پشتیبانی انیمیت.............. Wc ( حتما ببینید )

reza_cg

Member
خیلی عالی شده
فقط اولش خیلی غیر طبیعی وارد میشه.
دوربینشم اگه ثابت بود جالبتر بود....
دوربین رو دست واسه همچین قابی مناسب نیست ( البته این نطر منه )
موفق باشید....

Mb3d

Member
ای ول خیلی باحاله .... فقط یارو که می خواد درو باز کنه پاشو نباید بزاره رو در وگرنه باز نمی شه :green:... البته اصلا مهم نیست چون مهم انیمیته که خیلی عالیه :wink:

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.اینقدر خندیدم دل درد گرفتم.خیلی صحنه پر استرسی هست....واقعا خوب شده.به خدا اگه از کارات یه رندر خوب بگیری کارهات همش باید بره تاپ گالری

Mb3d

Member
سلام.اینقدر خندیدم دل درد گرفتم.خیلی صحنه پر استرسی هست....واقعا خوب شده.به خدا اگه از کارات یه رندر خوب بگیری کارهات همش باید بره تاپ گالری
تو کار انیمیت نه رندر مهمه نه کیفیت مدلینگ ... اکثر انیماتور ها برای نشون دادن قدرت کارشون فقط با مدلهای خیلی ساده با رندر های خیلی ساده دمو ریل می سازن ...

arminAnim

کاربر متخصص
خسته نباشی آفرین
زمانبندیت بیشتر جای کار داشت،
بعد تصاویر چرا حس فریم ریت پایین می ده؟ مشکل از کمپرسوره یا چیزه دیگه یا من اشتباه می کنم...
سری showcase gallery مال Animation mentor از این سمپل ها خیلی داره، اگر از اونها کمک بگیری خیلی مفیده

موفق باشی و انیماتور

Amin 4D

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
بسیار عالی امین جان. فوق العاده شدن همه ی کارات.
منتظر یه کار هستیم که تمام قدرتت، چه در زمینه انیمیت، و چه در زمینه ی رندرتوش باشه.
بازم تبریک و خسته نباشید.
شاد باشی و موفق تر.

elya3

Well-Known Member
سلام داش امین
ایول داره کارتون متاسفانه سرعت اینترنتم کم هست و از دیدن انیمیت های شما محروم میشم اما ایندفعه گفتم هر طور شده باید این یکیو ببینم
قشنگ بود دمت گرم
:rose:

Miladbat

Well-Known Member
خیلی خوبه کار ها را می ذارین
نظرات بچه رو قبول می کنی
تو سافت ایمیج استاد همه ی مایی.
خوب دارین پیش می رید
انیمیت های قبلی شما هم دیدم
احساس می کنم شما تست های پایه ای انیمیت رو کار نکردید زود سراغ این جور تست ها رفتین .
یکسری اصول اصلی توش رعایت نشده.
منم چیزی بلد نیستم ولی موردی بخوام اشکال بگیرم زیاد میشه گفت.
امیدوارم توجه کنید.

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا