جلوه های ویژه انفجار نانویی با جلوه ها ی dof

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
سلام به تمام دوستان !!!
این یکی از کارهامه که دیشب ساختم از ساعت 8 تا 12 تموم شد !!!
کیفیت HD و Birate هم کامله و این که هنوز صدا گذاری نشده !!!
توس تری دی مکس ساخته شده و توی افترافکت و با استفاده از Elememt 3D رندر شده ...
حجم 4 مگه دانلود کنید .
کلا این ها رو استفاده کردم :
3Ds Max 2013 x64
Vray 2.3
Rayfire Tool
AfterEffects CS4
Element 3D
Nuke 2011

تقدیم به دوستان !!!

Untitled.jpg

لینک دانلود :
http://uploadtak.com/images/n2963_3D_Ball_Test_By_H13.rar

آخرین ویرایش:

madmaster_3d

Well-Known Member
سلام . کلک میزنی؟ 5 مگ بود. :) کاره خوبی بود. ولی این همه برنامه برای اینکار به نظرم زیاده. یعنی نه که شما اشتباه کرده باشی نه. منظورم تعداد برنامه هاست.

LinkinForEver

سلام . کلک میزنی؟ 5 مگ بود. :) کاره خوبی بود. ولی این همه برنامه برای اینکار به نظرم زیاده. یعنی نه که شما اشتباه کرده باشی نه. منظورم تعداد برنامه هاست.

تک تکش رو استفاده کردم و از همه بیشتر افتر افکت !!!
ممنون

Shahryar Mirbozorgi

Well-Known Member
خوب بود

فقط یه سوال:شما که با After Effects و پلاگین Element 3d خروجی گرفتی دقیقا چیو با Vray رندر کردی؟!چون هیچ لزومی به استفاده ش تو این کار نمیبینم و همچنین

استفاده از Nuke که باز به علت بستن کار در After Effetcs هیچ لزومی به استفاده کردنش نیست مگه اینکه شما از هر نرم افزار فقط کمی یاد گرفته باشی که مجبور به

سوییچ کردن بین اونها بشی.

LinkinForEver

خوب بود

فقط یه سوال:شما که با After Effects و پلاگین Element 3d خروجی گرفتی دقیقا چیو با Vray رندر کردی؟!چون هیچ لزومی به استفاده ش تو این کار نمیبینم و همچنین

استفاده از Nuke که باز به علت بستن کار در After Effetcs هیچ لزومی به استفاده کردنش نیست مگه اینکه شما از هر نرم افزار فقط کمی یاد گرفته باشی که مجبور به

سوییچ کردن بین اونها بشی.

اشتباه نکن اینجوری نیست من از هر نرم افزای اون خاصیتی رو که داره استفاده میکنم
چون رندر ویری سریع جواب میده یک تست گرفتم و Dof و متریال ها و HDR رو تنظیم کردم .
بعد با افتر افکت و Element3D خروجی کا رو گرفتم و تا جایی که تونستم روش کار کردم اما یه ایراداتی داشت که هنوزم میتونید پیدا کنید !!!
از اخر خروجی رو تو Nuke بردم و خیلی از مشکلاتشو حل کردم دلیلشم این بود که سرعت خروجی گرفتن Nuke بیشتره تا افتر !!!
در ضمن خیلی چیز ها هست که شما نمیبینید !!!! چون لزومی نداره دیده بشه اما همون چیز کوچیک حس کارو بیشتر میکنه !!!

آخرین ویرایش:

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
سلام
خوب بود ولی هم کوتاه و هم این که کاش یه مقدار جزییات ببیشتری تو ایجاد می کردی، از ذرات، یا خرد شدن به تیکه های و اشکال مختلف و نا متقارن، ولی باز خوب شده ، دستت درد نکنه

LinkinForEver

سلام
خوب بود ولی هم کوتاه و هم این که کاش یه مقدار جزییات ببیشتری تو ایجاد می کردی، از ذرات، یا خرد شدن به تیکه های و اشکال مختلف و نا متقارن، ولی باز خوب شده ، دستت درد نکنه

سلام رفیق خوبی؟؟؟
نه مثل اینکه کارم افتضاح بوده چون تو بخش افترافکت همین سایت زدن با تریلی 200 چرخ لهم کردن رفتن ...

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
خیلی قشنگ بود،کیفیت کار هم خوب بود، فقط کاشکی یکم طولانی تر درست میکردی تا اومدیم بگیم أأأأ تموم شد:lol:
موفق باشی

جدیدترین ارسال ها

بالا