انفجار نانویی با Element 3D

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
دارم یه آموزش توپ واسه شما دوستان درست میکنم به زودی میذارم تا ببینین با ویری و افتر چه کارهایی میشه کرد
البته حرفه ای ها بلدن

LinkinForEver

این حرف مثل این می مونه که بگی قبل از اینکه با پراید رانندگی کنم یه تست با کامیون رفتم.

ببین چیجوری مارو هیجان زده می کنی. هنوز تو کف حرفتم.

اقا فیلم اموزشی بذارم خوبه ؟؟؟؟

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
نه مشکلی نداره اگه حجمی نداره میتونید همینجا هم اتچ کنید

mooli63

کاربر فعال انجمن فیلمسازی
اقا فیلم اموزشی بذارم خوبه ؟؟؟؟

کی گفت دروغ گفتی عزیزم؟ بحث من اینه شما روشت اشتباهه. تنظیم انعکاس با ویری اون هم در حال که این انعکاس تحت هیچ شرایطی با موتور رند پلاگین المنت امکان پذیر نیست دیگه واقعا یه جوکه. اخه یک نفر رو تو دنیا نام ببر که برای رندر معمولی میاد با وی ری تست بگیره. تست کردن چیزی که فقط در خود وی ری معنا داره به چه درد می خوره؟
خداییش شانس اوردی اینجا گفتیش اگه تو فروم بچه های 3d همچین حرفی می زدی حالا حالا ولت نمی کردن.

LinkinForEver

خداییش شانس اوردی اینجا گفتیش اگه تو فروم بچه های 3d همچین حرفی می زدی حالا حالا ولت نمی کردن.

نه بابا ... !!! راست میگی !!
خب اگه بهتر نگاه کنی میبینی که یک ساعت قبل از اینکه کار رو بزارم اینجا
اونجا گذاشتم
همه هم خوب میدونم چکار کردم
شما بهتره به فکر خودت باشی سوتی ندی !!!!

حالا هم به اون جوک بخند تا خوش بگذره !!!
حق یارت

من کاره شمارو دیدم عزیز
خوب درستش کردی
درسته باچند نرم افزار اینو ساختی ولی مهم نیته که چی تو ذهنت باشه واونو به تصویر بکشی وبه حقیقت بپیونده وکسی که تصورات ذهنی خودش رو به تصویر بکشه یه هنرمند واقعی هست
دوستانی که تو این پست کامنت گذاشتن ، شاید هرکدومشون برداشته های متفاوتی از این کاره شما داشته باشن وهیچکی نمیدونه که تو ذهنه شما چی میگذره
دوسته عزیز صریحو واضح بهت میگم هر مشکل وهر شکست وهر مانعی که سره راه ما سبز بشه از این بابت مطمئن باش یک قدم نزدیک تر شدی به موفقیت
منتظره کارای زیبای بعدیت هستم
در پناه حق

LinkinForEver

من کاره شمارو دیدم عزیز
خوب درستش کردی
درسته باچند نرم افزار اینو ساختی ولی مهم نیته که چی تو ذهنت باشه واونو به تصویر بکشی وبه حقیقت بپیونده وکسی که تصورات ذهنی خودش رو به تصویر بکشه یه هنرمند واقعی هست
دوستانی که تو این پست کامنت گذاشتن ، شاید هرکدومشون برداشته های متفاوتی از این کاره شما داشته باشن وهیچکی نمیدونه که تو ذهنه شما چی میگذره
دوسته عزیز صریحو واضح بهت میگم هر مشکل وهر شکست وهر مانعی که سره راه ما سبز بشه از این بابت مطمئن باش یک قدم نزدیک تر شدی به موفقیت
منتظره کارای زیبای بعدیت هستم
در پناه حق

مرسی رفیق

khoushechin

Well-Known Member
سلام به همگی !
کار زیاد جالبی نبود!
خیلی تکراریــــــــــــــــــه/.

yas_d

Member
سلام به همگی !
کار زیاد جالبی نبود!
خیلی تکراریــــــــــــــــــه/.

سلام قبل از نظر دادن بشین فکر کن ببین خودت میتونی بسازی همین رو یا نهل
دوستمون هم نگفت که ایده جدید اورده
و بعد اینکه یادت باشه یه روزی اون خدایی که اون بالاس راجع به تمام حرف هایی که میزنی ازت سوال میکنه و جالب اینکه جواب واقعیش رو هم میدونه
یا علی

LinkinForEver

و بعد اینکه یادت باشه یه روزی اون خدایی که اون بالاس راجع به تمام حرف هایی که میزنی ازت سوال میکنه و جالب اینکه جواب واقعیش رو هم میدونه

...

1.000.000.000.000 Thanks for yoU

khoushechin

Well-Known Member
داداش فقط نظرم گفتم !
نگفتم میتونم یا نمیتونم در ضمن کارام توی مجید هست میتونی ببینی!

*ANGEL*

Member
خسته نباشی . بچه ها جای کل کل میتونین دوستانه پیشنهاد رو بگین نه با حالت تهاجمی .
انتقادی کنین که سازنده باشه نه کوبنده .

جدیدترین ارسال ها

بالا