انیماتور ها چه کسانی هستند ؟

سلام به حرفه ای ها
چند تا سوال درباره انیماتور ها داشتم :
1- به چه کسانی انیماتور گفته می شود ؟
2- با چه نرم افزار های کار می کنن؟
3 من که دوست دارم در زمینه شروع به کار کم چه باید بکنم ؟
4- چه پیش نیاز هایی داره یعنی باید اول چه چیز های رو بلد باشه و با چه نرم افزار هایی آشنایی داشته باشه ؟
5- چه منابع و اموزش هایی در این زمینه است ؟

اگر منبع یا لینکی در این زمینه دارید ممنون می شم من رو راهنمایی کنید
ممنونم

CG_Master

کاربر متخصص انیمیشن
سلام به حرفه ای ها
چند تا سوال درباره انیماتور ها داشتم :
1- به چه کسانی انیماتور گفته می شود ؟
2- با چه نرم افزار های کار می کنن؟
3 من که دوست دارم در زمینه شروع به کار کم چه باید بکنم ؟
4- چه پیش نیاز هایی داره یعنی باید اول چه چیز های رو بلد باشه و با چه نرم افزار هایی آشنایی داشته باشه ؟
5- چه منابع و اموزش هایی در این زمینه است ؟

اگر منبع یا لینکی در این زمینه دارید ممنون می شم من رو راهنمایی کنید
ممنونم

سلام

سوال جالبی پرسیدی

ببین کلا انیماتور کسی هست که انیمیشن بدونه....
اکثر ما فکر میکنیم وقتی که کسی گفت یارو انیماتوره , اولین چیزی که به ذهنمون میاد اینه که طرف انیماتور کاراکتره
درصورتی که اینطور نیست..
از اونجایی که انیماتور از کلمه انیمیشن میاد و از اونجایی که ما وقتی چیزی رو انیمیت میکنیم ینی تو اون برنامه از کلید ها و Between ها استفاده کردیم پس انفجار یا تخریب یک شی یا حرکت هواپیما یا ماشین و هزار نوع حرکت غیر انسانی دیگه هم جزء انیمیشن هستن و همچین جزء وظائف انیمیاتور. چون کلید میخورن

اصولا هر کسی نمیتونه انیماتور حرفه ای باشه...
انیماتور بودن هم مثل زمینه های دیگه ی علمی نیاز به تمرین و درک زیاد داره

برای انیمیشن یک کاراکتر شما باید یک سری قوانین و روال حرکتی رو مد نظرتون باشه
برای انفجار باید قوه تخیل و فکرتون قوی باشه...( همین طور سایر حرکت ها)

پس یادت باشه که ما ابزار هایی داریم که ازمون دستور میگیرن
یاد گرفت ابزار ها فقط بخشی از دنیای انیمیشن هست... درسته بدون ابزار نمیشه انیمه کرد اما بدن ذهن قوی شما حتی نرم افزار هم به زور یاد میگیری

خوب تا اینجا منظورم این بود که باید همراه یاد گیری نرم افزار دیدت رو هم قوی کنی
دیدن انیمیشن.... خوندن کتابهایی که توش سایکل های راه رفتن دویدن و غیره رو آموزش میده.... دیدن آموزشی هایی که بدرت میخوره.... زبان انگلیسست رو هم قوی کنی بد نیست
Demoreel های انیماتور های جهان رو دانلود کن
سری به رزومه های کاری انیماتور ها و VFX کار های جهان سر بزن
البته بگم کارای بچه های داخلی هم خوبه.... و پیشرفت زیادی کرده ... امیدوارم همینطور ادامه پیدا کنه

بعد از اینکه این کارا رو انجام دادی میتونی شروع کنی به کار
تمرین زیاد و پشتکار باعث میشه تجربه هات زیاد بشه و فوت و فن موم تو دستت بشه
جوری تمرین کن که چشم بسته یه کاراکتر رو Rig کنی

خلاصه تمرین تمرین تمرین

اگه میخوای همه چیز از انیمیشن رو بدونی

برای کاراکتر و حرکت :

مایا میتونه خیلی کمکت کنه... من خودم مکس کار میکنم... و میخوام برای ریگ کردن برم به مایا
آموزشی The Art Of rigging رو خیلیا میگن خوبه
توش زبان mel رو هم آموزش میده....

اگه میخوای با مکس کار کنی و کاراکترت رو ریگ و انیمه کنی آموزشی های شرکت CG ACADEMY که 4 تا DVD هست عالیه

برای دینامیک و جلوه های ویژه شنیدم برنامه هودینی خیلی خوبه و فکر نمیکنم نیازی به پلاگین داشته باشه

بازم من از مکس استفاده میکنم و به مشل بر نخوردم
آموزشی های زیادی توی این زمینه وجود داره
همچنین پلاگین های متعدد ... که یکیش پلاگین Rayfire هست(برای مکس)

و از پلاگین های Thinking particle ,fumefx,afterburn میتونی استفاده کنی(برای مکس)
آموزش این پلاگین ها هم هست
اینو فقط بگم که اینا نظرات منه ... ممکنه کسی با این نظرات من مخالف باشه... شما سبک سنگین کن و نتیجه بگیر

حالا ممکنه من بعضی چیزا رو جا گذاشته باشم...
شما اگه سوالی داشتی مطرح کن

موفق باشی

از CG_Master ممنونم
از دیگر دوستان هم می خوام نظر شون رو در این باره بگن
CG_Master عزیز به طور کلی توضیح دادن ولی اگر کسی باز هم به طور جزئی بتونه به مطالب این دوست مون مطلب اضافه کنه ممنون میشم

اگر لینک در باره هر یک از فسمت ها، داشتید لطف کنید به تفکیک موضوع و الویت در یاد گیری بزارید تا که من و دیگر دوستان که در ابتدای کار هستن بدونن باید از کجا و چه طوری شروع کنن

کار های انیمیشن معمولاً با 1 نرم افزار انجام نمیشه . و همینطور با 1 روش انجام نمیشه . برای همین . انیمیتور ها تا هر حدی که دلشون بخواد میتونن کار رو پیشرفت بدن . انیمیشن بیشتر به قوه تخیل بستگی داره . مثلاً برای تیر خوردن یک انسان . باید انیماتور تصور کنه که شخصی که تیر خورده کدوم عضله هاشو منقبض و کدوم ها رو منبسط میکنه و صورتش رو به چه شکلی در بیاد . و سری بعدی کار هایی که انیمیتور باید بکنه . دیتل های انیمیشن هست . برای مثال رد پاره شدن قسمت تیر خورده لباس و جلوه پاشیده شدن خون در هوا و جلوه ریخته شدن خون روی زمین و . . .. . .که اینها همه به عهده انیمیتور هست و یک انیمیتور حتی میتونه جلوه هایی رو بیشتر اضافه کنه و یا هم کم کنه برای مثال موقع برخورد تیر با یک موجود افسانه ای که به جای خون یک هاله از نور و دود باید از بدن کارکتر خارج بشه و برای ساختن همه افکت ها و حرکت ها و اسکلت بندی ها نرم افزار های زیادی وجود داره . یک انیمیتور هر چقدر که قوه تخیلش اجازه بده . نرم افزار ها و امکانات سه بعدی کامپیوتری هم بهش اجازه میدن که چیزی که توی ذهنش وجود داره رو به تصویر بکشه . البته تمرین چیزیه که هیچ وقت نباید فراموش بشه .

جدیدترین ارسال ها

بالا