انیمیشن عید نوروز

i Pivot Studio

New Member
با سلام
گروه آی پی ووت سعی دارد علاوه بر فعالیت های فعلی از قبیل (طراحی صنعتی و ساختمانی و کاراکتر ) در جهت توسعه ی فعالیت خویش در بخش انیمیشن نیز گام بردارد ، لذا با گرد هم آوردن افراد مجرب و متخصص بر آن شد که انیمیشنی با درون مایه ی نوروز را شروع نماید.
برای بهتر کردن کیفیت و کمک گرفتن از اساتید گرامی سایت و کمک کردن به دوستان راغب در این مبحثٍ شیرین انیمیشن ،مراحل کار به تدریج به روز خواهد شد. با امید آنکه کاری در خور اعضای گروه و این سایت ارائه گردد.

اعضای گروه : تخصص

بهرنگ طاهری : مدلسازی،متریال دهی،رندرینگ
احمد کوتی : انیماتور،متریال دهی،رندرینگ،نویسنده
نازنین محمدی : طراح کانسپت،تکسچرینگ
رضا شمالی نژاد : مدلساز
مهران اسحاقی : تدوین گر

موضوع انیمیشن وصال در زمان تحویل سال میباشد.
نرم افزار های مورد استفاده:
3ds Studio Max , Zbrush , Uvlayout , Xnormal , Marvelous Designer , TopoGun , RealFlow , After Effect , Photoshop

پلاگین های مورد استفاده:
Quixel NDO2 , Bones Pro , Di-o-Matic Pack , Fume Fx ,Vray

آپدیت اول
آپدیت دوم(محیط)
آپدیت سوم ( تست حرکت ، مورف )

پیوست ها

• f_fish_001.jpg
    f_fish_001.jpg
    533 کیلوبایت · بازدیدها: 37
آخرین ویرایش:

i Pivot Studio

New Member
کار تازگیا شروع شده ، تک تک کاراکتر ها رو بعد از آماده شدن میفرستیم توی سایت ، اینجا wip (کارهای در حال انجام هست).
به زودی آپدیت های بعدی رو ارسال میکنیم.

آخرین ویرایش:

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
سلام دوست عزیز فکر میکنم بیشتر از اینکه کار با نرم افزار رو یاد بگیرین ، اسمشون رو یاد گرفتین !!! خیلی ها کار هارو میشه با یکی انجام داد ...:green:
البته خودمم اینجوریم زیاد نرم افزار کار میکنم
الان چیو دقیقا میخواین ریتوپو کنین ؟
کار خوبی ، افرین ارزوی موفقیت واسه همتون !:rose:
رندر اول خوبه اما الفا رو بد گرفتی !

آخرین ویرایش:
به نظر منم زیاد درگیر اسامی و نام های پر طمطراق نباشید . بهتره به اصل موضوع بپردازید . موضوع فیلم نامه از چه قراره !

i Pivot Studio

New Member
سلام دوست عزیز فکر میکنم بیشتر از اینکه کار با نرم افزار رو یاد بگیرین ، اسمشون رو یاد گرفتین !!! خیلی ها کار هارو میشه با یکی انجام داد ...:green:
البته خودمم اینجوریم زیاد نرم افزار کار میکنم
الان چیو دقیقا میخواین ریتوپو کنین ؟
کار خوبی ، افرین ارزوی موفقیت واسه همتون !:rose:
رندر اول خوبه اما الفا رو بد گرفتی !

سلام دوست عزیز ، اعضای گروه هر کدوم تکنیک خاص خودشون رو دارن و تعدد نرم افزار ها یکی از دلایلش همینه ، دلیل دیگه ای هم که داره اینه که برای سرعت بخشیدن به کار ، نرم افزار های مختلفی در دست هست که از همه اونها استفاده میکنیم.
حالا همه کار رو با یک نرم افزار ببندیم یا چند تا ، مهم اینه که یک کار خوب به ثمر برسه.
براتون آرزوی موفقیت میکنم.

LinkinForEver

سلام دوست عزیز ، اعضای گروه هر کدوم تکنیک خاص خودشون رو دارن و تعدد نرم افزار ها یکی از دلایلش همینه ، دلیل دیگه ای هم که داره اینه که برای سرعت بخشیدن به کار ، نرم افزار های مختلفی در دست هست که از همه اونها استفاده میکنیم.
حالا همه کار رو با یک نرم افزار ببندیم یا چند تا ، مهم اینه که یک کار خوب به ثمر برسه.
براتون آرزوی موفقیت میکنم.
ُسلام ممنون اخه منم خودم اینطوریم واسه یک کار از 15 تا حداقل کار میکشم ، موفق باشید فقط فیلم نامه رو نذار مزش میره :green:

من تخصصم رندرینگ جسارت شما خدتون استادید اما اگه سوالی بود درخدمتم

i Pivot Studio

New Member
ُسلام ممنون اخه منم خودم اینطوریم واسه یک کار از 15 تا حداقل کار میکشم ، موفق باشید فقط فیلم نامه رو نذار مزش میره :green:

من تخصصم رندرینگ جسارت شما خدتون استادید اما اگه سوالی بود درخدمتم

شما میتونید روی کارها نظر بدید ، انتقاد کنید و پیشنهاد بدید.
اگر گروه نظرتون رو مثبت ببینه حتما اعمال میکنه.

hamed.f

Well-Known Member
بسيار هم خوب، من که از اين حرکت و کار گروهی که قراره انجام بشه ،بسی لذت بردم...:oops:
همچنين تبريک ميگم به شما بابت،ايده ومديريتون که باعث ايجاد چنين گروه هايی ميشيد...
هيچکدوم از ما به تنهايی کامل نيستيم و کارمون در يه بخشی ميلنگه ! اما اگه گروهی تشکيل بشه و مديريت درستی
برای هماهنگی باشه،اين حفرها پر ميشه و نتيجه ی کار خيلی خوب ميشه...
از صميم قلب برای شما و گروه خوبتون آرزوی موفقيت ميکنم:rose:

i Pivot Studio

New Member
بسيار هم خوب، من که از اين حرکت و کار گروهی که قراره انجام بشه ،بسی لذت بردم...:oops:
همچنين تبريک ميگم به شما بابت،ايده ومديريتون که باعث ايجاد چنين گروه هايی ميشيد...
هيچکدوم از ما به تنهايی کامل نيستيم و کارمون در يه بخشی ميلنگه ! اما اگه گروهی تشکيل بشه و مديريت درستی
برای هماهنگی باشه،اين حفرها پر ميشه و نتيجه ی کار خيلی خوب ميشه...
از صميم قلب برای شما و گروه خوبتون آرزوی موفقيت ميکنم:rose:

ممنون حامد جان ، تقسیم بندی کار همون طوری که اشاره کردی انجام شده.انشاالله که کار خوبی ارائه بدیم.

سلام خسته نباشید ماهیه خیلی خوشگل شده :green: خدا را شکر کار هیچ شباهتی هم به کارا خارجی نداره فقط یه سوال تعداد نفراتتون خیلی کم نیست می دونم حتی یه نفر هم می تونه یه انیمیت بسازه ولی به طورت کلی تعداد بیشتر کار بهتر نمیشه یه مقدار از انیمیت های کار را که آماده شد بزاریم ببینیم حالا رندر نشده باشه هم اشکالی نیست سطح انیمیت کار را می خوام ببینیم

i Pivot Studio

New Member
سلام خسته نباشید ماهیه خیلی خوشگل شده :green: خدا را شکر کار هیچ شباهتی هم به کارا خارجی نداره فقط یه سوال تعداد نفراتتون خیلی کم نیست می دونم حتی یه نفر هم می تونه یه انیمیت بسازه ولی به طورت کلی تعداد بیشتر کار بهتر نمیشه یه مقدار از انیمیت های کار را که آماده شد بزاریم ببینیم حالا رندر نشده باشه هم اشکالی نیست سطح انیمیت کار را می خوام ببینیم

سلام دوست گرامی ، ممنون از نظراتتون.
تعداد برای این انیمیشن کفایت میکنه.توی کار با حجم بالاتر حتما از نفرات متخصص بیشتری استفاده میکنیم.

روزهای آینده یک قطعه انیمیت از حرکت ماهی آپ میکنیم.

موفق باشید.

i Pivot Studio

New Member
آپدیت دو
محیط تا به اینجا ساخته شده و همه ی آبجکت ها یو وی شدند. دلیل اینکه دو تا تنگ ماهی تو محیطه به داستان برمیگرده. :) چنانچه نظری راجع به وجود و یا عدم وجود آبجکتی تو صحنه دارین از شنیدنش خوشحال میشیم. :)
(محیط سنتیه و طبق اون اجسام انتخاب شدند .) کاراکتر دوم هم فردا قرار داده می شه.

پیوست ها

• Second SHot.jpg
    Second SHot.jpg
    375 کیلوبایت · بازدیدها: 27
  • First Shot.jpg
    First Shot.jpg
    349 کیلوبایت · بازدیدها: 34
آخرین ویرایش:

LinkinForEver

سلام افرین برش ما خوبه فقط با زیبراش یا مودباکس پایین او پارچه رو ریلکس کنید
موفق باشید