تغییرات فایل 1 انیمیشن دو بعدی با AfterEffects

khorzookhan2007

New Member
سلام! :دی

یه فیلم آموزشی داشتم میدیدم چندتا سوال اساسی برام پیش اومده!
______

1- در این قسمت از فیلم که گذاشتم، برای دست و پای کاراکتر حالتی مثل bon گذاشته، که مثلا وقتی مچ دستو حرکت میده، ساعد و بازو و کتف هم به نسبت تکون می خوره و حرکت کاراکتر واقعی تر به نظر میاد. می خوام بدونم این استخوان بندی توی افتر افکت انجام شده یا توی نرم افزار دیگه ای؟ (با توضیح 2 نمره) :دی

2- کاراکتر توی نرم افزار کامپیوتری ساخته نشده، عروسک رئال بوده و تو 360 درجه ازش عکس برداری کردن، منتها نمیتونم اون جوری که تو فیلم نمایش داده میشه سه بعدیش کنم! عکس از زوایای مختلفو چجوری به یک آبجکت 3D تبدیل کنم؟ با مکس؟ افتر افکت؟ یا کار خاص دیگه ای باید انجام بدم؟

3- از حالات دست، پا، دهان، مو و... عکسهای مختلفی گرفتن، همونطوری که توی فیلم میبینید چجوری با اون دکمه های گوشه ی comp تصاویر و حالات مختلف با هم سوییچ میشه؟ پلاگین خاصی هست؟ یا فقط تکنیکه؟

_______

دلیل اینکه سوال رو اینجا مطرح کردم اینه که اولا کل حرکت های انیمیشن تو افترافکت ساخته و رندر گرفته شده، دوم اینکه فیلم آموزشی افترافکت بود نه نرم افزار دیگه ای :دی

ممنون میشم جواب بدید یا اگه قبلا" این بحث مطرح شده لینکشو برام بذارید. - شایان -:-?

پیوست ها

• Tiny Inventions.mp4
    6.5 مگایابت · بازدیدها: 226

Shahryar Mirbozorgi

Well-Known Member
آموزش ریگ کردن کارکتر در after effects

http://ae.tutsplus.com/tutorials/workflow/how-to-create-and-rig-a-realistic-puppet-day-1/

من فکر میکنم اون عکسهایی که گرفتن واسه بلو پرینت هست که برای مدل کردن تو 3d max میخواستن استفاده کنن
بعد مدلو وارد photoshop کردن و با پسوند psd ذخیره کردن و وارد after effects کردن

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
یک اسکریپت هست برای راحتی کار ولی خوب معایب خودش را هم داره و کار کردن باش یکمی سخت

اما اگه جاوا بلد باشید میتونید خودتون با Expression افتر درست کنید اموزش هم تو این زمینه زیاد هست توی نت

در ضمن کل مراحل توی فوتوشاپ یا ایلستریتور و افتر افکت انجام میشه مراحل طراحی کارکتر و جدا کردن اعضای مختلف مثل دست , پا و ... توی فوتوشاپ و استخوان بندی و موشن کردن توی افتر افکتز

اسکریپت را هم من براتون اتچ میکنم

پیوست ها

• duik_11.rar
    218 کیلوبایت · بازدیدها: 76

khorzookhan2007

New Member
آموزش ریگ کردن کارکتر در after effects

http://ae.tutsplus.com/tutorials/workflow/how-to-create-and-rig-a-realistic-puppet-day-1/

من فکر میکنم اون عکسهایی که گرفتن واسه بلو پرینت هست که برای مدل کردن تو 3d max میخواستن استفاده کنن
بعد مدلو وارد photoshop کردن و با پسوند psd ذخیره کردن و وارد after effects کردن

ممنونم. ماشالا چه حجیم هم هستن ایشون (:) 17 روز هم برنامه ریزی کرده :دی :rose:

khorzookhan2007

New Member
یک اسکریپت هست برای راحتی کار ولی خوب معایب خودش را هم داره و کار کردن باش یکمی سخت

اما اگه جاوا بلد باشید میتونید خودتون با Expression افتر درست کنید اموزش هم تو این زمینه زیاد هست توی نت

در ضمن کل مراحل توی فوتوشاپ یا ایلستریتور و افتر افکت انجام میشه مراحل طراحی کارکتر و جدا کردن اعضای مختلف مثل دست , پا و ... توی فوتوشاپ و استخوان بندی و موشن کردن توی افتر افکتز

اسکریپت را هم من براتون اتچ میکنم

اسکریپت خیلی جالبیه! امیدوارم ازش سر در بیارم :دی فعلا در حال ریگ کردنم :green:
کاراکترامو طراحی کرده ام، منتها سر انیمیت کردنش می خواستم طبق اصول اولیه با keyframe گذاشتن rotation و scale و position انمیشنو پیش ببرم، که هم کار سخت و طاقت فرساییه هم خیلی باید ریزه کاری روش انجام بشه تا قشنگ به نظر بیاد
مرسی :oops:

khorzookhan2007

New Member
و یه مشکل اساسی که هست اینه که بعد از run کردن script دقیقا چیکار باید بکنم =))))

khorzookhan2007

New Member
جناب Shirani واقعا ممنونم آموزشو که دیدم کارم انجام شد فوق العاده اسکریپت خوبی بود مرسی :paint:

khorzookhan2007

New Member
سلام . میشه یه توضیح مختصر بدید که این چیه و چطور کارمیکنه ؟

سلام
با نرم افزار AfterEffects میشه انیمیشن دو بعدی ساخت. انیمیشنِ دو بعدی ای که کاملا کامپیوتری و بدون دخالت دسته. نمونه ی معروفش مجموعه ی شکرستان یا قصه ی ما مثل شد ساخته ی امیرمحمد دهستانی هستش.

نحوه ی تولید به این شکله که کاراکتر، زمینه،... توی نرم افزار Illustrator یا Photoshop طراحی میشه و بصورت لایه باز وارد AfterEffects میشه. بعد با گذاشتن keyframe و جابجا کردن و چرخاندن قسمت های مختلف، تصویر ما متحرک میشه.

با آموزش هایی که تو پست های بالا هست میشه به صورت حرفه ای یه انیمیشن ساخت.

تازه دیدِ سه بعدی هم داره که به تصویر عمق میده و انیمیشن جذابتر میشه.

این توضیح مختصر بود، اگه سوال خاصی داشتی در خدمتم :neutral:

جدیدترین ارسال ها

بالا