انیمیشن سازی با 3ds max (تخصصی)

majidarts

New Member
با سلام

من تا بحال انیمیشن های کوتاهی دیدم اسم مایا و سینما فردی و افتر افکت و و... رو دیدم ولی 3dsmax ندیدم از خانواده ی اتو دسک مایا رو خیلی خیلی دیدم
ولی 3ds max رو نه که به قول برخی از بچه ها می گن 3ds max قوی تره ! پس چرا فراوانی نداره !

یکی به من عاجز پاسخ بده خواهش می کنم ؟

هرکی که مطلب رو میده یه پاسخ هم بده 1 مین بیشتر وقتتو نمی گیره plz plz plz plz

Ultra3D

Well-Known Member
این بحث دها بار تو همین فرم مطرح شده بگردی مطالب خوبی پیدا می کنی

من خودم مکس کار هستم ولی برای انیمشن سافت ایمیج بهترینه ( به نظر خودم) و مایا هم عالیه

افتر افکت هم اصلا تو این رده نرم از نرم افزار ها نیست و یک نرم افزار تدوین و پست پروداکشن هست

مکس یک پلت فرم هست که بعضی وقت ها ازش استفاده می شه ... بستگی به تخصص تیم انیمشن سازی داره !

ولی الان تو حوزه هنری برای اکثر مراحل انیمیشن از سافت ایمیج استفاده می شه

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
Ultra3D عزیز هیچکدوم بهتر نیست و شما هم اشاره کردید
دوست عزیز بدون استثنا همشون در یک سطح هستن مهم شما هستی فرق نمیکنه کدوم ! مکس هم خیلی فراوانی داره کل انیمیشن های Blur با مکسه ، شما یکیشو انتخاب کن ادامه بده ...
مهم نیست ، فقط حرفه ای شو
موفق باشی

majidarts

New Member
اصلا برای انیمیشن سازی سافت ایمیج خوب نیست . بخای محیط انیمیشن رو توش بسازی پدرت در میاد برای آدم ساختن گود ه ولی نه برای محیط

ولی مایا هم برا محیط و هم برا آدم ساختن گود ه

کی گفته افتر افکت برای انیمیشن سازی استفاده نمیشه . چون با سینما فوردی تازگیا مچ شده همه دارن استفاده می کنن

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
سلام
عزیز سافت ایمیج خوب نیست ؟ من بهترین انیمیشنی که توی کل عمرم دیدم با سافت ایمیجه !!! The Legend Of The Guardians که دیگه هیچ حرفی واسه گفتن نذاشته !
و افتر افکتز هم خیر استفاده نمیشه ، مچ شدنش به درد انیمیشن نیمخوره اونی که شما منظورتون هست ، Motion Graphic ـــه ... بله در اون زمینه میشه اما انیمیشن نمیشه ...!
بهتره دوست عزیز با تحقیق و کسب تجربه راهمون رو انتخاب کنیم ...
موفق باشی

tiptooop

Well-Known Member
در خارج از ایران، کارهای تری رو روی سیستم عامل های مک و لینوکس انجام میدن. مایا واسه لینوکس و سافت ایمیج هم واسه مک و هم واسه لینوکس ورژن دارن. در حالی که تری دی فقط روی ویندوز نصب میشه. لذا بیشتر استودیو ها نرم افزار رو روی مایا و سافت ایمیج می بندن.
از نظر توانایی مکس و مایا و سافت ایمیج فرقی ندارن ولی از لحاظ کارایی سافت ایمیج روانتر از مایا و مایا روانتر از مکس هست. علاوه بر اینکه مایا واسه انیمیشن کاراکتر، بیشتر پلاگین داره. ولی در وی اف ایکس مکس ابزارهای بیشتری داره.
من شخصا با مکس انیمیشن کاراکتر ساختم و هیچ مشکل و کمبودی نداره جز اینکه فریم ریت ویوپورت بعد از اسکین به شدت پایین میاد.

tiptooop

Well-Known Member
در مورد افتر هم، علاوه بر موشن گرافیک و پست پروداکشن، در خیلی از انیمیشن های دو بعدی ، نرم افزار اصلی است

جدیدترین ارسال ها

بالا