و چه خارج میبینه نباید ابراز وجود کنه و سعی کنه خودشو برسونه به اساتید
اون وقت آدم میتونه کارشو بذاره و با معلومات فنی از کارش دفاع کنه
بزرگوار بهتون بر نخوره،لحن صحبت کردنم به شدت آرومه،اما مطمئنم شما قوانین انیمیشن رو که ابتدایی ترین مبحث تویه این رشته هست رو نمیدونید و اگرم بدونید در حد تئوری هست
در مورد عارف هم مطمئنم خونش به جوش اومده وگرنه اصلا آدم تند خویی نیست
یه نکته هم که مطمئنا میتونه بهتون کمک کنه اینه که نرید یه ایده را از خودتون پیاده کنید،اول چند تا نمونه کار و انیمیت را عینا پیاده سازی کنید بعد که اوستا کار شدید ایده های خودتون رو پیاده کنید
:rose:

AREF

سلام.سوء تفاهم شده.چرا جوش میارین!:-?
یه ضرب المثل قدیمی هست خر همون خره فقط پالونش عوض شده!
این توهین هست؟ یعنی شما توی جامعه نبودین؟ ادبیات فارسی بلد نیستین؟ این ضرب المثل توهین نیست عزیزم. منظورش رو اگه نمی دونی یه سرچ ساده بزنی کلی توی نت باز میکنه معنیشو.
یعنی اینکه ساختار یه چیز عوض نمیشه.اگه رنگ و لعاب بدی بازم همونه.معمولا برای چیزهای ضعیف و به درد نخور استفاده میشه.
شما فرق ادبیات و توهین رو نمی دونی.واسه همین مطمئن هستم اطلاعات عمومیتون رو تقویت کنین بهتر هست.
یه لجظه هنگ کردم آهنگ محمد اصفهانی اون عکس های مزخرف که مثلا توش ایمیل نوشته.نمی دونم سنتون چند ساله ولی به این جور جمع کردن یه کار رسما توهین به شعور هنرمند هست.یعنی چی آخه!
این هم توهین نیست عزیزم.درد دل هست.

عزیز من میگم ساختاری مشکل داره.با اسلوموشن کردن درست نمیشهاز اول شما با لحن تند برخورد کردین
منطور من از اون ضرب المثل و این گفته این هست که باید دوباره کارتون رو رندر بگیرین.

یا باید بر اساس سرعت کم درست کنی یا اینکه با فریم بالا مثل 200 فریم بر ثانیه رندر بگیری بعد با برنامه هایی مثل پریمیر سرعت رو مثلا یک دهم بکنی
اصلاح بولت تایم رو می دونی چیه؟ اولین بار توی فیلم ماتریکس ابداع شد
این هم پیشنهاد و بحث آموزشی.

اولین پست من

جواب شما
دوستان عزیز به من ایراد میگیرد یا قوانین طبیعت؟
مبارزات رزمی در کسری از ثانیه اتفاق میفته . . . و این 2 ثانیه از سریع ترین قسمت های اون بود
وقتی فردی به هوا پرش می کنه تا ضربه ای را وارد کنه مسلما سرعت از مهمترین اهداف اون خواهد بود

تابلو هست به بهتون برخورده. خودتون تیکه انداختین که چرا کسی کارو نقد نمیکنه منم نفد کردم

سلام.ببین منم الان یه تیر شلیک کنم بوف بوووم من یه انیمیشن ساختم!! این که نشد برادر من.به قول معمار بزرگ میس ون دروهه خداوند در جزئیات است.. شما انیمیشن های واقعی دنیا ببین.
راستش رو بخوای چون کار انیمیشن بود و چون کار سختیه معمولا نقد نمیکنم که تو ذوق طرف نخوره و دلسرد نشه
کار شما ذاتا بسیار کار ضعیفی هست.اولا انیمیشن بدون هیچ گونه دیتیل و جزئیاتی هست و یهو بووووف اتفاق میافته.اگه به قول شما سریع هست یه بار سریع نشون بده یه بار اسلو موشن! می دونی چرا نکردی؟ چون اگه کند بشه تمام نقاط ضعفش بیلبورد میشه و نشون میده خودش رو.یعنی عملا سرعت شده عاملی لا پوشونی
نور پردازی ومتریال سازی اصلا وجود نداره.محیط سازی نمره 1 از 10 رو نمیگیره. یک سوم انیمیشن شما تبلیغ و ایمیل و شماره تلفن هست.
پس اگه واقع بین باشیم کار شما برای گالری wip ساخته شده.به عنوان تمرین خوبه اما به عنوان یه کار که رزومه بشه برای پول در آوردن رک بگم مردود 100 درصد هست.
موفق باشی.

