انيميشن ماهواره بر اميد

mkf.cgi

Member
سلام دوستان.
چه انيميشن نازي درست كرده بودن.خداييش ترو تميز بود البته به جز جلوه هاي ويژش كه به نظر من خيلي بد از آب در آورده بودن.:sad:
اگه افكت لرزش دوربين و اون دوده كزاييه شليك موشك نبود يه فرد معمولي به سختي ميتونست تشخيص بده كه انيميشنه.
البته اينا رو فقط باسه موشك كه هنوز از جو خارج نشده ميگما!!
در كل اگه كسي ميدونه سازندش كي بوده(يا كيا بودن) بگه تا شايد پيداش كرديمو يه مصاحبه باحاش انجام داديم.اصلا شايد از برو بچه هاي مجيدينا باشه!:rose:

DIMO

Active Member
سلام
دوست جان گرامی قرار نیست که هر کس که تاپیکش در کوتاه مدت به نتیجه نرسید توسط مدیرها پاک بشه....... به نظر من که تاپیک همینجور بمونه تا مطلبی یا چیزی واسش پیدا بشه،موضوع خوبه ولی مطالب و منابع در این باره فکر میکنم هنوز خیلی خیلی کم باشه،باید منتظر موند و تاثیر گذر زمان رو مشاهده کرد....فکر کنم هر چی بریم جلوتر مطالب بیشتر راجع بهش نوشته بشه.....البته امیدوارم...

پیروز باشی

animations

Active Member
چرا تاپیک رو پاک کنند؟؟ شاید یکی راجع بهش می دونست...
من انیمیشنش رو ندیدم که بخوام نظرم بدم. هر چی گشتم، توی اینترنت هم پیدا نکردم. فقط فیلم پرتاب موشک رو پیدا کردم، اونم با کیفیت خیلی بد.

آخرین ویرایش:

:Mohsen:

کاربر باتجربه
من يه تيكه هايي از انيميشنشو ديدم
قشنگ بود، يه بنده خدايي فكر ميكرد كه تو فضا از ماهواره فيلم گرفتن، بهش گفتم نه بابا انميشنه، شوكه شد!
البته آره، بعضي از جاهاش مثل اون آتيشه پشتش مصنوعي شده بود
ولي در كل جالب بود
دوستان خدا رو چه ديديد، شايد سازندش اين تاپيكو ديد و يه سري زد
نمي دنم يادتون هست اون تاپيكي كه روح الله در مورد، ريگ اون كراكتر يك چشم زده بودو يا نه؟
اونجا سازنده كراكتر اومد و چند تا پست مفيد توي تاپيك زد
اميد وارم ديگه بين دوستاي گل مجيد آنلايني از اين بحثا ها پيش نياد
يادمون نره، ما هممنون با هم رفيقيم و قراره به هم كمك كنيم:rose:

animations

Active Member
به نظر من به جای اینکه بشینیم به کاری که یکی دیگه انجام داده افتخار کنیم، به فکر این باشیم که خودمون یه کار بزنیم که برای خودمون افتخار آمیز باشه.

راستی این انیمیشن کار شرکت حور هست. توی جشنواره پویانمایی یه تلویزیون گذاشتن، همش اونو پخش می کنند.

Sherlock_Holmes

Active Member
تاپیک پاکسازی شد...

دوستان لینکی از این انیمیشن اگر یافتند بذارن تا ببینیم چی بوده...

جدیدترین ارسال ها

بالا