پشتیبانی انیمیت _ 4 دست و پا راه رافتن

Majid CG

کاربر متخصص مدلینگ
کاراکترت ریگ خیلی جالبی داره واقعا خوشم اومد

ولی این بنده خدا چرا چهار دستو پا راه میره این باید از سقف بره بالا
:lol:

استاد. آفرین !
بازم یه کار خوفناک. دور کند باید دیدا: پسره وسط کار یه شکلکی هم در میاره. با اینکه فرعیه اما چشماش رو هم میشد بیشتر کار کرد. حس مکملی میده. به جای داریه ای اگه یه خط خمیده رو میرفت یا از یه سطح خمیده میرفت بالا هم سخت تر و هم جالبتر بود. اگه رو سقف راه بره و پاهی چسبیش با وزنش مقابله کنه هم میتونه هدف قشنگ بعدی باشه.

بسیار زیبا و پر نکته بود.
خیلی خوبه که شما اینقدر حرکت و انیمیت رو خوب مطالعه میکنین.

استاد یه بررسی مقایسه ای اگه فرصت کردین رو برتریها یا به قول بی جنجالش قابلیت های برتر سافتیمیج مقاله کنین یا اگه دارین آدرس که ما هم فیض ببریم.
بازم ممنون
یا علی

امین تری دی

Active Member
سلام سافت ایمیج در زمینه انیمیت خیلی خیلی قوی و پر قدرت ولی کارکتری که من باش انیمیت کردم توی مایا ریگ شده بود
به زودی یا سافت ایمیج انیمیت ها مو ادامه میدم

آخرین ویرایش:

(Hamid)

Well-Known Member
بنده ی خدا دلم براش سوخت :lol:

قشنگ شده امین جان. کاش صدا گذاری هم میکردی:rose:

Amin 4D

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
مثل همیشه عالی بود. بسیار جالب بود و خوشمان آمد. راستی امین جان به نظر توی بحث ریگینگ و انیمیت کاراکتر توانایی های xsi چطوریه نسبت به مایا؟

امین تری دی

Active Member
سافت ایمیج بخشی داره به اسم animation mixer که خیلی قوی و قدرتمنده و کارهای متنوع و جالبی انجام میده
بخش دیگری داره به اسم MOTOR که مختص موشن کپچر و نصبت دادن حرکت های FBX - CSM - BVH - ASF به کارکتر . که خیلی قوی و قدرتمنده
بخش FACE ROBOT که باهاش آشنایی دارید اگر نه که توضیح بدم
در زمینه ریگ کارکتر خیلی سر تره از مایاست حتی اجازه ساختن Synoptic یا همون GUI برای کارکتر را میده در خودش بدون نیاز به اسکریپت نویسی انیمیت در ICE که معرکست

موفق باشید

سلام خوب شده اما یه ذره محل ثقل بدنش زیاد بالا و پایین میره اگه کم تر میرفت به نظر من بهتر بود اگه سرش را هم یه ذره کمتر چپ . راست میکرد کار رئال تر میشد یه ذره هم سریعه اما در کل خوب شده

myclick

Active Member
سلام
سرشو خيلي بالا و پايين ميده
پاهاش از مچ جري حركت ميكنه كه انگار داره يه مسير سر بالا رو حركت ميكنه ولي باسنش اينطور نيس

در كل خيلي باحاله مخصوصا رفلكتش

جدیدترین ارسال ها

بالا