انیماتور

f.c.b

New Member
سلام بر دوستان عزیز
سوال اول:یک انیماتور باید چه راههایی راطی کند تا انیماتور شود؟
سوال دوم: برترین انیماتور های ایرانی(چه داخلی وچه خارجی) کدام ها هستند؟

animations

Active Member
سلام بر شما دوست عزیز

خب، سوالهاتون خیلی کلیه. برای انیماتور شدن، توی ایران یکی از راه ها اینه که از طریق دانشگاه یا دوره های آموزشی، اصولش رو یاد بگیرین. بعد همش طراحی کنید و حالت های مختلف قرار گرفتن بدن رو ببینید و توی ذهنتون ثبت کنین، و از روی اصول اون کلاس ها پیش برین.

یه راه دیگه ش اینه که لنگر بندازین توی شرکت های انیمیشن سازی، از هر آدمیزادی که دستی توی انیمیشن داره یه چیزهایی یاد بگیرین.

ولی به نظر من بهترین راهش اینه که اطلاعاتتون رو زیاد کنین (حالا از هر طریق... کلاس، شرکت، مطالعه)... مدام انیمیشن ببینین (حتی بعضی ها رو فریم به فریم نگاه کنین)... به حرکات مردم اطرافتون خیره بشین... بعدش همش تمرین کنین.
چند تا کار قابل قبول که بزنین، می تونین توی شرکت های انیمیشن سازی (که همیشه انیماتور لازم دارن) استخدام بشین.

در مورد سوال دومتون، راجع به برترین انیماتورها اطلاعات من خیلی کمه. فقط می دونم قدیمی ترین انیماتور ایرانی اسفندیار احمدیه است. پدر انیمیشن ایران رو می گن نورالدین زرین کلک ه. از انیماتورهای معروف: حمید بهرامی (2d)، بابک نکویی، فرخنده ترابی، عبدالله علیمراد (stopmotion)...
توی این سایت یه لیست از انیماتورهای قدیمی ایرانی هست، ولی من همشون رو نمی شناسم. شاید بقیه بچه ها اطلاعات بیشتری داشته باشن. راستش من خودم رو درگیر اسامی نمی کنم. راجع به خارجی ها هم هیچکس رو نمی شناسم.

امیدوارم این توضیحات به دردتون خورده باشه
موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا