انیمیت دوربین با walk through!

javadgonbadi

Well-Known Member
سلام دوستان

من دوربینمو با walk through روی یک اسپیلاین ( دایره) انیمت کردم ولی وقتی دوربین به ته دایره میرسه وایمیسته!

نمیشه کاری کرد که دوباره ادامه بده و بچرخه؟

mahmoudz

Active Member
سلام دوستان

من دوربینمو با walk through روی یک اسپیلاین ( دایره) انیمت کردم ولی وقتی دوربین به ته دایره میرسه وایمیسته!

نمیشه کاری کرد که دوباره ادامه بده و بچرخه؟

سلام.
من تا حالا با این فرمانی که گفتید کار نکردم اما اگر گزینه ای به نا lLoop داشته باشه، این حرکت رو ادامه میده.
موفق باشید.

Hidden Dragon

کاربر فعال
با سلام،

جواد جان نه تنها این مورد رو میشه Loop کرد بلکه میتونید بسیاری از انواع انیمیشن ها رو با روش ذیل و به شیوه های متفاوت تکرار شونده کنید

در حالیکه دوربین انتخاب هست وارد Curve editor بشید ... در پارامترهای سمت چپ زیر اسم دوربین گزینه Percent قرار داره

در حالیکه این گزینه انتخاب هست در بین ابزار های بالای Curve editor روی گزینه parameter curve out of range types کلیک کن

و از پنجره باز شده کلید سمت راست زیر گزینه Loop رو فعال کن ... حالا اگر طول زمان تایم لاین رو افزایش بدی حرکت دوربین دائما تکرار میشه ....

اما اگر قصد داری میزان حرکت رو کنترل کنی، باید در حالیکه دوربین انتخاب هست وارد تب motion بشی و از قسمت Assign controller زیر مجموعه transform/position گزینه percent رو انتخاب کنی

و بعد از دکمه Assign controller در قسمت بالا سمت چپ همون لیست وارد لیست Controller ها بشی و گزینه Bezier Float رو انتخاب کنی، با اینکار میتونی در تایم لاین با راست کلیک کردن روی کلید های انیمت شده مقدار دلخواه رو وارد کنی...

موفق باشید

javadgonbadi

Well-Known Member
واقعا ممنون دوست عزیز:rose:

من تایپک ها تونو دنبال میکنم واقعا اطلاعات بالایی تو زمینه سه بعدی دارین ممنون که از جواب دادن به دوستان دریغ نمی کنین

یه دنیا ممنون

جدیدترین ارسال ها

بالا