انیمیشن انیمیت دویدن چهار نعل اسب و راه رفتن غرورمندانه پسرک !

سلام
اولش می خواستم دویدن اسب و قدم زدنشو با هم بذارم که دیگه قسمت نشد .قدم زدن یه اصلاحاتی نیاز داره برای بعدن آماده میشه و راه رفتن زیرکانه هم که تو تاپیک قبلی نذاشتم (حذف کردم چون به پیشنهاد دوستان نیاز به اصلاحاتی داشت ) برای رندر امادست انشاالله فردا که برم بیرون سیستمو میذارم برا رندر .
برای این کار نرم افزار مورد استفاده مایا و منتظر نظرات شما هستم :rose:

http://www.aparat.com/v/aGPwf
http://www.aparat.com/v/u0SAK

پیوست ها

• Animate Sence.0002.jpg
    Animate Sence.0002.jpg
    111.7 کیلوبایت · بازدیدها: 28

arminAnim

کاربر متخصص
آفرین انیمیشن اسب خوب شده ، فقط فکر می کنم کمی به اغراق نیاز داره ، مثلا اگر سر اسب بیشتر به سمت پایین حرکت بکنه و پاهای جلویی ِ اسب هم موقع بالا اومدن بیشتر بالا بیاد خیلی بهتره.

از ویدئوی دومت راضی نیستم برای اینکه با حرکت دوربین خرابش کردی. اگر می خوای نمونه ی متحرک سازی نشون بدی پس فقط متحرک سازی نشون بده، نه کارگردانی - داستان و رندر. از حرکت دوربین فقط زمانی استفاده کن که بخوای داستان تعریف کنی در غیر این صورت اضافه و زائد هست. نتونستم چیزی از حرکتت ببینم واسه همین نظری نمی دم.

پ.ن : اصلاح می کنم، بهتره که نمونه ی انیماتوری همراه با یک داستان باشه هرچند کوچک، اما سایر مطالب همچنان پابرجاست...

آخرین ویرایش:
سلام
حرکت اسب خیلی عالی شده . واقعا کار پر زحمتی بوده!
.... فقط پیشنهاد میکنم حرکت دست چپش رو اصلاح کنی

ممنون دوست عزیز - باور کن اگه وقت داشتم حتما این کار را انجام میدادم .

آفرین انیمیشن اسب خوب شده ، فقط فکر می کنم کمی به اغراق نیاز داره ، مثلا اگر سر اسب بیشتر به سمت پایین حرکت بکنه و پاهای جلویی ِ اسب هم موقع بالا اومدن بیشتر بالا بیاد خیلی بهتره.

از ویدئوی دومت راضی نیستم برای اینکه با حرکت دوربین خرابش کردی. اگر می خوای نمونه ی متحرک سازی نشون بدی پس فقط متحرک سازی نشون بده، نه کارگردانی - داستان و رندر. از حرکت دوربین فقط زمانی استفاده کن که بخوای داستان تعریف کنی در غیر این صورت اضافه و زائد هست. نتونستم چیزی از حرکتت ببینم واسه همین نظری نمی دم.

پ.ن : اصلاح می کنم، بهتره که نمونه ی انیماتوری همراه با یک داستان باشه هرچند کوچک، اما سایر مطالب همچنان پابرجاست...

البته اغراق در کنار دم و یال بهتر بود و چون اسب فاقد این اجزا بود از اغراق زیادی صرف نظر کردم . موافقم اگر انیمیت مد نظر هست باید فقط به انیمیت معطوف شد ولی خستگی و یکنواختی کارهای قبلی منو به حرکت دوربین وا داشت و اگر دقت کنید دوربین و حرکت کارکتر تقریبا مچ هستند و به هم میان
به دنبال پیاده سازی انیمیشن های منتور هستم در آینده نه چندان دور

arminAnim

کاربر متخصص
یکنواختی کارهای قبلی منو به حرکت دوربین وا داشت و اگر دقت کنید دوربین و حرکت کارکتر تقریبا مچ هستند و به هم میان

می دونم دوست عزیز اما اشتباهه!! هیچوقت فکر نکن چیزی که به چشم خودت خوب میاد واسه بقیه هم همینطوره. اگه اینطوری بود که کارگردان شدن کاری نداشت...

JEYDI7

Active Member
سلام ، آقرين
حركت اسب خيلي خوب بود ، ولي حركت دويدن پسره يه جوري بود كه انگار داره اسلو موشن مي دوه .!
به نظرم سرعت دويدنش يك كم بايد بيشتر بشه ، موفق باشي :rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا