انیمیت

mina_n

New Member
سلام:rose:
دوتا سوال در مورد انیمیت داشتم:

1_ چرا برای biped نمیشه کلید گذاشت و اونو انیمیت کرد؟
وقتی set keys می زنم کلید نمیسازه باید چیکارش کنم که کلید بزنه؟

----

2_ روش انیمیت در و پنجره چه جوری هست؟

آخرین ویرایش:

animations

Active Member
توی عکس علامت زدم که با کدوم دکمه می تونی برای بایپد کلید بزنی.
فقط یادت باشه که بایپد "یک جسم" نیست. یعنی دستهاش جدا کلید می خوره، پاهاش جدا، سر و تنش هم جدا...

راحت ترین راه اینه که اول Auto Key رو روشن کنی. بعد روی هر فریم که خواستی بری و بایپد رو تکون بدی. خودش توی اون فریم کلید می خوره.

پیوست ها

• biped.jpg
    biped.jpg
    40.5 کیلوبایت · بازدیدها: 16

mina.n

New Member
ممنون بابت راهنماییتون:rose::rose::rose:
فقط الان چه جوری می تونم کل biped رو حرکت بدم؟(نمیشه براش جاپا هم درست کرد)

دوستان کسی در مورد حرکت در و پنجره چیزی نمی دونه؟

animations

Active Member
روی بایپد کلیک کن و بعد یکی از این دکمه هایی که با رنگ آبی مشخص کردم رو بزن. اون چیزی که باید انتخاب بشه که بتونی حرکتش بدی، انتخاب می شه.

برای جای پا مبحث یه مقدار پیچیده می شه... پیشنهاد می کنم فعلا با همینها شروع کنی، بعد که خوب راه افتادی بری سراغ جای پا و چیزهای دیگه...

من با در و پنجره آماده مکس کار نکردم و مطمئن نیستم. ولی فکر کنم باید مدل رو تبدیل کنی به poly ، بعد شیشه رو از قابش detach کنی. بعد pivot رو بذاری روی لولای پنجره و بعد انیمیت کنی!

پیوست ها

• biped.jpg
    biped.jpg
    55.5 کیلوبایت · بازدیدها: 7
اگه با خود در و پنجره ی مکس کار کنی خودش انیمیت هست برو توی تنظیماتش (از قسمت مدیفایر ) بعد اون جا یه گزینه ای هست به نام open که زیاد و کم کنی باز و بسته می شه ، در مورد متریالش هم خودش map id داره شما توی متریال ادیتور از متریال ها خود مکس متریالی هست به نام window material (فکر کنم ، شبیه همین بود) هست استفاده کنید خودش هم شیشه داره و قسمت ها رو هم میشناسه

mina.n

New Member
مرسی انیمیشنز:rose::rose::rose:
من جا پا درست کردن رو بلدم ولی وقتی اونجایی که شما گفتید و set key می زنم دیگه footstep mode رو نمیشه فعال کرد و جاپا درست کرد.
یه چیزای در مورد pivot می دونم میشه یه کم بیشتر راهنمایی کنید.
ممنون میشم.
این عکسی که گذاشتم می خوام اون قسمتش که مشخص کردم ثابت باشه. در یه کمد هست که می خوام باز و بسته بشه.

مرسی لرد :rose::rose::rose:
نمی دونستم خودش انیمیت شده هست مرسی که راهنمایی کردید.

پیوست ها

• dddd.jpg
    dddd.jpg
    14.1 کیلوبایت · بازدیدها: 2
آخرین ویرایش:
شما در رو انتخاب می کنید
بعد مثل عکس affect pivot رو انتخاب می کنید و با ابزار جابهجایی اون پیوت رو می برید جایی که لولای در هست بعد affect pivot رو خاموش می کنید می بیند که درسته

پیوست ها

• 2.jpg
    2.jpg
    292.1 کیلوبایت · بازدیدها: 2

animations

Active Member
مرسی انیمیشنز:rose::rose::rose:
من جا پا درست کردن رو بلدم ولی وقتی اونجایی که شما گفتید و set key می زنم دیگه footstep mode رو نمیشه فعال کرد و جاپا درست کرد.
...

خواهش می کنم دوست عزیز.
به نظرم footstep دردسرش زیاده و زیاد تمیز در نمی یاد. اما برای بالا و پایین رفتن از پله، سر بالایی و... بد نیست.

این دفعه با رنگ سبز مشخص کردم.

برای اینکه یه جای پا ساخته بشه، باید کف پا رو انتخاب کنید و بعدش از کلیدهایی استفاده کنید که فیکس باشه تا مکس بتونه اونو بصورت جای پا بشناسه. شماره 1 و 2 این کلیدها رو می سازند. (اگه از شماره 1 استفاده کنید، پا کاملا می چسبه سر جاش و شما نمی تونید حرکتش بدین... اما اگه از شماره 2 استفاده کنید، باز هم می چسبه، ولی اگه بخواین می تونید حرکتش بدین).

وقتی با این کلیدها جای پا رو ساختین، توی یه فریم دیگه، وقتی خواستین پا رو حرکت بدین، دکمه 3 رو بزنید تا پا از اون به بعد آزاد بشه (هنوز شما footstep نمی بینید).

حالا برای اینکه از جای پا استفاده کنید، اول دکمه 4 رو بزنید. (برای اینکه بایپد به هم نریزه قبلش باید برای دکمه های آبی رنگ کلید زده باشید)

بعد دکمه 5 رو بزنید تا بتونید جای پا رو عوض کنید.

وقتی کار تموم شد، باز هم دکمه 4 رو بزنید که بایپد به حالت اولش برگرده.

موفق باشید

پیوست ها

• biped.jpg
    biped.jpg
    59.8 کیلوبایت · بازدیدها: 7

mina.n

New Member
از هر دوتون صمیمانه تشکر می کنم
مرسی بخاطر کمک
موفق باشید
:rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose:
:rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose: