انیمیت کردن و شبیه سازی انفجار یا سقوط هلیکوپتر در مکس

سلام دوستان..
برای ایجاد صحنه ی زیر نیاز به کمک و راهنمایی دارم :

" پشت بام ساختمانی رو در تصویر داریم. هلیکوپتری در آسمان نزدیک به پشت بام دیده میشه. بر اثر اصابت تیر به خلبان کنترل هلیکوپتر از دستش خارج میشه. و به طرف ساختمان میاد! با حرکات عجیب غریب و چرخش میاد میخوره به دیواره ی ساختمان.. کمی پایین تر از لبه ی پشت بام! پره های هلیکوپتر به کف پشت بام کشیده میشه جرقه میزنه! تیکه هایی از هلیکوپتر به این طرف و آن طرف پرت میشه.. دود ازش بلند میشه و بعد از چند ثانیه منفجر میشه و لاشه اش میوفته پایین"

خب
مدل هلیکوپتر رو دارم.. نمیدونم چطور انیمیت کنمش و چطور منفجرش کنم..
در مرحله ی اول چطور پره ها رو باید انیمیت داد و چرخوند؟ ( با ابزار rotate پره ها رو میچرخونم و کی فرم ثبت میکنم اما جالب در نمیاد )

بعدش واسه انفجار و ایجاد دود و آتش توی مکس این جلوه های آتش رو بدم یا توی افتر افکت؟ چون صحنه واسه یه فیلمه. اگه توی مکس بهتره ، چجور باید انجام بدم؟ ظاهرا پلاگین خاصی میخواد!؟

خروجی با کیفیت میخوام و انفجارات و حرکات باید واقعی به نظر برسه..
ممنون میشم اگه کمک کنین..

mojtaba 3d

Member
دوست عزیز من تجربه زیادی تو جلوه های ویزه ندارم ولی پلاگین کرفت برای انیمیت هلی کوپتر عالی یعنی حرف نداره.برای صحنه انفجار هم بهتره تو خود 3dmax با پلاگین های fume fx و rayfire این کارو انجام بدید به نظر من طبیعی تره.ولی برا انیمیت هلی کوپتر حتما از پلاگین کرفت استفاده کنید.

موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا