koochoo
Member
اختصاصی سایت "سینمای ما" : وحید نصیریان می گوید رگ دستم را می زنم اما سراغ صبا نمی روم
کمترین توقع من این است که "قلب سیمرغ" را اکران کنند.
کمترین توقع من این است که "قلب سیمرغ" را اکران کنند.
چه مدت برای ساخت این انیمیشن وقت صرف کردید؟ از نوشتن فیلمنامه تا ساخت و نمایش...
چهار سال از طرح تا این جا که در خدمت شما هستیم طول کشید. ماجرای ما مثل بقیه آثار که ابتدا فیلمنامه نوشته شود و بعد سراغ مراحل دیگر برویم نبود. پیش تولید پیچیده ای داشتیم. سیستم کارمان کلیشه نبود و همین لذت بخش بود.
از نمایش فیلم راضی بودید؟
اصلا ! مخصوصا از وضعیت صدا که این قدر درباره بدی آن غر زده اند که من هم نخواستم پیرزن غرغرو باشم. ولی همین هم برای من راضی کننده است، چون اصلا نمی خواستند فیلم را نمایش دهند.
به اکران عمومی فیلم فکر کرده اید؟
صد درصد! چرا که نه؟ گرچه ایمان دارم این فیلم حتی اگر اکران هم نشود، تجربه با ارزشی برای فیلمسازان انیمیشن است.
فضای فیلم شبیه بازی های رایانه ای شده بود؟ آیا در این کار تعمدی وجود داشت؟
بله. مخاطب ایرانی انیمیشن ندیده نیست. او آثار روز دنیا را می بیند. با توجه به این قضیه که مخاطب ایرانی گیم و بازی کامپیوتری دوست دارند، فضا را این گونه طراحی کردیم
دلیل انتخاب رنگ های سرد در فضای فیلم چه بود؟
فضا آخر الزمانی است و خورشید از بین رفته و با کمک رنگ های سرد می خواهیم فقدان زندگی و نابودی آن را نشان بدهیم .
چرا از مرکز صبا که حوزه کارش تولید آثار انیمیشن است, کمک نگرفتید؟
یکی از افتخارات من در تولید این کار همین است که مستقل بودم، از صدا و سیما گدایی نکردم و نخواهم کرد. اگر روزی بخواهم پروژه دیگری هم بسازم، سراغشان نمی روم. رگ دستم را می زنم اما سراغ آنجا نمی روم. من یکی از منتقدان صبا هستم و به نظرم وضعیت بحرانی انیمیشن ایران به خاطر عملکرد صباست. صبا هیچ وقت برای پروژه طولانی که قوام و دوام داشته باشه و صراحتا بگویم موضوع خاصی هم نداشته باشد، سرمایه گذاری نمی کند. به خاطر کار آن هاست که می گویند انیمیشن ایران خیلی سطحش پایین است. من اصلا این را قبول ندارم و معتقدم انیمیشن ایران در جایگاه بلندی قرار دارد. منتها ما را کوچک نگه داشته اند.
کار جدیدی در دست تولید دارید؟
جنون خیلی خوبی در این کار وجود دارد! کارهای کوچکی در دست دارم و پیشنهاد برای کار سینمایی هم وجود دارد ولی ترجیح می دهم با دقت و با پول بیشتری کار بعدی را شروع کنم.
در طول جلسه نشست متوجه شدم بهرام عظیمی به شما اشارات یا کمکی می رساند. به دلیل صمیمت بین شماست؟!
نه آقای عظیمی کمک نرساند. او دوست عزیز و صمیمی من است. بحث مقدار هزینه کار شد و آقای آقامحمدیان از جواب سر باز می زدند، اما آقای عظیمی به من گفت که هزینه را اعلام کنم چون مشکلی نیست.
وحید نصیریان برای "قلب سیمرغ" منتظر اتفاق های خوب جشنواره هست؟
(می خندد) تا الان هم خیلی دیده شده ام، اما چرا نباید دیده بشوم؟ 95 نفر از بهترین متخصصان ایرانی روی فیلم کار کردند. کمترین توقع من این است که این فیلم را اکران کنند.