من توی نقدم توهینی نمیبینم.
جنبه نداری خب نیا.کسی شمارو مجبور نکرده. شما انتظار داشتی اینجا بزاری همه بیان بگن به به چه چه ( متاسفانه بعضی ها به دروغ اینطور میگن )
من لی لی به لا لا نمیزارم.چون اگه از این کار شما تعریف کنم شما همینجا میمونی. درجا میزنی.
شما خودت باید تشخیص بدی که گذاشتن اون موزیک و اون عکس ها که روش ایمیل هست هیچ سنخیتی نداره با صحنه. واسه همین پرسیدم چندسالتون هست.قصد توهین نداشتم. چون سن کم باشه تجربه کمتر هست و به یه سری مسائل توجه کمتری میشه.از نوع ادبیات و رفتار سن تخمینی من حداکثرش 18 هست.
من از مانی خانم ممنونم بابت تذکر.چشم به روی چشم.اما یه خواهش .همه پست رو بخونین بهتر میتونین قضاوت کنین.
دوست عزیز مطمئن باش من باکسی پدر کشتگی ندارم.این رو سابقه تمامی پست هام میگه. و البته دوستان.یه عضو کوچیک اینجام تا جایی که تونستم سعی کردم سطح علمی خودم و دیگران رو بالا ببرم. حالا چقدر موفق بودم رو میشه سابقه کاریم اینجا دید.
و یه پیشنهاد دوستانه. اگه توی بازار کار بخوای با این ظرفیت کم وارد بشی در عرض چند روز سوت میشه. نقد به منزله دشمنی نیست. راستش اینجا خیلی جو صمیمی هست و با این جور حرف ها بچه ها حداقل قدیمی ها از هم ناراحت نمیشیم.اشتباه من اینجا بود فکر کردم شما هم جنبه داری.
در هر صورت براتون آرزوی موفقیت دارم.

.:taymaz:.

مدیر انجمن‌ها
دوستان عزیز بحث های حاشیه ای رو تو پیغام خصوصی دنبال کنید، اینجا فقط در مورد خود کار صحبت کنبد و کمک کنبد تا کار بهتر بشه با نقد های سازنده، برای نقد میشه از لحن بهتری استفاده کرد
هرگونه بحث اضافی پاک و با شخص که قوانین رو رعایت نکنه برخورد میشه
موفق باشید

جهت حسن ختام قضیه باید عرض کنم که چون بنده تازه وارد هستم مسلما این ادبیات صمیمی شما برای من ناآشنا هست . قبول کنید که بین خودتون و دوستان قدیمی انجمن شاید این صحبت ها را شوخی بگیرید ولی من که با شما شوخی ندارم یا اینکه هنوز سر شوخی باز نکردم .
از شما به عنوان یه حرفه ای خیلی بیشتر انتظار میره و لطفا به بازی با کلمات ادبیات نگید . واژه ادبیات از ادب گرفته شده و نکته سنجی از نکات ظریف اون به شمار میره و همه میدونیم که هر سخن جای و هر نکته مکانی دارد . توی همین ادبیات واژه های بسیاری وجود داره که باید با ظرافت و دقت خاصی از آن ها استفاده کرد .
ضمنا باید عرض کنم صمیمیت و دوستی تنها از در به کار بردن واژه های سطح پایین خلاصه نمیشه و دوستی در معنای ژرف اون و بین قشر تحصیلکرده و فرهیخته در جایگاه خاصی قرار داره .
امیدوارم در معنای ژرف و واقعی اون دوستی منو درک کرده باشید

AREF

سلام.من که با شما دوستم:rose:
این گل هم برای حسن ختام
حالا پیشنهاد
من یادمه قبلن ها حدود6 سال پیش انیمیشن کار میکردم البته در حد محدود چون skin گذاری رو بلد نبودم از یه سری فایل های موشن کپچر آماده استفاده میکردم.خیلی کمکم میکرد که حرکات رو بشناسم.اگه اشتباه نکنم با پسوند bvh یا bhv درست یادم نیست.
ببین در مورد ریز حرکت میتونی مثلا یه بار ریل تایم نشون بدی.دفعات بعد ریز ریز تک تک رو نشون بدی.
مثلا
حرکت دوربین ثابت فقط یه قسمتی از پا دیده بشه.
دوربین متحرک بشه و بصورت صحنه آهسته دور کارکتر بچرخه
راحت ترین راه اسلو موشن اصولی مثل فیلم سازی این هست که موقع رندر گرفتن FPS رو بالای مثلا 10 برابر قرار بدی.مثلا 30 فریم میشه 300 فریم بر ثانیه.وقتی که فایل رندر شده رو توی برنامه هایی مثل adobe prime یه گزینه داره به نام speed.اون وقت سرعت رو یک دهم بکن

جدیدترین ارسال ها

بالا