انفجار در شهر

به نظرتون کارم چطوره؟

• عالی

رای: 2 66.7%
  • خوب

رای: 1 33.3%
  • ضعیف

رای: 0 0.0%

• مجموع رای دهندگان
    3

zotiastu

Well-Known Member
سلام من امروز یه عکس رو با فتوشاپ ادیت کردم قبل و بعدش رو هم گذاشتم لـــــــطــــــــــــــــفـــــــــــــــا نــــــــــــــــــــــــــــظــــــــــــــــــــــــــــــر بـــــــــــــــــــــــدیــــــــــــــــــــــــــن.

پیوست ها

• Best_Nature[www.MihanDownload.com]_ 030.jpg
    Best_Nature[www.MihanDownload.com]_ 030.jpg
    477.9 کیلوبایت · بازدیدها: 51

zotiastu

Well-Known Member
ببخشید خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی ببخشید:rose: بعدش رو نذاشته بودم یادم رفت اپلود کنم.

پیوست ها

• rhgj.jpg
    rhgj.jpg
    1.1 مگایابت · بازدیدها: 50
به نظرم توي شهر بهتره يه كم قسمت هايي از آتيش و افكت هاي انفجار باشه تا طبيعي تر جلوه كنه ...
:wink:

MOSTAFA

کاربر فعال
اگر چند تا نکته رو رعایت میکردی طبیعی تر میشد:
اون ماه سمت چپی و نور توی هوای سمت راستی اضافی هست
لب ساحل سمت راست، زیر برج، اون نقاط سفید رو بردار
انعکاس نور انفجار در آب خیلی صافه در صورتی که آب دریا موج داره، اگر شکستن نور رو نشون بدی طبیعی تر میشه
اون نوری که استفاده کردی بیشتر شبیه به انفجار یک نور افکن بزرگه تا آتش، شاید دلیلش وجود پرتو ها و استفاده از رنگ سفیده... (خواستی بگو تا آموزشش رو بزارم که چگونه یک انفجار آتشین درست کنی، البته اگر وقت اجازه بده:wink:)
ساختمون ها و برجی که اضافه کردی دو نکته رو باید رعایت کنی، 1- نوری که از پنجره ها میاد 2-بازتاب نور انفجار روی ساختمون ها
پرتو های بزرگ نور که از منبع نور شروع شده و به آسمون میرن غیر طبیعی هستند، بهتره برشون داری یا اثرش رو خیلی کم کنی و به همون محل انفجار محدودش کنی

اگه این نکات رو اعمال کنی طرح خوبی میشه:wink:
موفق باشی:rose:

آخرین ویرایش:

yazdi_2007

Well-Known Member
photosmile.gif

dark_graph

کاربر فعال
اگر چند تا نکته رو رعایت میکردی طبیعی تر میشد:
اون ماه سمت چپی و نور توی هوای سمت راستی اضافی هست
لب ساحل سمت راست، زیر برج، اون نقاط سفید رو بردار
انعکاس نور انفجار در آب خیلی صافه در صورتی که آب دریا موج داره، اگر شکستن نور رو نشون بدی طبیعی تر میشه
اون نوری که استفاده کردی بیشتر شبیه به انفجار یک نور افکن بزرگه تا آتش، شاید دلیلش وجود پرتو ها و استفاده از رنگ سفیده... (خواستی بگو تا آموزشش رو بزارم که چگونه یک انفجار آتشین درست کنی، البته اگر وقت اجازه بده:wink:)
ساختمون ها و برجی که اضافه کردی دو نکته رو باید رعایت کنی، 1- نوری که از پنجره ها میاد 2-بازتاب نور انفجار روی ساختمون ها
پرتو های بزرگ نور که از منبع نور شروع شده و به آسمون میرن غیر طبیعی هستند، بهتره برشون داری یا اثرش رو خیلی کم کنی و به همون محل انفجار محدودش کنی

اگه این نکات رو اعمال کنی طرح خوبی میشه:wink:
موفق باشی:rose:

:rose:

انعکاس نور توی آپ چرا یه دفعه قطع شده ؟ :?:

(اولین پرتو انفجار از سمت چپ و دقیقاً قرینه همون در سمت راست )

آخرین ویرایش:

pouya saadeghi

Active Member
تقریبا همه جاش خوب شده. :wink:
فقط این پرتو هایی که تو سطح عکس اومده بیشتربرای کارای فانتزی استفاده میشه و مناسباین عکس نیست...

جدیدترین ارسال ها

بالا